Annene ne oldu kiYok canım menü paylaşmadım dün bugünden itibaren paylaşmaya çalışırım ama tatil süresince biraz zor olabilir bir 10 gün kadar tstildeyim sonra tam gaz burdayım
Bende İyi tu im canım annemde daha iyi şükür sağol sorduğun için
Seninde iyi olmana ve kilo al anana sevinfim canım
Annene ne oldu kisara_28 Ben mezun olduktan sonra oldu herhalde hiç hatırlamoyorum çünkü
mutlaka deneyeceğimben aslında hazır soğan haklarını değil de evde kendi yaptığımızı çok seviyorum. büyük soğanları halka halka kesiyorum, az zeytinyağı konmuş döküm tavada alt üst yavaş yavaş çevirerek pişiriyorum. tavsiye ederim, hele ki et yemeklerinin yanında süper oluyor
Çay insanı değilim pek yanına bir şey istiyorım illaben çayın yanına illa da birşey aramam. sade iç. çay ve kahvenin yanında yediğin şeyler bazen sıkıntı olabiliyor. ya da çiğ kuruyemiş, kuru meyve ye. bak onlar olabilir. ama çikolata, bisküvi, gofret, şekerleme vs. arıyorsan sıkıntı
Aynen canım teşekkür ederimm. Bir anlık oluyor her şey çok dikalt etsek deeÇok şükür canım, verilmiş sadakaniz varmış
aminn canım teşekkür ederimmOlsun sağlık olsun canım düzeltmişsin sevindim
Sağol canım senin kızındada çok geçmiş olsun Allahım bütün çocukları korusun
filtre kahve zamanı
Ahaha sade maden suyu veeeeeee soğn halkasıbende Türk Kahvesi yaptım .
Çok geçmiş olsunnnAnneme yaklaşık altı ay önce yumurtalık kanseri teşhisi konuldu malesef ameliyat oldu şimdi kemoterapi görüyor
Hakettin değmi saracım,ön safta yerini hemde birincilikle aldınEveeeet
Nasıl yapalım ne yapalım bilemedim.Birbirimize faydamız olur mu,bi fikrin tavsiyen var mı diye soruyorum.Ama kelin kremi olsa önce kendine sürermiş dicen.
Her akşam yattığım da yarın zorlada olsa yürüyüşe çıkıcam,düzenli beslenicem diyorum ama yataktan kalkamıyorum.Bugün 12:30 uyandım
Çok şükür minnacık parmaklarına kıyamam yavrumSağol canım bardak kırılınca eline batmış parmaklarını kesmiş neyseki kopmamış bunada şükür
Çok geçmiş olsunnn
Allah tezden şifa versin annene canım
Çok şükür minnacık parmaklarına kıyamam yavrum
AmiinnOlsun sağlık olsun canım düzeltmişsin sevindim
Sağol canım senin kızındada çok geçmiş olsun Allahım bütün çocukları korusun
34Bende menü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Domates ve salatalık
Şekersiz çay
Ara
Bir tane Pizza poğaça
Öğle
Bir kase yoğurt
Bir kase bulgur pilavı
Turşu salatalığı
Akşam
Alabalık kızartma
Salata
Kara lahana çorbası
Su 1.5 litre spor yarım saat yürüyüş
Mesaj sayısı 34 ten sonrasını saymadım
moni Natsume
Çok sağol canım benimDoktora gidip kan değerlerine baktır canım sonrada tam motivasyonla burada ol ben seni motive ederim
Ne izliyorsunuz?Benim ki de güldür güldürü açmış onu izliyoruzBen kaçıyorım bebito uyumuşken dizi film izleyeceğiz biz
Ben hep kızarmış yerim kalorisinin düşük olduğunu biliyordum.Bilgiler için tşk ler cnm
Hayırlı yolculuklar,iyi eğlenceler sonra da iyi tatillerBu arada biz tatil planımızı değiştirdik yarın kızkardeşime yeğenimi görmeye gidiyoruz orda bir iki gün kalkıp sonra gidecez tatile
Yarın yolda olacağımdan buraya çok uğramayabilirim haberiniz olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?