bu aralar bende spor eksik inşallah ilham alırım sizden24 yaşındayım geçen sene üniversiteden mezun oldum daha önce 61den 48e düştüm bu sene evde olduğum için 55lere kadar çıktım sürekli yiyesim geliyor evde bi düzene girmeye çalışıyorum 3 kilo verdim spora alıştım inş fit olana kadar devam yarın da Jillian Michaels a başlayacağım inş Leslie ile birlikte :)
Menün her zaman ki çok güzeliyi akşamlar kızlar
sabah 08.30
füme etli peynirli biberli omlet
3 ceviz
domates salatalık kırmızı biber
1 wasa
öğlen 12.30
kıymalı kabak yemeği
1 activa yoğurt
domates salatalık kırmızı biber
2 yk bulgur pilavı
ara 14.30
1 ince dilim pasta
akşam
fırında köfteli patlıcanlı kebap
salata
2 yk bulgur pilavı
ara 21.00
1/2 şeftali
20 kabak çekirdeği
200 mlt light protein süt
yatana kadar 2 lt su
20 dk yürüyüş
Süper çok sevindim saracımMerhaba kızlar diyetisyen kontrolüm vardı ve haberler o kadarda kötü değil 1.100 gr vermişim yani güncel kilom 87.9 yeni listemi aldım yarından itibaren yeni listemle geliyorum inşallah herşey daha güzel olacak umudum hep var umutsuz yaşanmıyor güzel günlere olan umudum her daim taze inşallah öylede olacak
Bu ara bol bol olumlulama okuyorum pozitif olmaya çalışıyorum diyetisyenim kliniğine psikologda dahil etmiş isteyen psikologlada görüşerek diyetine devam ediyor bende öyle yapacam inşallah herşey güzel olmaya başladı bile hayırlısıyla.......
Geldim geldim ama 10 dk ya dışarı çıkıcaz anneme gidicez.Vakit varken bi bakayım dedimAy bu grup beni öldürecek, kimse yok sara ve gezegenden başka, neredesiniz bacılarr
hoş geldin canim öncelikle dogum günün kutlu olsun birlikte basaracagimizi düşünüyorum ben 10 kilodan fazla verdim arkadaşlarım ve kaptanim sayesinde sen daha çabuk verirsin eminim☺merhaba,çalışıyorum 33 yaşındayım yarın doğumgünüm:) 3 ay kadar süre verdim kendime,en az 9 kilo hedefim var diyetisyenede gitmek ıstıyorum ama henuz net karar vermedım asıl hikayem soyle ben ztn dıyetısyen kntolünde 6-7 kilo verdim ancak yaz döneminin girmesi aksam gec saatlerde yeme ime artmas yazın gec saatlerde yatma vs derken düzen bozuldu,ben bunun 4 kılosunu cok kısa sürede geri aldım şimdi kafamdaki net en az 9 kilo vermek bunun yapmamın aıl sebebi hamileliğe en az kilo ile girmek rahat bır hamılelik yaşayabilmek ıcın suan 69-70 kıloyum amaıcım 61 e düşmek hatta 60 kilo bayanlar yardımcı olursanız sevinirim
Tabi yaa senin o şansın da var.Hergün sürsen ne güzel olur aslındaÇıkamazsam bisiklet sürecek inşallah
Çok haklısın cnmBen yarından itibaren menü su ve spor bildirimi yapacağım
Bu arada şahsi fikrim buraya yeni arkadaşların daimi olarak gelmesini sağlamak lazım bunuda kaptanımızın yapması gerekmoni çünkü eski arkadaşların gelip bilinçli yorumlarıyla takımı yeniden motive etmesi mümkün gözükmüyor sadece arada gelip bir ce e deyip gidiyorlar herkesin haklı sebebi vardır saygı duyarım ancak takımızın aktifleşip yeniden derecelere girmesi ve birbirimize faydalı olup kilo verebilmemiz için yeni arkadaşlara ancak daimi olacak sorumluluk sahibi arkadaşlara ihtiyaç var
Adım Tuğçe 23 yaşındayım şuan çalışmıyorum bir süredir evdeyim 67 kiloyum hedefim 55 kilo olmak ama ilk önce şu 7 kiloyu atmak istiyorum sonrası gelir inşaallahtabii ki hoşgeldin canım. bize kendini tanıtır mısın.
Akşam menünü paylaşırsan iyi olur24 yaşındayım geçen sene üniversiteden mezun oldum daha önce 61den 48e düştüm bu sene evde olduğum için 55lere kadar çıktım sürekli yiyesim geliyor evde bi düzene girmeye çalışıyorum 3 kilo verdim spora alıştım inş fit olana kadar devam yarın da Jillian Michaels a başlayacağım inş Leslie ile birlikte :)
Irade senin elinde, burdan birbirimize destek olabilirizmerhaba,çalışıyorum 33 yaşındayım yarın doğumgünüm:) 3 ay kadar süre verdim kendime,en az 9 kilo hedefim var diyetisyenede gitmek ıstıyorum ama henuz net karar vermedım asıl hikayem soyle ben ztn dıyetısyen kntolünde 6-7 kilo verdim ancak yaz döneminin girmesi aksam gec saatlerde yeme ime artmas yazın gec saatlerde yatma vs derken düzen bozuldu,ben bunun 4 kılosunu cok kısa sürede geri aldım şimdi kafamdaki net en az 9 kilo vermek bunun yapmamın aıl sebebi hamileliğe en az kilo ile girmek rahat bır hamılelik yaşayabilmek ıcın suan 69-70 kıloyum amaıcım 61 e düşmek hatta 60 kilo bayanlar yardımcı olursanız sevinirim
O kişiyi nerden gördünde davet ettin sara?Ay bende çok tekneloji ozürlüyümiyi fikir bir kişiyi davet ettim bile inşallah gelir ve daimi olur
Misafirin yaramaz çocuğu ekranı bozdu, hiç hevesim kalmadıTabi yaa senin o şansın da var.Hergün sürsen ne güzel olur aslında
Anladım sara linke tıklayınca oluyormuş.Ama bişey sorucam.Mesela bir üye linki istemiş gönderir misin demiş X takıma.Onu nasıl göndericeziyi fikir bir kişiyi davet ettim bile inşallah gelir ve daimi olur
Misafirin yaramaz çocuğu ekranı bozdu, hiç hevesim kalmadı
Anladım sara linke tıklayınca oluyormuş.Ama bişey sorucam.Mesela bir üye linki istemiş gönderir misin demiş X takıma.Onu nasıl göndericez
HoşgeldinizBende davetiniz üzere katılmak isterimmoni
Tmm çok tşk ederimadres satırından linki kopyala mesajının altına yapıştır canım
Tabii ki aramıza hoşgeldin cnmBende katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?