Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin kizlar mutlu gunler
Dunku menum:

Kahvalti (12de): 1 hindi fumeli kasarli sandvic- kepek ekmegine , 2 yk suzme yogurt ve musli, 2 murdum erik, kahve

Ara: buzlu sutlu kahve

Aksam: 2 yk et sote, 2 yk pure, 4 yk pilav, 2 yk saksuka, 1 kucuk kase irmik tatlisi, turk kahvesi

Aksamki menum disardan bi lokantadan soyledim ev yemegi tarzinda evde yapamadim hic halim kalmadi tum gun evi topladim yine. Pilav ve tatli olmasa iyiydi ama oldu. Bugun kabak yicem

*** 10. Takım 637. ETAP ***

mn5822(73,0///%)
peaceful16 (72,0///%)
baby cat(72,5///%)
Gulsahhh01(55,9///%)
Aylin42konya(68,2///)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(59,9/b)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(85,4)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(53,7/b)0Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50
rishrose ( 93/)
morvampirella(68,7)
manolya2010(72/)

Son düzenleme:
Hayirdir niye moralini bozuyorlar naptilarki
abla atamalar vardı burada ben de risk aldım atanamayacağım ama istediğim yerleri yazdım olmada da olur dedim ikinci alımı beklerim diye düşündüm haliyle de çıkmadı. Önemli olan bu değil ben çıkmayacağını biliyordum beni bu üzmedi ama olmadı diye yüzüme bakıp gülen insanlar vardı çok kötü kalpliler çok. Bu insanlar hem yüzüme gülüp hem arkamdan konuşan kirli kalpli insanlar. Bazılarını anne olmak bile temizlemiyor içleri siyah. Sürekli kuyu kazma sürekli iş yıkma çok gerildim dün bunlar olunca da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…