maaşallah gülüm ayaklar bitmiştir gerçi yaşin genç daha galiba yirmili yaşlarda uyuyunca dinleniyor insan otuzu devirince yorulunca uyuyamiyorda en azından bendeki durum buBugün 20 bin küsur adım atmışım ayaklarım sızlıyor duş alıp uyuyacam iyi geceler kızlar
Sara 44 yaşındamaaşallah gülüm ayaklar bitmiştir gerçi yaşin genç daha galiba yirmili yaşlarda uyuyunca dinleniyor insan otuzu devirince yorulunca uyuyamiyorda en azından bendeki durum bu
Çok iyi bilirim o yorgunluğu. Geçen gün 20.000 adımı atınca ayağımın altına soğan sarıp yattım da banamısın demediBugün 20 bin küsur adım atmışım ayaklarım sızlıyor duş alıp uyuyacam iyi geceler kızlar
Bende aynı gezom.Ama daha oturamadım.Dometes sosları bitti şimdi de salça kaynıyor.Annem içli köfte siparişlerinde çok kullanıyor.Yazık çok rahatsız ben yapayım dedim.10 kg patlıcan aldım yarında onlar yapılacak.Kışın çok rahat oluyorIyi akşamlar canlar,
Sabahtan beri ayaktaydım, yeni oturdum sayılır.
Sara 44 yaşında, belki 45 olmuştur
Hımm tşk ederim cnm.Valla eskiden bende hazır alıyordum.Şimdi siparişler olunca herşey doğal olsun istiyorum içime sinmiyorMarketten alıyorum abla ben
O da çok nadiiirrrrr
20 bin miBugün 20 bin küsur adım atmışım ayaklarım sızlıyor duş alıp uyuyacam iyi geceler kızlar
Hiç bilmiyorum cnm.Bu sefer tartarak yaptım,ne kadar çıkıyor bende merak ettim çünkü.Biberi çok alıp sosa,menemenliğe,eve ayırınca ne kadardan yaptığımı bilmiyordum.Tahminim 3-4 kg dan 1 kg çıkar gibime geliyor.Domates gibi sulu olmayınca daha çok çıkar bence.Şu anda kaynıyor görücez bakalımaylinim 10 kilo biber akşam kapya kaç kilo salça çıkar mesela
aylinim 10 kilo biber akşam kapya kaç kilo salça çıkar mesela
Domates ve biberi tuz yag karistirip seriyorum guneste kurutuyorumKızlaarr biber salçasını nasıl yapıyorsunuz?Ben kaynayarak yapıyorum balkonum birkaç saat ancak güneş görüyor.Sizlerden farklı bir tarif öğrenirim belki.
Balkonun çok güneş görüyorsa kaynatmadan yapabilirsin cnm.Rondo da çekip tepsiye döküyorsun,olmaya yakın da tuzunu atıyorsun.1-2 gün daha bekletiyorsun bitti.Bu yöntem çok kolay.Ama ben böyle yapamıyorum maalesef.ben çok kullanıyorum ama hiç yapmadim nasıl yapiyon gülüm
ciddi mısınSara 44 yaşında, belki 45 olmuştur
hava sıcak gülüm balkon güneş alıyor bence olur sadece kapya alayım degilmiBalkonun çok güneş görüyorsa kaynatmadan yapabilirsin cnm.Rondo da çekip tepsiye döküyorsun,olmaya yakın da tuzunu atıyorsun.1-2 gün daha bekletiyorsun bitti.Bu yöntem çok kolay.Ama ben böyle yapamıyorum maalesef.
Biberleri doğrayıp hafif ateşte sulanınca düdüklüde pişiriyorsun.Sonra rondoda çekip kaynatıp koyulaşıyor.Tuzunu atıp 2-3 gün de güneşte bekletiyorsun.Benim balkonum birkaç saat güneş gördüğü için böyle yapmak zorında kalıyorum
En iyisini yapıyorsun ablacım sen aslında, maşallh becerikli, çalışkan birisin de (bende olmayan şeyler bunlarHımm tşk ederim cnm.Valla eskiden bende hazır alıyordum.Şimdi siparişler olunca herşey doğal olsun istiyorum içime sinmiyor
Benimde 1,5 kilo kadar patlıcanım var, onları yapacamBende aynı gezom.Ama daha oturamadım.Dometes sosları bitti şimdi de salça kaynıyor.Annem içli köfte siparişlerinde çok kullanıyor.Yazık çok rahatsız ben yapayım dedim.10 kg patlıcan aldım yarında onlar yapılacak.Kışın çok rahat oluyor
Biber kururda domates hollandada kururmu canımDomates ve biberi tuz yag karistirip seriyorum guneste kurutuyorum
Sen yinede sara yı, beni 25 bilciddi mısınburdan 25gorundu gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?