Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlar nasılsınız? bugün biraz alışverişe gittik arkadaşla. pazara falan da uğradık. köylü pazarı güzel oluyor. tazecik ürünler mis gibi. yaz sebzelerini falan seviyorum ben. doğal semiz falan aldım. tarla salatalığı, domatesi, kapya biberi çıtır çıtırdı valla hepsi brokoli çıkmış çok güzeldi

Afiyet olsun canım
Bugün bol bol dinlendim

nasılsınız kızlar akşama neler var menüde fikir alayım moni gülüm benim hedef i aşağı çekme konusunda ne dedim su an 72.5 kilom hedef 72 idi
Eşimi dışarı yolladım
Küçük oğlum işte
Büyük oğlumla ben dünden kalan mangalı bitirdik

nasılsınız kızlar akşama neler var menüde fikir alayım moni gülüm benim hedef i aşağı çekme konusunda ne dedim su an 72.5 kilom hedef 72 idi

geç oldu ama yazayım yine de. ben ızgara balık, az bulgur pilavı ve salata yedim. üstüne de bardacık üstü az tahin ve ceviz

Ohh miss afiyetle yiyin inşallah canım

Bende nohut yaptım.Oğlum çok seviyor istedi yap diye.Ama bu sefer pilav yapmadım bilerek.O da 2 gündür spora başladı biraz kilo vermek istiyor.Pirinç pilavını da çok seviyor o yüzden yapmadımBulguru da pek sevmiyor.İyi de oldu 2 kaşık da olsa bende yiyiordum.

Cok sagol canim

Sağlıklı bir yemek tarifi veriyorsun yanlış hatırlamıyorsam

Cok sagolun

Tamamdir hepsini yaptim:)

Bugunku menum:

Sabah
Yogurtlu granola, 2 incir, 1 dilim beyaz peynir, ceri domates, 2 kepekli galeta, kahve

Ara
Kahve, cay, 1 kuru kayisi, 2 badem

Aksam
1 porsiyon doner, ayran

Geçmiş olsum fulyam.Ameliyatla ilgili sancı mı r... sancısı mı

r... sancısı. ameliyat sonrası 3-4 ay yine dengesiz geliyormuş. önceye göre az ama yine de fazla. bir düzene girsem iyi olacak. kan man kalamadı valla bende damarlarım kurudu sancım da oluyor. yine de buna da çok şükür. geçecek.

Iyi geceler kizlar yatmadan menumu yaziyim.

Sabah:
2 catal sucuk
1 haslanmis yumurta
Peynir
3 zeytin
Marul ve salatalik
2 bardak cay
Avuc ici kadar turk ekmegi

Oglen
1 kupa kahve

Ara ( misafirlikteydim)
2 bardak cay
Az kabak cekirdegi
Sonrasina 1 ufak dilim karpuz

Aksam
1 kase tarhana corbasi
2 but tavuk
1 kase yogurt

Su 2 lt
Spor 20 dkk yuruyus, misafirlige yurume gittim

afiyetle yiyin inşallah gülüm

oh afiyet şifa olsun menü güzel sebze protein ağırlıklı karbonhidrat az canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…