Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amaaan be canım, kalbi kirli insanlar ne yaparsan yap düzelmiyor. Önemli olan sen doğru ol.
Canını sıkmaya değmez inan. Gün gelir bunlara üzüldüğün için kendine kızarsın. Tıpkı benim gibi

Canim benim ya hakkinda hayirlisi, allah gonlune gore versin.
Oyle insanlar uzak olsun, 2 yuzlulerin sinirlerini bozmalarina izin verme, yarinin sahibi Allah, ne olacagini bilemeyiz. Uzme moralini bozma tatlimmm kotu dusunceli art niyetli insanlar kendi rezilligiyle kalsinlarr..

Yarin sabahciyim yatmadan menumu yazayim.. bu arada karnim hala gurluyor her yatisimda yaa.

Sabah:
1 muz
1 bardak kahve

Oglen
1 salatalik
1 bardak kahve

( pek istahim yoktu bugun havalar sicakti hic yiyesim yoktu aslinda)

Aksam
Dolma (1 kabak dolmasi ve 1 kapya kirmizi biber dolmasi)
1 buyuk kase cacik
Su

Aksam
3 bardak siyah cay

Su 1 bucuk lt
Spor 30 dkk yuruyus yaptim

doğru düzgün birşey yememisinde koca gün iki dolma

Boş ver canım kötü insanları değiştiremezsin canını sıkmaya değmez Allaha havale et
Ataman'a gelince hakkında hayırlısı olsun tatlım benim

Günaydın hanımlar
İlk bildirim benden gelsin ve ben kaçayım izne oleyy
Ama takipte kalacağım haberiniz olsun
Cuma 72.5
Bugün:72.3
Fark:-200gr
...
Aslında hafta ortasında 1 kg eksilmiştim ama şu iki günde aldım yine, hastalıkta milletin iştahı kesilir benimki açılıyor. Neyse ucunu bırakmak yok devam.
Hoşçakalın sizi seviyorum

Ben de iyiyim kız spor yapiom dietteym şu ara. Okul başlamadan gitsin kilolar dedim.
Metabolizma iyi mi yine
Amaaan be canım, kalbi kirli insanlar ne yaparsan yap düzelmiyor. Önemli olan sen doğru ol.
Canını sıkmaya değmez inan. Gün gelir bunlara üzüldüğün için kendine kızarsın. Tıpkı benim gibi
Kızıyorum tabi hem de çok ama insanın elinden gelmiyor bazen
Amin abla dedigin gibi Allah uzak tutsun onları bizden
Boş ver canım kötü insanları değiştiremezsin canını sıkmaya değmez Allaha havale et
Ataman'a gelince hakkında hayırlısı olsun tatlım benim
Amin abla teşekkür ederim. Şimdiki çok üzmedi de bir sonrakinde olmazsa çok üzülürüm

*** 10. Takım 637. ETAP ***

mn5822(73,0///%)
peaceful16 (72,0/73,0/-1/%-1,39)
baby cat(72,5/72,3/0,2/%0,28)
Gulsahhh01(55,9///%)Sabit
Aylin42konya(68,2/68,0/0,2/%0,29)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(59,9/b)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(85,4)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(53,7/b)0Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50
rishrose ( 93/)
morvampirella(68,7/68,6)
manolya2010(72/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…