- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Teşekkür ederim :)menün güzelmiş canım afiyet olsun.
kızlar birşey soracağım. mesela turkcell hattı kullanıyorken yurt dışından bir yakınımız aradığında bize ücret yazmıyor değil mi?
İyi geceler kızlar keyifler nasıl benim keyfim yerinde eşimle gezip eğleniyoruz yeğenimin de eli iyi doktor amcası sakat kalmayacak dedi benden mutlusu yok valla
Hic bir bilgim yok, ama biz genellikle whatsapptan ariyoruz. Applarda var uyguna ariyabilirlerkızlar birşey soracağım. mesela turkcell hattı kullanıyorken yurt dışından bir yakınımız aradığında bize ücret yazmıyor değil mi?
Aah cok sevindim vallahi, cok sukurİyi geceler kızlar keyifler nasıl benim keyfim yerinde eşimle gezip eğleniyoruz yeğenimin de eli iyi doktor amcası sakat kalmayacak dedi benden mutlusu yok valla
yazıyor iki tarafa da..kızlar birşey soracağım. mesela turkcell hattı kullanıyorken yurt dışından bir yakınımız aradığında bize ücret yazmıyor değil mi?
menü gayet güzel maaşallahSabah
Fume etli peynirli omlet
Ara
Yarim paket eti form tahta
1 elmalı soda
Ogle
Bezelye
Yoğurt
1 haslanmis tavuk
Ara
Karpuz
Aksam
2 yk bulgur pilavi
3 izgara tavuk
Salata
Su 1.5 lt
Spor yok. Misafirler gitmedi bizimde spor yapamıyorum iki 3 gündür
@Natsume
hayırlısı gülüm en iyi kararı sen verirsin ama ozleriz seni çabuk gelEvwt ya senin havan başka ☺☺
Ben de cumaya izne gidiyorum şöyle bir mğddet
Çok gerildi m bu diyet işlerinden
Tabiki ds devam edeceğim inşallah
Bu kadar yol kat etmişken
Ama bi sakin kafayla şapkayı önğme almam gerekli
Kendimi derse verirsem daha çok verim alırım diye düşünüyorum☺
çok şükür
Aah cok sevindim vallahi, cok sukur
Kizlarrr ben simdi kabak spagetti yapip olcup buzluga aticam. Hem cok lezzetli hem saglikli hemde kalorisi az. Yaptiktan sonra tarif ve foto atarim.
tarifi bekliyorum gülüm meraklaBen çok yaparım çok güzel oluyor canım makarna isteğimi köreltiyor
Çok şükür canım sevindimİyi geceler kızlar keyifler nasıl benim keyfim yerinde eşimle gezip eğleniyoruz yeğenimin de eli iyi doktor amcası sakat kalmayacak dedi benden mutlusu yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?