- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyiyim Allah a şükür, torunların yanına geldim.Allah razı olsun gezom.Gidicem zaten böyle olmaz.Yürüyememek sinirlerimi bozdu valla.
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Vaktin olunca seviyeli programları yazarmisin, ben kaçırdım sanırım.tadım kaçıktı biraz. dengem hepten gitti bu hafta. ama çok şükür şimdi iyiyim.
sana da geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin.
canım benim sağolasın. çok mutlu oldum böyle düşündüğüne
tatlı olayını hiç sorma aylinim
orada bir topluluk var. yitik şifayı ücretsiz bulanlar diye. seviyeler var onları yapıyorsun. sayfa yöneticilerinden biri önderlik yapacak 30 unda başlayacak 1. seviye programına. ama önce sevileri tek tek okuman lazım. aidin salih in kitabından yola çıkıyor. kitabı da alman faydalı. ben aldım.
gel canım bak yeni gelenlerle de daha iyi oldu ortam
monicim kimse kırılmanı istemiyortabiki herkesin özel hayatı var, sıkıntılar, yoğunluk, iş vs... 24 saat kimse de burada duramaz.
ama açıkçası her ne kadar açıkça doğrudan yazmasak da bugüne kadar, ben ve diğer arkadaşlar kaptan olarak seni artık sıklıkla burada görmek istiyoruz. bilakis kırılırsın diye ve de tabi sağlık sorunların da oldu diye kimse doğrudan yazamadı. ama dürüst olmak gerekirse kaptanımızı daha sık görmek istiyoruz burada artık. emin ol biz seni çok seviyoruz
tabi bunun yanında herkesin sorumluluğu var paylaşım konusunda. o da başka konu. herkes yazmazsa kim sohbet edecek. o zaman toplanalım. eski hareketliliği geri getirmek hepimizin elinde
ben yoğun olmasam yardımcı olurum ama şu an mümkün değil. raporum bitti işe başladım. gerçi hala halsizliklerim var, iş yoğun, zor gidip geliyorum. eve gelince de ancak yazılanları okuyor cevap yazıyorum.
bu arada diğer sayfalarda gördüğüm arkadaşları davet ediyorum ara sıra. takıma öyle katkım oluyor. ama geçen haftalarda çağırdığım iki kişi geldi , sonra gelmediler buraya.
ne yazdın kız merak ettim
Ben sana çayın yanında bitter olurumBi ara sarmıştım kalori hesabına hatta mutfak tartısı siparişi veriyorduk nerdeyse sepetten son anda çıkardım
Ara ara aklıma eserse yediklerimin kalorisine bakıyorum hala özellikle kaçamak yapacağım zaman günlük almam gereken kaloriye ne kadar yaklaşmışım ona bakıyorjm
2 dilim tatlı bile yedim bu rahatlıkla bir ara
Taze fasulye ve cacık yaptım, pilav yapmadım yanına
Ben bayılırımmmm, Çikolatayı ağzına attıktan sonra çayı içiyorsun o çikolata ağızda yavaş yavaş eriyor müthiş bir şey
Keşke bütün bitteri bitirmeseydim çayım şuan öksüz kaldı
Hoş geldinnnn
2 lt suyun içineiyi akşamlar kızlar
acilen detoks tarifi almam lazım
adet oldum bugun karnım kocaman cıktı
gaz var şişlik var derken kaldı 52 kilodan 54 e çıktım
pazar günü akşam özel bir aksam yemeğimiz var yardımcı olursanız çok sevinirim
Vaktin olunca seviyeli programları yazarmisin, ben kaçırdım sanırım.
Kitap bende var, bi türlü sonuna kadar okuyamadım.
Biraz ilgimi çekti sizin seviyeler
Msj sayısını nasıl bileceğiz cnm?Tabloyu yarın pc boşalınca hazırlayacağım. Menü bildirimi yaparken spor, su miktarı ve bugün gönderdiğiniz mesaj sayılarını eklemeyi unutmayın
Facem yok malesefburaya yazamam tatlım. seviyeleri hazırlayan kişi kitap çıkaracakmış. o yüzden face dışında paylaşım yasak. o gruba üyeysen sürekli link veriyorlar. bir müsait zamanında okursun hepsini. alttaki yorumları da oku. sorulara cevap yazıyorlar çünkü.
