Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

*** 10. Takım 638. ETAP ***

mn5822(72,5///%)
peaceful16 (73,0,0///%)
Gulsahhh01(55,9///%)
Aylin42konya(68,0///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(59,3)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(84,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
morvampirella(68,6)

Merhabalar, son demler bizim için.
Evin temizlipi ve eşyaların toparlanması ile uğraşıyoruz ama bebek de olunca günde ksıtılı bir zamanı buna ayırabiliyoruz ancak.
Memleketten annem babam geliyor bugün.
Pazartesi salı ilişik kesme ve memlekete doğru yola çıkış var. Yol mola vermeden 15 saat sürmüştü daha önce özel araçla. Gittikten sonra da önce kızımın doktor kontrollerini yaptıracğaız ve devamında yeni görev yerimize doğru yol almamız gerek.
Birkaç gün giremeyebilirim. Bu yoğunluk durulana kadar en azından

Güzel haber ise kilo almıyorım, bugün 63leri gördüm tartıda ucundna da olsa. Yıllar sonra ilk defa

merhaba kızlar. bu hafta pek uğrayamadım. çok yoğundum çok yoruldum. regl öncesi şişkinliği falan. gelemedim pek buralara. halim yok.
bugün de regl habercisini gönderdi. ağrım çok. sökülene kadar mahveder beni. dışardaydım çok yürüdüm gezdim geldim. şimdi dinleniyorum.
aklımda değişik düşünceler geçiyordu biliyorsunuz. planlar, programlar.... tabiki unutmuş değilim. ama gerçek şu ki her ne kadar burada sizlerle diyet konularında motivasyon bulmaya çalışsam da olmadı. başlayıp bırakıyorum. ama artık bahanem yok biliyorsunuz. ameliyat da oldum. şu halsizliği aşınca da artık gerçekten zayıflamak istiyorsam bunu başarmam lazım.
burada da konuştuk, 90+ daki arkadaşlar da dedi diyetisyen düşünmez misin diye. yok diyordum. belki iyi olur ama benim istediğim gibi diyet yaptıran bulmam lazım. hastanelerdekiler olmaz. ancak özelden bulmam lazım ama araştırmak lazım falan filan... ama bu zamana kadar olmadı.

neyse lafı uzatmayayım. Allahın izniyle regl bitiminde diyetisyen listemle kilo vereceğim

selam kızlar halimiz çok kötü. yenilerde uğramıyor sildim isimlerini listeden.
Evet çok kötü moni cim.Hiç halim yok hala dr da gidemedim.Ama hepimizin kendine gelmesi gerekiyor.Çok uzun süre burdaydım mezun olana kadar hiç böyle bişey görmedim ben.Çok üzgünüm

İnşallah istediğin gibi bir diyetisyen bulursun da istediğin kiloya inersin fulyacım.Böyle çok mutsuz yaşıyoruz en azından kendi adıma söylüyorum.
Ben de şu halsizlik ve uyku halinden bi kurtulsaydım.Ama bir türlü dr a gidemedim.Zorlada olsa yürüyüş yapıyorum bu aralar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

multivitamin kullan canım. iyi geliyor. beni az da olsa toparladı. ama önce doktora gidip tahlil yaptır.

multivitamin kullan canım. iyi geliyor. beni az da olsa toparladı. ama önce doktora gidip tahlil yaptır.
Balık yağı ve Q10 vardı evde yarın onlara başlayayım.Ne zaman böyle olsam B12,çinko ve demir hep düşük çıkıyor.Hele demir 5 e kadar düşüyor.Yarın bunlara da başlıcam.Saçlarım çok dökülmesinden, halsizlik ve uyku halimden anlıyorum.Ama yarın yine de tahlil yaptırıcam tabii ki de.Bu halime çok canım sıkılıyor.Geçen sene burdayken hergün deliler gibi spor yapardım
Multivitamin ne önerirsin?Ben hiç kullanmadım da

baybycat yok gülüm

baybycat yok gülüm

hakkınızda hayırlısı olsun gülüm rabbim yardımcınız olsun

Misafirlerini ağırladın mı gezom?İkram neler yaptın de hele
Evet aylin, kızım, damadım ve torunlar Türkiye yolcusuydu. Kaynanasıgil, eltisigil de geldi.
Mangal yaptık, hurma tatlısı yapmıştım, meyva, dondurma. Hepsi bu.
Sonra çocukları havaalanına götürdük, geldik. Evi topladım, şimdi oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…