- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Amaaan be canım, kalbi kirli insanlar ne yaparsan yap düzelmiyor. Önemli olan sen doğru ol.abla atamalar vardı burada ben de risk aldım atanamayacağım ama istediğim yerleri yazdım olmada da olur dedim ikinci alımı beklerim diye düşündüm haliyle de çıkmadı. Önemli olan bu değil ben çıkmayacağını biliyordum beni bu üzmedi ama olmadı diye yüzüme bakıp gülen insanlar vardı çok kötü kalpliler çok. Bu insanlar hem yüzüme gülüp hem arkamdan konuşan kirli kalpli insanlar. Bazılarını anne olmak bile temizlemiyor içleri siyah. Sürekli kuyu kazma sürekli iş yıkma çok gerildim dün bunlar olunca da..
Canim benim ya hakkinda hayirlisi, allah gonlune gore versin.abla atamalar vardı burada ben de risk aldım atanamayacağım ama istediğim yerleri yazdım olmada da olur dedim ikinci alımı beklerim diye düşündüm haliyle de çıkmadı. Önemli olan bu değil ben çıkmayacağını biliyordum beni bu üzmedi ama olmadı diye yüzüme bakıp gülen insanlar vardı çok kötü kalpliler çok. Bu insanlar hem yüzüme gülüp hem arkamdan konuşan kirli kalpli insanlar. Bazılarını anne olmak bile temizlemiyor içleri siyah. Sürekli kuyu kazma sürekli iş yıkma çok gerildim dün bunlar olunca da..
takmamayi insan zamanla öğreniyor gülümAmaaan be canım, kalbi kirli insanlar ne yaparsan yap düzelmiyor. Önemli olan sen doğru ol.
Canını sıkmaya değmez inan. Gün gelir bunlara üzüldüğün için kendine kızarsın. Tıpkı benim gibi
doğru düzgün birşey yememisinde koca gün iki dolmaYarin sabahciyim yatmadan menumu yazayim.. bu arada karnim hala gurluyor her yatisimda yaa.
Sabah:
1 muz
1 bardak kahve
Oglen
1 salatalik
1 bardak kahve
( pek istahim yoktu bugun havalar sicakti hic yiyesim yoktu aslinda)
Aksam
Dolma (1 kabak dolmasi ve 1 kapya kirmizi biber dolmasi)
1 buyuk kase cacik
Su
Aksam
3 bardak siyah cay
Su 1 bucuk lt
Spor 30 dkk yuruyus yaptim
takmamayi insan zamanla öğreniyor gülüm
oy maaşallah benimde 5oldu iyi gecelerBununla birlikte 12 mesaj
Su 2 lt
Spor 3 saat ütü
Haydi iyi geceler
Dünyayı yedim ben menü yazmaya yüzüm yokKızlar, ne yiyorsunuz
abla atamalar vardı burada ben de risk aldım atanamayacağım ama istediğim yerleri yazdım olmada da olur dedim ikinci alımı beklerim diye düşündüm haliyle de çıkmadı. Önemli olan bu değil ben çıkmayacağını biliyordum beni bu üzmedi ama olmadı diye yüzüme bakıp gülen insanlar vardı çok kötü kalpliler çok. Bu insanlar hem yüzüme gülüp hem arkamdan konuşan kirli kalpli insanlar. Bazılarını anne olmak bile temizlemiyor içleri siyah. Sürekli kuyu kazma sürekli iş yıkma çok gerildim dün bunlar olunca da..
Metabolizma iyi mi yineBen de iyiyim kız spor yapiom dietteym şu ara. Okul başlamadan gitsin kilolar dedim.
Kızıyorum tabi hem de çok ama insanın elinden gelmiyor bazenAmaaan be canım, kalbi kirli insanlar ne yaparsan yap düzelmiyor. Önemli olan sen doğru ol.
Canını sıkmaya değmez inan. Gün gelir bunlara üzüldüğün için kendine kızarsın. Tıpkı benim gibi
Amin abla dedigin gibi Allah uzak tutsun onları bizdenCanim benim ya hakkinda hayirlisi, allah gonlune gore versin.
Oyle insanlar uzak olsun, 2 yuzlulerin sinirlerini bozmalarina izin verme, yarinin sahibi Allah, ne olacagini bilemeyiz. Uzme moralini bozma tatlimmm kotu dusunceli art niyetli insanlar kendi rezilligiyle kalsinlarr..
Amin abla teşekkür ederim. Şimdiki çok üzmedi de bir sonrakinde olmazsa çok üzülürümBoş ver canım kötü insanları değiştiremezsin canını sıkmaya değmez Allaha havale et
Ataman'a gelince hakkında hayırlısı olsun tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?