- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çok haklısınEskiden cuma günleri daha bir aktif olurdu burası kim birinci oldu hangi takım dereceye girdik biz kaçıncı olduk bunlar merak edilirdi en azından ama yok kimsenin umurunda değil demekki
Ha sende sormamışsın diyebilirsiniz ancak birincisi ben listede değilim ikincisi tatildeyim ama yinede bir aklım burada
Hadi kızlar takım için olmasada kendimiz için sağlığımız için sağlıklı beslenmeye başlayalım başlayalım ki bu takımın kapatılmasınada engel olmuş olalım
Kolay gelsinIsten geldim yemek yedik topladim, simdide yukarilari silip supurcem
Evet gezomTakımın durumu hiç iyi görünmüyor
Allah kolaylık versin,gücünü kuvvetini artırsın canımbüyük oğlan üniversite ye başlayacak onun küçüğü lise son sınava hazırlanıyor dershaneye verdik mecbur kaldık onun küçüğü orta son lgs var çocuk çok kışın pazara çok gitmeyin diye elime ne geçse dolap kavonoz uğraşıyorum bu hamur işlerim kaldı yufka yapacak ekmegi kısin çoğunlukla evden yapıyorum çok yorucu ama ne yapalım öyle gerekiyor dua edin lütfen bana evlatları yetistireyim 2si emanet daha zor
Evet bende farkettim yazıcaktımMoni benim ismin listede olmayaack mı artık
Aynen saracım çok haklısın hem de çook.Çok şaşkınım,% eksilerdeEskiden cuma günleri daha bir aktif olurdu burası kim birinci oldu hangi takım dereceye girdik biz kaçıncı olduk bunlar merak edilirdi en azından ama yok kimsenin umurunda değil demekki
Ha sende sormamışsın diyebilirsiniz ancak birincisi ben listede değilim ikincisi tatildeyim ama yinede bir aklım burada
Hadi kızlar takım için olmasada kendimiz için sağlığımız için sağlıklı beslenmeye başlayalım başlayalım ki bu takımın kapatılmasınada engel olmuş olalım
Allah kolaylık versin canımkızlar beni mazur görün bu saate kadar giremedim çocuk çok iş çok kışlık hazırlıklar bitmiyor okullar tatil olduğundan çocuklar tepemde daraldim nefes alamıyorum bazen
ben burdayım :)
kızlar beni mazur görün bu saate kadar giremedim çocuk çok iş çok kışlık hazırlıklar bitmiyor okullar tatil olduğundan çocuklar tepemde daraldim nefes alamıyorum bazen
13. Takım sonuncu olmuş
Biz sondan ikinci olmuşuz
Listedeki kızlar, hadi bi silkelenin ( kendime de diyorum)
Yoksa gidişat kötü
amin gülüm inşallahKolay gelsin canım çocuklarında Allah zihin açıklığı versin
kilo olacaktı bebek emzirirken dikkatsiz gitti mesaj pardonbenim hedef kılına az kaldı ama onu aşağı çekebiliyor muyuz kaptanim sizden ayrılmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?