Ben sana çayın yanında bitter olurum
çok teşekkür ederim tariflerin için2 lt suyun içine
1 salatalık
Yarım limon
1 parça zencefil
Bikac yaprak nane
2 lt suyun içine
1 çubuk tarçın
Biraz karanfil
Biraz zancefil
Facem yok malesef
Yok yaa, kalsın. Ben kendimi hazır hissedince bi 3 günlük yapsam iyi olurbir hesap al üye ol gruba. oradakilerle daha verimli oluyor süreç.
Demi yaa, bende girip bakiyorum kimse yok ikiyorumTakımın sessizliği bana dert oldu.. kimse yazmıyor doğru düzgün oysaki yarın cuma. Buraların şimdi şöyle bekliyorum böyle bekliyorum mesajlariyla onu yeme su ic mesajlariyla dolması lazımdı
Teşekkür ederim ablacımCanım benimSen hayırlısıyla bi taşın yerleş sonrası kolay.İş sadece bi adrese bakar.Sonra mantı kapında tatlım.
O ayağına dolanan,üzerine çıkan prensesi çıtıy çıtıy yerim ben.Bi kızım olsun çok isterdim.Allah uzun sağlıklı ömürler versin kızçene de bütün yavrularımıza da.
1 bardak demlenmiş yeşilçay, 1 lt soğuk su ve içine limon dilimleyip buz ekleyerek gün boyu içebilirsiniz.iyi akşamlar kızlar
acilen detoks tarifi almam lazım
adet oldum bugun karnım kocaman cıktı
gaz var şişlik var derken kaldı 52 kilodan 54 e çıktım
pazar günü akşam özel bir aksam yemeğimiz var yardımcı olursanız çok sevinirim
Cümle çok tatlııı geldi ama sondaki tokatBen sana çayın yanında bitter olurum
Menümü yazayım işim yokken
Sabah : 1 dilim tandır ekmeği
3 dilim tavada kendi yağında sucuk
1.5 kb peynir - 2 ceviz - 1 çk bal
Öğlen :3-4 kaşık etli bulgur pilavı
3-4 kaşık yoğurt
Küçücük bir salkım üzüm
Ara : 1 dilim kendi yaptığım baklava.Normalde hiç yemem.Şerbetli tatlıyıda pek sevmem.Ama farklı birşey denedim ve tadına bakmak zorundaydım
Akşam : Fırında 2 köfte patates
Salata ve 4-5 dilim kavun
Msj : 10 olmuştur sanırım.
Su 1.5 lt daha fazla içemedim
Spor : 30 dk yürüyüş .Mecbur baklavaları götürdüm ve alış-veriş yaptım
Natsume
1 dilim baklavadan bir şey olmaz arada vermek lazım vücuda böyle şeyleri de afiyet olsun ablacımMsj sayısını nasıl bileceğiz cnm?Natsume
Yarından itibaren tekrar dikkat etmeye başlarsan bahse giriyorum iki günde gider o artılar geldiği gibikızlar bugün kötü beslendim. diyet menüsü değil. ama sırf menü yazmak için yazıyorum.
sabah simit, açma, peynir, zeytin, domates, salatalık, şekersiz kuşburnu marmelatı
öğlen kıymalı kaşarlı pide, salata, kola
ara kahve, 2-3 parça bitter, üzüm
akşam 3 top köfte, 2 parça fırında patlıcan, 1 kase tarhana çorbası, salata, 1 tk bal
az önce madensuyu, 1,5 lt su
30 dk yürüyüş
görüldüğü üzere bugün danaya bağlamışım. hatta tüm hafta böyledii yani o 85.4 ün hikayesi böyle
Bende mantiğğğ yedim, annem aklimi celdiAksama evde manti var ben ne yesem ne yapsammm
Agzimi sapurdattim okurken, yarin bamya yapicamm bayilirimEve giderken bir kavanoz bamya al eve git sepete dök güzelce yıka iki domatesinde kabuklarını soyup küp küp doğra iki diş sarımsağıda ez içine bir yemek kaşığı zeytinyağı ile sotele bamyaların üzerine dök mantının sarımsaklı yoğurdundanda bir kase al yanına onunda üzerine biraz pul biber ve nane ekle karıştır afiyetle ye hepsinin hazırlanması 10 dakika sürer ve mantıdan daha lezzetli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?