- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah yardımcınız olsunKızçenin alt köpek dişi patlamış diğerinin de eli kulağında bekliyoruz
Her zaman kendiliğinden uyuyan cadı bugün uyumuyor
bizim insanlarımız neden böyle ya üzülüyorum bu ışe herkes çıkarı peşinde tamam yardımı severim ama kimsenin menfaatine de hizmet etmek en güzelini yapmışsın topragimBende onu çok geç anladım malesef. Bu dünyada beceriksiz olman gerekiyor, yoksa çok kullaniliyorsun.
En basiti evde dikiş dikemiyorum, makinanın sağlam olduğunu duyan birikmiş dikişini başıma sarıyor. Bi ara makinam bozuktu, yaptırdım, hâlâ bozuk diyorum. Evde makinası olan bile benim başımda.
Başka bişey yapsam, ay ne güzel banada yap.
Bi ara parayla biseyler yapıyım dedim, herkes kafasını kuma gömdü.
Bende akıllandım 25 sene sonra
Aynen öyle fulyacım,bu dediğin evde bile geçerlimaalesef çok bilen çok çalışan sorumluluk sahipleri kullanılıyor
Hadi gözün aydın natsumemKızçenin alt köpek dişi patlamış diğerinin de eli kulağında bekliyoruz
Her yerimiz dökülüyor,işte o yüzden zor ya gezom.Ama Allah misafirimizi eksik etmesinBenimki tek erkek delikanlıydı.
Yeme içme sorun deyilde, belim ağrıyor, arada uzanmam lazım. Duş alma filan sıkıntı oldu.
3 sene öncesine kadar kullanildim, birazda kızımın sayesinde, kendime getirdi beni sağolsunbizim insanlarımız neden böyle ya üzülüyorum bu ışe herkes çıkarı peşinde tamam yardımı severim ama kimsenin menfaatine de hizmet etmek en güzelini yapmışsın topragim
ÂminHer yerimiz dökülüyor,işte o yüzden zor ya gezom.Ama Allah misafirimizi eksik etmesin
Yazdıklarını inan ki tebessümle okudum.Gerçekten de öyle.Kuma gömerler tabii menfaat dünyası maalesef.İnsanı öyle bir değiştiriyorlar ki,bazen kendimi tanıyamıyorum.Bende onu çok geç anladım malesef. Bu dünyada beceriksiz olman gerekiyor, yoksa çok kullaniliyorsun.
En basiti evde dikiş dikemiyorum, makinanın sağlam olduğunu duyan birikmiş dikişini başıma sarıyor. Bi ara makinam bozuktu, yaptırdım, hâlâ bozuk diyorum. Evde makinası olan bile benim başımda.
Başka bişey yapsam, ay ne güzel banada yap.
Bi ara parayla biseyler yapıyım dedim, herkes kafasını kuma gömdü.
Bende akıllandım 25 sene sonra
Bir arkadaş var, kadın yaptıklarını gizli gizli yapıyor, mesela geçen gün bana reçel verdi, kim yaptı diye soranlara arkadaşı söyleyemedim. Söylesem bu sefer ona verdin bana vermedin diye kadını darliyorlarYazdıklarını inan ki tebessümle okudum.Gerçekten de öyle.Kuma gömerler tabii menfaat dünyası maalesef.İnsanı öyle bir değiştiriyorlar ki,bazen kendimi tanıyamıyorum.
Ay yanLis oldu. 60.2 ydi sabahP.tesi tartışı atiyim saat salıyı vurmusken
Cuma 61.3
P.tesi 60.0
Fark 1300 cogü ödem olsa gerek . Bakalım cuma netCm.moni
Okurkan sinir oldum, okumus diplomayi almis isi bilmiyor o nasil ebeymis oyle.Isyerindekilerle. Isten kacmak isteyene sorun yok ama is bilince sorun cok. O bilmiyo sen yap diyorlar bir de saka gibiler. Onun maasi benim cebime giriyor sanki. Mudure dedim bugun mu istifa edeyim yarinmi diyorum bakiyo yuzume. Dedim cekilmiyo su ortam
1 haftamiBenimki 1 hafta kaldı
Ne insanlar var, sanki vermek zorunda kadincagiz.Bir arkadaş var, kadın yaptıklarını gizli gizli yapıyor, mesela geçen gün bana reçel verdi, kim yaptı diye soranlara arkadaşı söyleyemedim. Söylesem bu sefer ona verdin bana vermedin diye kadını darliyorlar
Hayirlisiyla hepsi cikar inshaAllahKızçenin alt köpek dişi patlamış diğerinin de eli kulağında bekliyoruz
Spor su harikahayırlı aksamlar kızlar
menü bildiriyorum
kahvaltı 2yumurta
peynir zeyt
domates kapya biber
akşam yarım tabak bulgur pilavi
bolca salata
3lt su
200 ip 50 mekik
3saat ev işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?