Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bizim insanlarımız neden böyle ya üzülüyorum bu ışe herkes çıkarı peşinde tamam yardımı severim ama kimsenin menfaatine de hizmet etmek en güzelini yapmışsın topragim

bizim insanlarımız neden böyle ya üzülüyorum bu ışe herkes çıkarı peşinde tamam yardımı severim ama kimsenin menfaatine de hizmet etmek en güzelini yapmışsın topragim
3 sene öncesine kadar kullanildim, birazda kızımın sayesinde, kendime getirdi beni sağolsun

Yazdıklarını inan ki tebessümle okudum.Gerçekten de öyle.Kuma gömerler tabii menfaat dünyası maalesef.İnsanı öyle bir değiştiriyorlar ki,bazen kendimi tanıyamıyorum.

Yazdıklarını inan ki tebessümle okudum.Gerçekten de öyle.Kuma gömerler tabii menfaat dünyası maalesef.İnsanı öyle bir değiştiriyorlar ki,bazen kendimi tanıyamıyorum.
Bir arkadaş var, kadın yaptıklarını gizli gizli yapıyor, mesela geçen gün bana reçel verdi, kim yaptı diye soranlara arkadaşı söyleyemedim. Söylesem bu sefer ona verdin bana vermedin diye kadını darliyorlar

Iyi geceler kizlar, menumuyazayim.
Yeni isten geldim cok yorgunun.

Sabah:
1 kucuk salatalik ve domates
1 dilim kepekli ekmek
Peynir
1 haslanmis yumurta
2 bardak siyah cay

Ara
2 kupa kahve

Oglen
1 kofte
1 bardak su

Aksam
3 kaşik haslanmis patates
5 yk haslanmis karnabahar
Kase salata

Aksam
1 bardak sutlu kahve

Su 2 tl , adim: 8671

Okurkan sinir oldum, okumus diplomayi almis isi bilmiyor o nasil ebeymis oyle.

Ne insanlar var, sanki vermek zorunda kadincagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…