Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün menü yazmakla yazmamak arasında kaldım çünküüü uzun son birkaç ayın en kötü menüsü

Sabah
3 sigara böreği
Domates salatalık peynir
Yeşilçay

Ara
Bitter çikolata
Sade filtre kahve

Akşam
Paçanga böreği
Patatesli börek
(Sayamadımmmmm o kadar yani )
Domates salatalık
Çay

Su 1,5lt
Spor yok

Kızçe böreği çok sevince bugün de mutfaktan börek çıktı

Yatamadım biraz da kalori hesaplamak için kullandığım uygulamaya bakayım dedim. (İnsanların paylaştıkları yiyecek fotoğrafları yüzünden daha çok acıkmama neden olduğu için çok sık bakmıyorum)
Ve karşıma bu çıktı

Harika☺ arada olur öyle ,böreğe doydun desene. Ama sakın yarın göbeğin çıkmazsa, aaa kilo yapmadı deyip de bugün de yeme canım. Tecrübe konuşuyor. Onun yapacağı kilo bir iki gün sonra vücudunda kendini belli edecektir.afiyet olsum

Menüm
Sahurda ekmek kabuğuna yeşil siyah zeytin koydum. İki dilime tekabül etmiştir
....
İftar
Karpuz
1 tabak makarna
2 tavuk but ( fırında ızgara)
5 kaşık kurı fasulye
...
Şimdi sahur yapıyorum
2 bardak çay
Elma
Zeytin de yemeye karae verdim yarın yine çok sıcak olacakmış tansiyonum düşmesin gündüz
10 tane falan kuru kayısı
Su: 1.8 lt
Spor yok

Son düzenleme:
Off kizlar bu saatte uyandim uyuyamiyorum daha ise gitmeme 3 saat var uykum kacti. Odamda bi dokunmatik masa lambasi var. Yaprak ucsa uyanıyorum zaten birden lamba kendi kendine yandi. Delircem şimdi isigi actim acik isikla uyumaya çalışıyorum

Ben daha uyumadım bile ☺ tabi işe gideceksin sen uyuman lazım, ben gündüz de uyuyorum

Ne insanlar var, sanki vermek zorunda kadincagiz.
Zorunda bırakıyorlar. Kadın yalnız yaşıyor, çalışmıyor, haliyle birşeylerle meşgul olmak istiyor. Elişi yapsa banada yap, yiyecek yapsa, sen teksin, nasıl yiyeceksin banada ver. En iyisi gizli yapıyım diyor, yine yakalanıyor, türk komşusu çok

Amanının, o neydi kız, ağaçtan börek dökülmüş, ziyan ermemişsin gibi olmuş. Bende böreğe bayılırım, lakin epeydir yapmıyorum

O lamba seneler önce beni çok korkutmuştu. Şase yapıyormuş canım, sakın korkma

K karakuzucum hoşgeldin aramiza biraz kendinden bahseder misin :)
günaydın bayanlar,ben 35 yaşındayım,biri 11 diğeri 5 yaşında 2 çocuğum var.bi kamu kurumunda memurum
kendimi bildim bileli balık etliyim,son 1 yıldır balığı geçtim malesef:)
daha önce burda denemiştim olmuştu,şimdi yeniden başlıyorum ve olacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…