Afiyet olsun canımselam kızlar nasılsınız? bugün biraz alışverişe gittik arkadaşla. pazara falan da uğradık. köylü pazarı güzel oluyor. tazecik ürünler mis gibi. yaz sebzelerini falan seviyorum ben. doğal semiz falan aldım. tarla salatalığı, domatesi, kapya biberi çıtır çıtırdı valla hepsibrokoli çıkmış çok güzeldi
Eşimi dışarı yolladımnasılsınız kızlar akşama neler var menüde fikir alayım moni gülüm benim hedef i aşağı çekme konusunda ne dedim su an 72.5 kilom hedef 72 idi
Afiyet olsun canım
Bugün bol bol dinlendim
Geçmiş olsuniyi yapmışsın. ben de eve geldim az dinlendim. sonra arkadaş uğradı. birşeyler içtik muhabbet ettik. yemek falan derken bu saat oldu. zaten az sancım da vardı bugün.
nasılsınız kızlar akşama neler var menüde fikir alayım moni gülüm benim hedef i aşağı çekme konusunda ne dedim su an 72.5 kilom hedef 72 idi
Geçmiş olsun
Ohh miss afiyetle yiyin inşallah canımselam kızlar nasılsınız? bugün biraz alışverişe gittik arkadaşla. pazara falan da uğradık. köylü pazarı güzel oluyor. tazecik ürünler mis gibi. yaz sebzelerini falan seviyorum ben. doğal semiz falan aldım. tarla salatalığı, domatesi, kapya biberi çıtır çıtırdı valla hepsibrokoli çıkmış çok güzeldi
Sanada afiyet olsun gezomEşimi dışarı yolladım
Küçük oğlum işte
Büyük oğlumla ben dünden kalan mangalı bitirdik
Bizim misafirler gittiğine göre rahatca beslenme düzenime dönüp sporumu yapcam bu hafta :) Yarından itibaren güzel bildirimler geliyor benden
Bende nohut yaptım.Oğlum çok seviyor istedi yap diye.Ama bu sefer pilav yapmadım bilerek.O da 2 gündür spora başladı biraz kilo vermek istiyor.Pirinç pilavını da çok seviyor o yüzden yapmadımBulguru da pek sevmiyor.İyi de oldu 2 kaşık da olsa bende yiyiordum.nasılsınız kızlar akşama neler var menüde fikir alayım moni gülüm benim hedef i aşağı çekme konusunda ne dedim su an 72.5 kilom hedef 72 idi
Geçmiş olsum fulyam.Ameliyatla ilgili sancı mı r... sancısı mıiyi yapmışsın. ben de eve geldim az dinlendim. sonra arkadaş uğradı. birşeyler içtik muhabbet ettik. yemek falan derken bu saat oldu. zaten az sancım da vardı bugün.
Cok sagol canimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...mizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/unread
Burayada tarif yazıyorsun canım
Sağlıklı bir yemek tarifi veriyorsun yanlış hatırlamıyorsam
Geçmiş olsum fulyam.Ameliyatla ilgili sancı mı r... sancısı mı
afiyetle yiyin inşallah gülümselam kızlar nasılsınız? bugün biraz alışverişe gittik arkadaşla. pazara falan da uğradık. köylü pazarı güzel oluyor. tazecik ürünler mis gibi. yaz sebzelerini falan seviyorum ben. doğal semiz falan aldım. tarla salatalığı, domatesi, kapya biberi çıtır çıtırdı valla hepsibrokoli çıkmış çok güzeldi
oh afiyet olsun yemek derdi olmayınca gün daha kolay geçiyor banaEşimi dışarı yolladım
Küçük oğlum işte
Büyük oğlumla ben dünden kalan mangalı bitirdik
oh afiyet şifa olsun menü güzel sebze protein ağırlıklı karbonhidrat az canimIyi geceler kizlar yatmadan menumu yaziyim.
Sabah:
2 catal sucuk
1 haslanmis yumurta
Peynir
3 zeytin
Marul ve salatalik
2 bardak cay
Avuc ici kadar turk ekmegi
Oglen
1 kupa kahve
Ara ( misafirlikteydim)
2 bardak cay
Az kabak cekirdegi
Sonrasina 1 ufak dilim karpuz
Aksam
1 kase tarhana corbasi
2 but tavuk
1 kase yogurt
Su 2 lt
Spor 20 dkk yuruyus, misafirlige yurume gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?