oy oy rabbim korusun tüm kuzuları.Ayy inanamıyorum ya çok geçmiş olsun
Kendi kızım gözümün önüne geldi de minicik Allahım onların parmakları
Benim cadı da çay bardağını bacağına devirdi bugün. Allahtan yakacak kadar sıcak değilmiş
Başım çok ağrıyor yeğenim çay bardağını kırmış elini kesmiş daha 1 yaşında kuzum parmaklarını ameliyat etmişler kolu bir ay alçıda kalacak moralim çok bozuk Allahım tüm hastalara ve benim yeğenime Şafi ismi hürmetine şifa versin
23.08.2019 listesi | menü | 1,5 lt su | spor | mesaj puanı | toplam puan | |
---|---|---|---|---|---|---|
| 10 | 50 | 60 | |||
| ||||||
| 10 | 10 | 10 | 20 | 50 | |
| 10 | 10 | 10 | 10 | 40 | |
@Baby Cat | 10 | 10 | 18 | 38 | ||
G gulsahhh01 | 2 | 2 | ||||
| 10 | 10 | 10 | 20 | 50 | |
| 4 | 4 | ||||
| 10 | 10 | 10 | 26 | 56 | |
K Kimmik | ||||||
| 40 | 40 | ||||
@MorVampirella | 10 | 10 | 10 | 28 | 58 | |
| ||||||
M Manolya2010 |
haftalık liste | 23.082019 | 24.08.2019 | 25.08.2019 | 26.08.2019 | 27.08.2019 | 28.08.2019 | 29.09.2019 | TOPLAM PUAN |
| 60 | |||||||
| 2 | |||||||
| 50 | |||||||
| 40 | |||||||
@Baby Cat | 38 | |||||||
G gulsahhh01 | 2 | |||||||
| 50 | |||||||
| 4 | |||||||
| 56 | |||||||
K Kimmik | ||||||||
@MorVampirella | 58 | |||||||
| ||||||||
M Manolya2010 | ||||||||
| 40 |
Ben dün gece forumdan çıktıktan sonra soğan halkası falan yedim
Kimse benim kadar kaçamak yapmamış menülere baktım da
Bencr de bu kaçamakleı listeden tamamen çıkartmak daha iyi olacak
Evet sen niye yoksun
Özür dilerim bir yerlerde eklerken bir yerden çıkardım galiba tekrar düzenleyeyim
İlk defa forumda tablo yapmaya çalıştım da
Ayy inanamıyorum ya çok geçmiş olsun
Benim cadı da çay bardağını bacağına devirdi bugün. Allahtan yakacak kadar sıcak değilmiş
olmasa çok aramam da gece çayın yanında çikilat olmayınca aklıma düştüsoğan halkasını ben de çok severim. makarnayla köfteyle süper oluyor
belki tabaklarının fotoğraflarını bizimle de paylaşırsınhaftasonu çok sıkmadan ve çok boş bırakmadan yemek istediklerimi yiyeceğim. bu sürede de nasıl bir program uygulayacağım ona bakacağım. ama bana en uygun herhalde 3-4 ay önce planladığım cafe tarzı tabaklar olacak öyle geliyor. ben yarın meze, salata çeşidi çalışması yapayım en iyisi
olmasa çok aramam da gece çayın yanında çikilat olmayınca aklıma düştü
yağda kızartmak yerine fırında pişirip içimi rahatlattım bi de
belki tabaklarının fotoğraflarını bizimle de paylaşırsın
olmasa çok aramam da gece çayın yanında çikilat olmayınca aklıma düştü
yağda kızartmak yerine fırında pişirip içimi rahatlattım bi de
hoşgeldin canım, nasıl gidiyor mezuniyet kilon ne durumda
Hoşgeldin canım daha sık gelsene kilo aldınmı yoksa kilonu koruyormusun söylesene
süpersin çok sevindimgayet güzel gidiyor kaptanım biraz abartsam hemen dikkat edip toparlıyorum kendimi hala mezun olduğum kilomdayım bazen altına düşüp üzerine çıkıyorum ama dengeyi sağlıyorum şükür ki sizler nasılsınız
Hoşbulduk saracım almadım kilo çok şükür 58.5 ile mezun olmuştum 57-59 arası gidip geliyorum ama 58lerde sabit kalıyorum genelde ☺
Sen nasılsın anneciğin nasıl
Ay yavrum nasıl becermiş?Başım çok ağrıyor yeğenim çay bardağını kırmış elini kesmiş daha 1 yaşında kuzum parmaklarını ameliyat etmişler kolu bir ay alçıda kalacak moralim çok bozuk Allahım tüm hastalara ve benim yeğenime Şafi ismi hürmetine şifa versin
Çok şükür canım, verilmiş sadakaniz varmışAyy inanamıyorum ya çok geçmiş olsun
gayet güzel gidiyor kaptanım biraz abartsam hemen dikkat edip toparlıyorum kendimi hala mezun olduğum kilomdayım bazen altına düşüp üzerine çıkıyorum ama dengeyi sağlıyorum şükür ki sizler nasılsınız
Hoşbulduk saracım almadım kilo çok şükür 58.5 ile mezun olmuştum 57-59 arası gidip geliyorum ama 58lerde sabit kalıyorum genelde ☺
sara_28 dün menü bildirimi yapmış mıydın?
mesajlarını sayarken 25ten sonrasına üşendim
su ile ilgili mesajını gördüm ama menü gözümden mi kaçtı acaba
gayet güzel gidiyor kaptanım biraz abartsam hemen dikkat edip toparlıyorum kendimi hala mezun olduğum kilomdayım bazen altına düşüp üzerine çıkıyorum ama dengeyi sağlıyorum şükür ki sizler nasılsınız
Ben dün gece forumdan çıktıktan sonra soğan halkası falan yedim
Kimse benim kadar kaçamak yapmamış menülere baktım da
Bencr de bu kaçamakleı listeden tamamen çıkartmak daha iyi olacak
Evet sen niye yoksun
Özür dilerim bir yerlerde eklerken bir yerden çıkardım galiba tekrar düzenleyeyim
İlk defa forumda tablo yapmaya çalıştım da
Ayy inanamıyorum ya çok geçmiş olsun
aa çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?