bugün iş çoktu yemeği az yaptım gülüm bana o kadar kaldı birde kahvaltıda 2yumurta yiyince çok açıklıyorum sankiSpor su harika
Menu gozume az geldi
Allah yardımcınız olsun
Hadi gözün aydın natsumem
Hayirlisiyla hepsi cikar inshaAllah
Harika☺Bugün menü yazmakla yazmamak arasında kaldım çünküüü uzun son birkaç ayın en kötü menüsü
Sabah
3 sigara böreği
Domates salatalık peynir
Yeşilçay
Ara
Bitter çikolata
Sade filtre kahve
Akşam
Paçanga böreği
Patatesli börek
(Sayamadımmmmm o kadar yani)
Domates salatalık
Çay
Su 1,5lt
Spor yok
Kızçe böreği çok sevince bugün de mutfaktan börek çıktı
Ben daha uyumadım bile ☺ tabi işe gideceksin sen uyuman lazım, ben gündüz de uyuyorumOff kizlar bu saatte uyandim uyuyamiyorum daha ise gitmeme 3 saat var uykum kacti. Odamda bi dokunmatik masa lambasi var. Yaprak ucsa uyanıyorum zaten birden lamba kendi kendine yandi. Delircem şimdi isigi actim acik isikla uyumaya çalışıyorum
Dahada niyeti vardı, oğlum işe başlayınca gitti1 haftami
Zorunda bırakıyorlar. Kadın yalnız yaşıyor, çalışmıyor, haliyle birşeylerle meşgul olmak istiyor. Elişi yapsa banada yap, yiyecek yapsa, sen teksin, nasıl yiyeceksin banada verNe insanlar var, sanki vermek zorunda kadincagiz.
Amanının, o neydi kız, ağaçtan börek dökülmüş, ziyan ermemişsin gibi olmuş. Bende böreğe bayılırım, lakin epeydir yapmıyorumBugün menü yazmakla yazmamak arasında kaldım çünküüü uzun son birkaç ayın en kötü menüsü
Sabah
3 sigara böreği
Domates salatalık peynir
Yeşilçay
Ara
Bitter çikolata
Sade filtre kahve
Akşam
Paçanga böreği
Patatesli börek
(Sayamadımmmmm o kadar yani)
Domates salatalık
Çay
Su 1,5lt
Spor yok
Kızçe böreği çok sevince bugün de mutfaktan börek çıktı
O lamba seneler önce beni çok korkutmuştu. Şase yapıyormuş canım, sakın korkmaOff kizlar bu saatte uyandim uyuyamiyorum daha ise gitmeme 3 saat var uykum kacti. Odamda bi dokunmatik masa lambasi var. Yaprak ucsa uyanıyorum zaten birden lamba kendi kendine yandi. Delircem şimdi isigi actim acik isikla uyumaya çalışıyorum
Babam da sabah kısa devre yapmıştır dedi lambayi arkasindan kapatip açıcam artık abla bos yere uykusuzkaldimO lamba seneler önce beni çok korkutmuştu. Şase yapıyormuş canım, sakın korkma
günaydın bayanlar,ben 35 yaşındayım,biri 11 diğeri 5 yaşında 2 çocuğum var.bi kamu kurumunda memurumK karakuzucum hoşgeldin aramiza biraz kendinden bahseder misin :)
Hadi inşallahgünaydın bayanlar,ben 35 yaşındayım,biri 11 diğeri 5 yaşında 2 çocuğum var.bi kamu kurumunda memurum
kendimi bildim bileli balık etliyim,son 1 yıldır balığı geçtim malesef:)
daha önce burda denemiştim olmuştu,şimdi yeniden başlıyorum ve olacak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?