yarın yazayım canım.Tarifini yazabilirmisin
ne gündüz ne akşam gelen giden yokAy bu grup beni öldürecek, kimse yok sara ve gezegenden başka, neredesiniz bacılarr
katılıyorum sana saracım.Ben yarından itibaren menü su ve spor bildirimi yapacağım
Bu arada şahsi fikrim buraya yeni arkadaşların daimi olarak gelmesini sağlamak lazım bunuda kaptanımızın yapması gerekmoni çünkü eski arkadaşların gelip bilinçli yorumlarıyla takımı yeniden motive etmesi mümkün gözükmüyor sadece arada gelip bir ce e deyip gidiyorlar herkesin haklı sebebi vardır saygı duyarım ancak takımızın aktifleşip yeniden derecelere girmesi ve birbirimize faydalı olup kilo verebilmemiz için yeni arkadaşlara ancak daimi olacak sorumluluk sahibi arkadaşlara ihtiyaç var
boy kaçtı? 65 e ya da 60 a insene.Selam kızlar nasılsınız Benim Hedef kilom 72 idi şimdi 71 buçuk aşağı çekeyim mi hedefimi bilemedim Daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilemedim
Boy kaçSelam kızlar nasılsınız Benim Hedef kilom 72 idi şimdi 71 buçuk aşağı çekeyim mi hedefimi bilemedim Daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilemedim
sabah 08.30
1,5 kk tulum peyniri
3 zeytin
2,5 ceviz
salatalık kırmızı biber
2 karabuğday patlağı
öğlen 13.30
2 dilim siyez ekmeğinden peynirli kapya biberli tost
ara 16.00
6 adet küçük çiğ köfte
4 yk ev yoğurdu
akşam
fırında köfteli patlıcanlı kebap
domates salatalık
2 adet küçük çiğ köfte
ara 21.00
5-6 çatal kavun
170 mlt light protein süt
1 kupa kabuk tarçın çayı
yatana kadar 2 lt su
60 dk yürüyüş
Hanım sende haklısın
Selam kızlar nasılsınız Benim Hedef kilom 72 idi şimdi 71 buçuk aşağı çekeyim mi hedefimi bilemedim Daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilemedim
iyi akşamlar kızlarrr
yarın yazayım canım.
ne gündüz ne akşam gelen giden yok
katılıyorum sana saracım.
boy kaçtı? 65 e ya da 60 a insene.
167 gülüm hiç 60 larda olmadı kilom yıllardır en sıkı diyette bile 70 gördüm sadeceyarın yazayım canım.
ne gündüz ne akşam gelen giden yok
katılıyorum sana saracım.
boy kaçtı? 65 e ya da 60 a insene.
Bizim söylediklerimiz sana serzeniş değil ki, takım arkadaşları daha çok uğramaları için motive etmek anlamında. Galiba yanlış anladın, umarım öyle değildir. , hatta ben dedim cumaya düello ayarlayacağım. Vaktim çok yok benim de ama, ne kadar kaptan yardımcısı olmasam da bir şeyler yapmak istedim, senin ne kadar müsait olmadığını hepimiz biliyoruz, ben başka takıma falan geçmem şahsenisteyen istediği takıma da geçebilir...
selam kızlar, evet yeni üyelerin gelmesi ve hal hazırda takımda olan üyelerin de aktif olması gerekiyor.
ama gelen durmuyor ki..
yeni gelen baya üyemiz vardı ama tek tek yok oldular.
eskilerde artık dediğiniz gibi bi cee diyip kaçıyorlar.
takımdakiler de şikayet ve motivasyonsuzluktan bahsediyor.
istikrar yok, bu durumda benim de yapabileceğim bir şey olmuyor maalesef.
artık geldim başladım diyenlerde 2 menüden sonra yok oluyor...
arkadaşınız işinin gücünün arsında tablolar hazırladı, uğraştı. sonuç? kimse devam ettirmedi..
her seferinde benzer konuşmaları yapıyoruz ama sonuç hep kocaman bir 0 olarak kalıyor.
benim de elim kolum bağlanıyor bu durumda.
bir yardımcım bile yok...
takımı isteyen varsa kaptanlığı devredeyim . ya da tamamen kapatalım..sizde kurtulun bende...
çünkü boş ve tutulmayan sözlerden çok sıkıldım ve bunaldım. enerjimi resmen emiyor bu durum.
isteyen istediği takıma da geçebilir...
Amin günaydınn, eşim dün dürüm yemiş, spor yok,, biraz önce tartıldı iki üç ayda 10 kg vermiş, ben akşamları saatlerce yürüyorum hala grM gram veriyorum ama. bu haksızlıkkkkkkk :'((((günaydın herkes için mucizelerin gerçekleştiği bir gün olsun
Amin günaydınn, eşim dün dürüm yemiş, spor yok,, biraz önce tartıldı iki üç ayda 10 kg vermiş, ben akşamları saatlerce yürüyorum hala grM gram veriyorum ama. bu haksızlıkkkkkkk :'((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?