bende Türk Kahvesi yaptım .
bende Türk Kahvesi yaptım .
Ben cevap bekliyprum canımherkes yemek yiyor sanırımyemek sonrası sofra toplama, bulaşık vs.
Ben cevap bekliyprum canımama aetık çıkmam lazım oğlum uyudu hemen evi toplayıp ders başına geçmeliyim arar arar uğrarım. Bir de bu arada kilo vermiş olarak geri döneceğime eminim çünkü şunu fark ettim menü yazmadığım günlerde, ne kadar az yemek düşünürsem, ay nasıl yazıcam çok yedim gerginliği, şu kadar yemeliyim yoksa verwmem kaygısı vs vücudu strese sokuyor ve gerilmeyince vücudumdaki şişlikler bile iniyor. .. Bu arada kueı kayısıyı suya koy 2 saat beklesin ,ye, üzerine 1 lt su iç canım birkaç saate işlem tamam sinamekiyle falan upraşma
Iyi aksamlar kizlaar menumu yazayim aksamda gecmisi okurum
Sabah saat 06.45 is yerinde sade filtre kahve
Saat 10.00
1 kupa kahve
5 ceri domates
1 kucuk bahcemdeki salatalik
2 surme peynirli kucuk etimek tarzi birsey
Saat 12.30
Ton balikli salata
Su
Saat 17.00
1 porsiyon doner
1 bardak ayran
Misafirlerim gelcekSemaveri kurduk birazdan cay icecegiz havalar guzel burda.
Su toplam 2 bucuk lt
Spor icin zamanim olmadi, işim hayli tempo dolu zaten bol yurudum aslindaeve geldim yemekti temizlikti ayaklarim agirdi. Anca oturdum 10 dkk.
Bu aralar benim de motivasyonum yok.Eski enerjim de yok,hep uyumak istiyorum.Kan değerlerimde bişeyler düşük ama gidemedim dr a.78 kg geldim şu an 68 kiloyum.8-10 kilo daha vermem lazım.Canım bu yaz yoğun geçti evin tadilatı kış hazırlıkları ki daha var yaz tatili derken
Biraz maşallah diym sendeki motivasyon dan ver
Geleyim kilolar aldı başını gitti motivasyon olmayınca gelmenin bı anlamı olmuyor
Sen nasılsın canım hazirmisin ameliyat verdinmi kilolarini
O kadar yani...Nasıl yapıcaz gezom yaa???Hepiniz birleşip dövseniz belki aklım başıma gelir
Ameliyat olacak kadar nasıl kesmiş canım benim yaa.Çook geçmiş olsun cnmBaşım çok ağrıyor yeğenim çay bardağını kırmış elini kesmiş daha 1 yaşında kuzum parmaklarını ameliyat etmişler kolu bir ay alçıda kalacak moralim çok bozuk Allahım tüm hastalara ve benim yeğenime Şafi ismi hürmetine şifa versin
Bu aralar benim de motivasyonum yok.Eski enerjim de yok,hep uyumak istiyorum.Kan değerlerimde bişeyler düşük ama gidemedim dr a.78 kg geldim şu an 68 kiloyum.8-10 kilo daha vermem lazım.
Ameliyat olmadım henüz cnm,daha arayan olmadı.Aramasınlar da zaten,daha istediğim kiloya inemedim.
Sen de bi başlayabilsen verirsin fatmacım.İstediğin zaman güzel kilo veriyorsun maşallah
Çok şükür ki çok sıcak değilmiş Rabbim korumuşAyy inanamıyorum ya çok geçmiş olsun
Kendi kızım gözümün önüne geldi de minicik Allahım onların parmakları
Benim cadı da çay bardağını bacağına devirdi bugün. Allahtan yakacak kadar sıcak değilmiş
Böyle olmucak zaten fulyacım,insan kendini mutsuzda hissediyor.Pazartesi gidicem inşallah.Hep gözüm yatak dabir kan tahlili yaptır mutlaka.
Nasıl yapalım ne yapalım bilemedim.Birbirimize faydamız olur mu,bi fikrin tavsiyen var mı diye soruyorum.Ama kelin kremi olsa önce kendine sürermiş dicen.ben bu aralar pek menü yazmamaya karar verdim. çünkü henüz tam düzeltemedim. yavaştan yoluna koyayım. tartı bildiririm sadece.
çünkü aynen aylinin de dediği gibi motivasyonum düşük. düzeltmeye çalışayım.
Saracım ön safta yerini almışın cnmmenü bildirimi +10puan
1,5 lt su içmek +10 puan
spor yapmak +10 puan (veya ilk sayfadaki puanları kullanacağız. )
mesaj puanı +2 (her mesaj için +2 eklenecek) (günde 5 mesaj atılması zorunluydu o zaman tam puan oluyor) (* menü bildirirken o gün gönderilmiş olan toplam mesaj sayısı da eklenmeli)
Kaçamak -5
23.08.2019 listesi menü 1,5 lt su spor mesaj puanı toplam puan sara_28 10 50 60 @mn5822 @Natsume 10 10 10 20 50@peaceful16 10 10 10 10 40Lonely single girl 10 10 18 38@gulsahhh01 2 2Aylin42Konya 10 10 10 20 50@vorones 4 460kiloyum 10 10 10 26 56@Kimmik @gezegenfeza 40 40@MorVampirella 10 10 10 28 58 @rishrose @Manolya2010
haftalık liste 23.082019 24.08.2019 25.08.2019 26.08.2019 27.08.2019 28.08.2019 29.09.2019 TOPLAM PUAN sara_28 60@mn5822 2@Natsume 50@peaceful16 40Lonely single girl 38@gulsahhh01 2Aylin42Konya 50@vorones 460kiloyum 56@Kimmik @MorVampirella 58@rishrose @Manolya2010 @gezegenfeza 40
Canım çektiben aslında hazır soğan haklarını değil de evde kendi yaptığımızı çok seviyorum. büyük soğanları halka halka kesiyorum, az zeytinyağı konmuş döküm tavada alt üst yavaş yavaş çevirerek pişiriyorum. tavsiye ederim, hele ki et yemeklerinin yanında süper oluyor
Ameliyat olacak kadar nasıl kesmiş canım benim yaa.Çook geçmiş olsun cnmsara_28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?