Domates ve biber salca olanindanBiber kururda domates hollandada kururmu canım
Allah yardımcın olsun, bende şimdi yattımBugün tablo yapamadım. Dün gece uyuyamadım sabah dört buçuk gibi geldi anca uykum ama beşte de kızım uyandı. Zombi gibiydim bütün gün ve rahatsızlığım da geçmedi
Ve yine uyuyamıyorumm nereye kadar dayanacağım bakalım
Hmm, ben taze olanını anladım.Domates ve biber salca olanindan
Teşekkür ederimmmAllah yardımcın olsun, bende şimdi yattım
Senin ki de farklıymış zehracım hiç duymamıştım.Benim evde kurumaz ama tşk ederim tarif içinDomates ve biberi tuz yag karistirip seriyorum guneste kurutuyorum
Evet kapya al domates karıştırma .Bazıları çok az karıştırıyor.hava sıcak gülüm balkon güneş alıyor bence olur sadece kapya alayım degilmi
En iyisini yapıyorsun ablacım sen aslında, maşallh becerikli, çalışkan birisin de (bende olmayan şeyler bunlar)
Ben yoğurt mayalamaktan öteye geçemedim.
Kızım doğal yesin diye aylarca yoğurt mayalamaya çalıştım çok azı tuttu
En sonunda pes ettim. Cadı yoğurt da hiç sevmiyor, yemiyor zaten.
Senin çok azmış.Ben annemle bana yapınca fazla alıyorum hep.Sen nasıl nasıl yapıyorsun cnmBenimde 1,5 kilo kadar patlıcanım var, onları yapacam
Aynı şey benim de aklıma geldiBiber kururda domates hollandada kururmu canım
Domates ve biber salca olanindan
Neler neler denedin bana mısın demediÇok alemsin ablam.Gece gece güldürdün beni.Ama senin cadı yoğurt sevseydi denemelere devam edecektin.Kızın seni kurtardı bu dertten.Şaka bir yana keşke sevseydi belki zamanla alışır.İçine meyve karıştırarak denedin mi hiç?
İyi geceler
Biz karı koca 2 senedir patlıcan yiyoruz, öncesi yokSenin çok azmış.Ben annemle bana yapınca fazla alıyorum hep.Sen nasıl nasıl yapıyorsun cnm
Yemeğe tepkiliysepek zorlama istersen. Bak bende küçükken yemek yemezdim, annem zorla ağzıma tıkardı. Üstüne bi ton laf sayardı. Şimdi verecem diye çırpınıyorumNeler neler denedin bana mısın demediyemeye tepkili bi çocuk bendeki
Aylarca yoğurt mayaladım, her gün hatta
Komşu ilçeye sırf maya almaya gittiğimiz de oldu, internetten maya siparişi verdiğimiz de
Yoğurt makinamız da var
Hala umudum var ama, hep marketten aldığım günlük süt ile mayaladım birgün de açık süt alıp onunla deneyeceğim. Belki sorun süttedir
maaşallah gülüm ayaklar bitmiştir gerçi yaşin genç daha galiba yirmili yaşlarda uyuyunca dinleniyor insan otuzu devirince yorulunca uyuyamiyorda en azından bendeki durum bu
Sara 44 yaşında, belki 45 olmuştur
Çok iyi bilirim o yorgunluğu. Geçen gün 20.000 adımı atınca ayağımın altına soğan sarıp yattım da banamısın demedi
Bende aynı gezom.Ama daha oturamadım.Dometes sosları bitti şimdi de salça kaynıyor.Annem içli köfte siparişlerinde çok kullanıyor.Yazık çok rahatsız ben yapayım dedim.10 kg patlıcan aldım yarında onlar yapılacak.Kışın çok rahat oluyor
20 bin miBu sefer 40 bin kere maşallah diyeyim saracığıma
ciddi mısınburdan 25gorundu gözüme
Aynen haklısın canım. Zorlamıyoruz Zamanla yoluna girecektir.Yemeğe tepkiliysepek zorlama istersen. Bak bende küçükken yemek yemezdim, annem zorla ağzıma tıkardı. Üstüne bi ton laf sayardı. Şimdi verecem diye çırpınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?