Balık yağı ve Q10 vardı evde yarın onlara başlayayım.Ne zaman böyle olsam B12,çinko ve demir hep düşük çıkıyor.Hele demir 5 e kadar düşüyor.Yarın bunlara da başlıcam.Saçlarım çok dökülmesinden, halsizlik ve uyku halimden anlıyorum.Ama yarın yine de tahlil yaptırıcam tabii ki de.Bu halime çok canım sıkılıyor.Geçen sene burdayken hergün deliler gibi spor yapardım
Multivitamin ne önerirsin?Ben hiç kullanmadım da
Sağol saracım.Nasılsın tatilin nasıl geçiyor?
Takım için bende çok üzgünüm.Eskiden hiç böyle bi durum yaşamamıştık.
hayırlı geceler, sabah yolcuyum köye gidiyorum bilginize.
Ne zaman başlıyorsun. Olur kız süper olrHalk oyunları kursuna başlıycam ona karar verdim hoplaya zıplaya zayıflarım belki
Hadi hayırlısı canımGünaydın kızlarrz rüyamda yorum yazıyordum
"Yorum yazmıyorum ama takip ediyorum,okuyorum." yazdım ☺☺kopamadım buradan demek ki
Bu arada aman nazar değmesin 3 gündür karbonhidrat sınırlamasına girdim günde 100 gram izin veriyorum. Meğerse önceden günde 1000gramı geçiyormuşum. İzinden muhteşem döneceğim inşallah. 2 haftaydı dimi izin ,o halde iki hafta sonra görüşürüz inşallah
Wampiirm nerdeyse 70 olacakmsiisnn acele et. Almiyim ayagimin altına . Ver kız kilolariGecen hafta 68.7
Bu hafta 68.6
Fark -100 gr
Yüzde 0,0687
hafta ortasında daha iyiydim
Vardı galiba birşeyler, hatırlamıyorumGunaydin kizlar
Sonuncu olmusum73 cikmistim ya bugun 72.3um. Muhtemelen adetten odem vardi cuma oyle ciktim... Neyse artik napalim.
Sonuncularin paylasmak zorunda oldugu bisey mi vardi ben mi yanlis hatirladim acaba ?
Abla naparsin nasılsın.Vardı galiba birşeyler, hatırlamıyorum
Bol su içGunaydinn kizlar napiyorsunuz.
Dun aksam gune gittim cok kacti ya nasil eritecem bilemiyorum
Iyiyim canım, kilo veremiyorum, motivasyon ve irade 0Abla naparsin nasılsın.
Gunaydin kizlar
Sonuncu olmusum73 cikmistim ya bugun 72.3um. Muhtemelen adetten odem vardi cuma oyle ciktim... Neyse artik napalim.
Sonuncularin paylasmak zorunda oldugu bisey mi vardi ben mi yanlis hatirladim acaba ?
Ne zaman başlıyorsun. Olur kız süper olr
Wampiirm nerdeyse 70 olacakmsiisnn acele et. Almiyim ayagimin altına . Ver kız kilolari
Sağlıklı bir yemek tarifi veriyorsun yanlış hatırlamıyorsamGunaydin kizlar
Bence de katılıyorum sana cnm.Fikirlerin çok güzel.Ama ben şunu farkettim ne yaparsak yapalım devamlılık olmuyor.En son yaptığımız msj sayısı,spor vs yapılan puanlama çok uzun sürmedi mesela.Yeni üye alımı evet haklısın hareketlendirir.Ama üye alımında çok seçici davranmak lazım.Gelen bir iki yazıyor sonra gidiyor.Takım sonucu çok kötü kızlar. Böyle giderse haftaya sonuncuyu da görür takım. Birlik, kenetlenme, takip bunlar çok eksik. Kötülük diye değil eleştiri olarak yazıyorum ki hepimiz üstümüze düşeni yapalım. Ne yapabiliriz, nasıl artar motivasyonumuz bence bir şeyler bulalım. Ben kendimce aklımdan geçenleri yazayım siz de yorumlarınızı yapın :)
* Her hafta sağlıklı bir tarif paylaşacak takımdan bir kişi atıyorum bulgurlu kısır yerine karnabahar ile kısır nasıl yapılır vs gibi ki alışkanlıklarımızı değiştirmemiz için alternatifler olsun.
* Sporsuz kilo gitmiyor spor yapalım ortak bir şey de olur ama yeterki yapalım ve bunu takip eden biri olsun. Önemli olan katılım olsun 2 kişi ile de olmaz. Bahaneler sürekli olmasın.
*Yeni üye alımı yapılsın, hareket gelebilir.
Benden bunlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?