Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah yardımcın olsun, bende şimdi yattım

Domates ve biber salca olanindan
Hmm, ben taze olanını anladım.
1 defa hazır aldığım biber salçsının yarısını fırınlamıştım. Rengi koyulaştı, kıvamı katılaştı.
Genelde antepli yada urfalı arkadaşlardan satın alıyoruz

Çok alemsin ablam.Gece gece güldürdün beni.Ama senin cadı yoğurt sevseydi denemelere devam edecektin.Kızın seni kurtardı bu dertten.Şaka bir yana keşke sevseydi belki zamanla alışır.İçine meyve karıştırarak denedin mi hiç?
İyi geceler

Ancak işim bitti yattım.Şimdi kurallara uyma zamanı Dün ki menümü yazayım

Sabah : Yok
Öğle : 1 kase tarçınlı yoğurt
Ara : Yarım dilim kepekli ekmek
4 dilim domates
1/2 kk peynir,iki çatalın ucuyla bal
1 tane ceviz
Akşam : 1 tane haşlanmış yumurta
1 yk supangle.Çok canım istedi ama yemedim.Eşimin tabağından 1 kaşık aldım
Su : 2 lt
Spor : 40 dk yürüyüş
Msj : 13

Neler neler denedin bana mısın demedi yemeye tepkili bi çocuk bendeki
Aylarca yoğurt mayaladım, her gün hatta
Komşu ilçeye sırf maya almaya gittiğimiz de oldu, internetten maya siparişi verdiğimiz de
Yoğurt makinamız da var
Hala umudum var ama, hep marketten aldığım günlük süt ile mayaladım birgün de açık süt alıp onunla deneyeceğim. Belki sorun süttedir

Senin çok azmış.Ben annemle bana yapınca fazla alıyorum hep.Sen nasıl nasıl yapıyorsun cnm
Biz karı koca 2 senedir patlıcan yiyoruz, öncesi yok. Türlü gibi olursa yine yemiyoruz. Sadece oturtma yada kürdan kebabı gibi kızartmalı olması lazım. Ya patlıcanı kızartıp poşetliyorum yada patlıcan, biber kızartıyorum, üstüne domatesi doğrayıp pişirip kavanoza sırasıyla koyuyorum

Yemeğe tepkiliysepek zorlama istersen. Bak bende küçükken yemek yemezdim, annem zorla ağzıma tıkardı. Üstüne bi ton laf sayardı. Şimdi verecem diye çırpınıyorum

maaşallah gülüm ayaklar bitmiştir gerçi yaşin genç daha galiba yirmili yaşlarda uyuyunca dinleniyor insan otuzu devirince yorulunca uyuyamiyorda en azından bendeki durum bu

Hemde ne yorgunluk başımı yastığa koyduğum gibi uyumuşum e tabi yaş 25 olunca öyle oluyor
Tızııııım 45 yaşındayım ama sen yinede 25 bil

Sara 44 yaşında , belki 45 olmuştur

Aşkolsun ne 45 kim 45 yaşında

Çok iyi bilirim o yorgunluğu. Geçen gün 20.000 adımı atınca ayağımın altına soğan sarıp yattım da banamısın demedi

Aynen canım tabanlarım sızlıyor

Kolay gelsin canım Allah güle güle yemeyi nasip etsin

20 bin mi Bu sefer 40 bin kere maşallah diyeyim saracığıma

Teşekkür ederim canım

ciddi mısın burdan 25gorundu gözüme

eeee 25 im zaten tızım gözün doğru görmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…