Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım


Türk veya yabancı değişik firmalar var. ben şu an medigard kullanıyorum. iştahımı açmadı. içinde Q10 da var.
 
Günaydın kızlarrz rüyamda yorum yazıyordum
"Yorum yazmıyorum ama takip ediyorum,okuyorum." yazdım ☺☺kopamadım buradan demek ki
Bu arada aman nazar değmesin 3 gündür karbonhidrat sınırlamasına girdim günde 100 gram izin veriyorum. Meğerse önceden günde 1000gramı geçiyormuşum. İzinden muhteşem döneceğim inşallah. 2 haftaydı dimi izin ,o halde iki hafta sonra görüşürüz inşallah
 
Kızlarr burası ne olmuş ıssız adaya dönmüş neyse umarım hak eettiği yere tekrar ulaşır takımımız. Canım sıkıldıkça bakıyorum ve beni geren diyetimi sabote wden şey, menü paylaştıpımda alacağım tepkiymiş. Paylaşma derdi olmayınca çok rahat az yiyerek durabiliyorum hatta inanmayacaksınız ama iki gündür makarna bile yemedim
 
Hadi hayırlısı canım
 
Gunaydin kizlar

Sonuncu olmusum 73 cikmistim ya bugun 72.3um. Muhtemelen adetten odem vardi cuma oyle ciktim... Neyse artik napalim.

Sonuncularin paylasmak zorunda oldugu bisey mi vardi ben mi yanlis hatirladim acaba ?
Vardı galiba birşeyler, hatırlamıyorum
 
Gunaydin kizlar

Sonuncu olmusum 73 cikmistim ya bugun 72.3um. Muhtemelen adetten odem vardi cuma oyle ciktim... Neyse artik napalim.

Sonuncularin paylasmak zorunda oldugu bisey mi vardi ben mi yanlis hatirladim acaba ?

Sağlıklı bir yemek tarifi paylaşmak zorundasın ve neden sonuncu olduğunu yazmak zorundasın canım
 
Takım sonucu çok kötü kızlar. Böyle giderse haftaya sonuncuyu da görür takım. Birlik, kenetlenme, takip bunlar çok eksik. Kötülük diye değil eleştiri olarak yazıyorum ki hepimiz üstümüze düşeni yapalım. Ne yapabiliriz, nasıl artar motivasyonumuz bence bir şeyler bulalım. Ben kendimce aklımdan geçenleri yazayım siz de yorumlarınızı yapın :)

* Her hafta sağlıklı bir tarif paylaşacak takımdan bir kişi atıyorum bulgurlu kısır yerine karnabahar ile kısır nasıl yapılır vs gibi ki alışkanlıklarımızı değiştirmemiz için alternatifler olsun.
* Sporsuz kilo gitmiyor spor yapalım ortak bir şey de olur ama yeterki yapalım ve bunu takip eden biri olsun. Önemli olan katılım olsun 2 kişi ile de olmaz. Bahaneler sürekli olmasın.
*Yeni üye alımı yapılsın, hareket gelebilir.

Benden bunlar ...
 
Gunaydin kizlar

Sonuncu olmusum 73 cikmistim ya bugun 72.3um. Muhtemelen adetten odem vardi cuma oyle ciktim... Neyse artik napalim.

Sonuncularin paylasmak zorunda oldugu bisey mi vardi ben mi yanlis hatirladim acaba ?
Sağlıklı bir yemek tarifi veriyorsun yanlış hatırlamıyorsam
 
Bence de katılıyorum sana cnm.Fikirlerin çok güzel.Ama ben şunu farkettim ne yaparsak yapalım devamlılık olmuyor.En son yaptığımız msj sayısı,spor vs yapılan puanlama çok uzun sürmedi mesela.Yeni üye alımı evet haklısın hareketlendirir.Ama üye alımında çok seçici davranmak lazım.Gelen bir iki yazıyor sonra gidiyor.
Herkesten fikirler gelsin tekrar konuşalım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…