- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Ay yavrum nasıl becermiş?
Çabucak düzelir inşallah
Aman çok geçmiş olsunSağol kaptanım duyduğumdan beri aklım yerinde değil neyseki doktor sakat kalma ihtimali yok demiş
Aman çok geçmiş olsun
O cam batması nasıl bir şey ben bilirim. Hala bir parmağımı oynatamıyorum gitti o parmak artık. Rabbim beterinden saklasınSehpanın üzerinde çay bardağı varmış daha yeni yürümeyi öğrendi pati pati yürüyüp bardağı almış ayağı kaymış yere düşmüş bardak kırılıp parmaklarına batmış neyseki ucuz atlatmışlar gerçi iki saat ameliyatta kalmış ama şimdi iyiymiş
Evet hatırlıyorum seninde ayağına batmıştı değilmi geçmiş olsun tekrardanO cam batması nasıl bir şey ben bilirim. Hala bir parmağımı oynatamıyorum gitti o parmak artık. Rabbim beterinden saklasın
Allah a şükür, bisey olmamış.Sehpanın üzerinde çay bardağı varmış daha yeni yürümeyi öğrendi pati pati yürüyüp bardağı almış ayağı kaymış yere düşmüş bardak kırılıp parmaklarına batmış neyseki ucuz atlatmışlar gerçi iki saat ameliyatta kalmış ama şimdi iyiymiş
Iyi tatillerBu arada biz tatil planımızı değiştirdik yarın kızkardeşime yeğenimi görmeye gidiyoruz orda bir iki gün kalkıp sonra gidecez tatile
Yarın yolda olacağımdan buraya çok uğramayabilirim haberiniz olsun kızlar
Dalga geçen yokda, komplo kuran, diyetimi sabote eden biri var. Sırf ona inat vermem gerek aslında
Iyi gidiyorr ozledim buralari :)İyiyim canım aynen devam. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ablaa cok gecmis olsunnBaşım çok ağrıyor yeğenim çay bardağını kırmış elini kesmiş daha 1 yaşında kuzum parmaklarını ameliyat etmişler kolu bir ay alçıda kalacak moralim çok bozuk Allahım tüm hastalara ve benim yeğenime Şafi ismi hürmetine şifa versin
Tarifleri bizimle de paylassss :))haftasonu çok sıkmadan ve çok boş bırakmadan yemek istediklerimi yiyeceğim. bu sürede de nasıl bir program uygulayacağım ona bakacağım. ama bana en uygun herhalde 3-4 ay önce planladığım cafe tarzı tabaklar olacak öyle geliyor. ben yarın meze, salata çeşidi çalışması yapayım en iyisi
Iyi gidiyorr ozledim buralari :)
Ablaa cok gecmis olsunn
Tarifleri bizimle de paylassss :))
Allah a şükür, bisey olmamış.
Iyi tatiller
Iyi gidiyorr ozledim buralari :)
Ablaa cok gecmis olsunn
Tarifleri bizimle de paylassss :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?