Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi akşamlar canlar,
Sabahtan beri ayaktaydım, yeni oturdum sayılır.
Bende aynı gezom.Ama daha oturamadım.Dometes sosları bitti şimdi de salça kaynıyor.Annem içli köfte siparişlerinde çok kullanıyor.Yazık çok rahatsız ben yapayım dedim.10 kg patlıcan aldım yarında onlar yapılacak.Kışın çok rahat oluyor

aylinim 10 kilo biber akşam kapya kaç kilo salça çıkar mesela
Hiç bilmiyorum cnm.Bu sefer tartarak yaptım,ne kadar çıkıyor bende merak ettim çünkü.Biberi çok alıp sosa,menemenliğe,eve ayırınca ne kadardan yaptığımı bilmiyordum.Tahminim 3-4 kg dan 1 kg çıkar gibime geliyor.Domates gibi sulu olmayınca daha çok çıkar bence.Şu anda kaynıyor görücez bakalım

Domatesi biliyorum ama.5-6 kg dan 1 kg çıkıyor.

ben çok kullanıyorum ama hiç yapmadim nasıl yapiyon gülüm
Balkonun çok güneş görüyorsa kaynatmadan yapabilirsin cnm.Rondo da çekip tepsiye döküyorsun,olmaya yakın da tuzunu atıyorsun.1-2 gün daha bekletiyorsun bitti.Bu yöntem çok kolay.Ama ben böyle yapamıyorum maalesef.

Biberleri doğrayıp hafif ateşte sulanınca düdüklüde pişiriyorsun.Sonra rondoda çekip kaynatıp koyulaşıyor.Tuzunu atıp 2-3 gün de güneşte bekletiyorsun.Benim balkonum birkaç saat güneş gördüğü için böyle yapmak zorında kalıyorum

hava sıcak gülüm balkon güneş alıyor bence olur sadece kapya alayım degilmi

Hımm tşk ederim cnm.Valla eskiden bende hazır alıyordum.Şimdi siparişler olunca herşey doğal olsun istiyorum içime sinmiyor
En iyisini yapıyorsun ablacım sen aslında, maşallh becerikli, çalışkan birisin de (bende olmayan şeyler bunlar )
Ben yoğurt mayalamaktan öteye geçemedim.
Kızım doğal yesin diye aylarca yoğurt mayalamaya çalıştım çok azı tuttu
En sonunda pes ettim. Cadı yoğurt da hiç sevmiyor, yemiyor zaten.

Benimde 1,5 kilo kadar patlıcanım var, onları yapacam

Bugün tablo yapamadım. Dün gece uyuyamadım sabah dört buçuk gibi geldi anca uykum ama beşte de kızım uyandı. Zombi gibiydim bütün gün ve rahatsızlığım da geçmedi

Ve yine uyuyamıyorumm nereye kadar dayanacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…