Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

herkes yemek yiyor sanırım yemek sonrası sofra toplama, bulaşık vs.
Ben cevap bekliyprum canım ama aetık çıkmam lazım oğlum uyudu hemen evi toplayıp ders başına geçmeliyim arar arar uğrarım. Bir de bu arada kilo vermiş olarak geri döneceğime eminim çünkü şunu fark ettim menü yazmadığım günlerde, ne kadar az yemek düşünürsem, ay nasıl yazıcam çok yedim gerginliği, şu kadar yemeliyim yoksa verwmem kaygısı vs vücudu strese sokuyor ve gerilmeyince vücudumdaki şişlikler bile iniyor. .. Bu arada kueı kayısıyı suya koy 2 saat beklesin ,ye, üzerine 1 lt su iç canım birkaç saate işlem tamam sinamekiyle falan upraşma

aslında buraya menü yazmak beni de geriyor. bazen dağınık da yiyorum ama dengeliyorum. bu haftayı sayma ama dağıttım çünkü. yemek düşünmediğim zaman iyiyim.

Iyi aksamlar kizlaar menumu yazayim aksamda gecmisi okurum

Sabah saat 06.45 is yerinde sade filtre kahve

Saat 10.00
1 kupa kahve
5 ceri domates
1 kucuk bahcemdeki salatalik
2 surme peynirli kucuk etimek tarzi birsey

Saat 12.30
Ton balikli salata
Su

Saat 17.00
1 porsiyon doner
1 bardak ayran

Misafirlerim gelcekSemaveri kurduk birazdan cay icecegiz havalar guzel burda.

Su toplam 2 bucuk lt
Spor icin zamanim olmadi, işim hayli tempo dolu zaten bol yurudum aslinda eve geldim yemekti temizlikti ayaklarim agirdi. Anca oturdum 10 dkk.

afiyet olsun. kahvaltıda kahve içemiyorum ben.

Bu aralar benim de motivasyonum yok.Eski enerjim de yok,hep uyumak istiyorum.Kan değerlerimde bişeyler düşük ama gidemedim dr a.78 kg geldim şu an 68 kiloyum.8-10 kilo daha vermem lazım.
Ameliyat olmadım henüz cnm,daha arayan olmadı.Aramasınlar da zaten,daha istediğim kiloya inemedim.
Sen de bi başlayabilsen verirsin fatmacım.İstediğin zaman güzel kilo veriyorsun maşallah

Ameliyat olacak kadar nasıl kesmiş canım benim yaa.Çook geçmiş olsun cnm sara_28

bir kan tahlili yaptır mutlaka.

Çok şükür ki çok sıcak değilmiş Rabbim korumuş

ben bu aralar pek menü yazmamaya karar verdim. çünkü henüz tam düzeltemedim. yavaştan yoluna koyayım. tartı bildiririm sadece.
çünkü aynen aylinin de dediği gibi motivasyonum düşük. düzeltmeye çalışayım.

Nasıl yapalım ne yapalım bilemedim.Birbirimize faydamız olur mu,bi fikrin tavsiyen var mı diye soruyorum.Ama kelin kremi olsa önce kendine sürermiş dicen.
Her akşam yattığım da yarın zorlada olsa yürüyüşe çıkıcam,düzenli beslenicem diyorum ama yataktan kalkamıyorum.Bugün 12:30 uyandım

Saracım ön safta yerini almışın cnm

Canım çekti Yarın yapayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…