Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar izin konusu nasıl oluyor ilk 2 ay yasak sonra alınıyordu değil mi? Öyleyse ben de izinli olmak istiyorum yazılanları okuyacağım diye çalışmam gereken süreyi hep burada geçiriyorum bir ara biriken konuları bitirmem lazım zaten 4.sınıf da başlar bir iki ay sonra,o zamana kadar elimdekileri bitirmem lazım. moni mümkünse alabilir miyim?

Son düzenleme:
Ay yavrum nasıl becermiş?
Çabucak düzelir inşallah

Sehpanın üzerinde çay bardağı varmış daha yeni yürümeyi öğrendi pati pati yürüyüp bardağı almış ayağı kaymış yere düşmüş bardak kırılıp parmaklarına batmış neyseki ucuz atlatmışlar gerçi iki saat ameliyatta kalmış ama şimdi iyiymiş

O cam batması nasıl bir şey ben bilirim. Hala bir parmağımı oynatamıyorum gitti o parmak artık. Rabbim beterinden saklasın

O cam batması nasıl bir şey ben bilirim. Hala bir parmağımı oynatamıyorum gitti o parmak artık. Rabbim beterinden saklasın
Evet hatırlıyorum seninde ayağına batmıştı değilmi geçmiş olsun tekrardan

Tendonları kopmuş ama bir aparat takmışlar bir ay sonra alçıda çıkınca fizik tedavi görecek inşallah sakat kalmayacak demiş doktoru

Allah a şükür, bisey olmamış.

İyiyim canım aynen devam. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Iyi gidiyorr ozledim buralari :)
Ablaa cok gecmis olsunn
Tarifleri bizimle de paylassss :))

bu aralar düzensiz beslenmeden dolayı ve de tabi insülinimin 10 olmasından dolayı canım çok tatlı istiyor. elimin altında sağlıklı abur cubur lazım. zaten bir sonraki regl öncem de yaklaşıyor. o yüzden datlu bişiler hazırladım lokmalık. dolapta hazır bulunucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…