Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tarifini yazabilirmisin
yarın yazayım canım.
Ay bu grup beni öldürecek, kimse yok sara ve gezegenden başka, neredesiniz bacılarr
ne gündüz ne akşam gelen giden yok
katılıyorum sana saracım.
Selam kızlar nasılsınız Benim Hedef kilom 72 idi şimdi 71 buçuk aşağı çekeyim mi hedefimi bilemedim Daha doğrusu ne yapmam gerektiğini bilemedim
boy kaçtı? 65 e ya da 60 a insene.

sabah 08.30
1,5 kk tulum peyniri
3 zeytin
2,5 ceviz
salatalık kırmızı biber
2 karabuğday patlağı

öğlen 13.30
2 dilim siyez ekmeğinden peynirli kapya biberli tost

ara 16.00
6 adet küçük çiğ köfte
4 yk ev yoğurdu

akşam
fırında köfteli patlıcanlı kebap
domates salatalık
2 adet küçük çiğ köfte

ara 21.00
5-6 çatal kavun
170 mlt light protein süt
1 kupa kabuk tarçın çayı

yatana kadar 2 lt su

60 dk yürüyüş

Afiyet olsun Fulyacım menün diyetisyen menüsü olduğu için yorum yapmak istemiyorum ama yefijletin gayet sağlıklı sadece ben sana bişey sormak istiyorum marketlerde şu markalı sütle in şimdilerde üzerinde protein yazan sütleri var senin menündede görüyorum onları diyetisyenin mi öneriyor sağlıklı ı merak ediyorum bugün diyetisyenime soracaktım unuttum senin gifrşni merak ediyorum

Selaamkaç gündür gelemiyorum iki sebep var nöbetler çok yoğundu ve internetim yok diğeri de sabahları uyudum uyandım işe gittim neyse düzene girecek gibi artık. Birkaç güne de netim geliyo işte de olsam yazabileceğim. Regl dönemindeyim ve + dayım bu hafta sinirim bozuk geçiriyorumm

selam kızlar, evet yeni üyelerin gelmesi ve hal hazırda takımda olan üyelerin de aktif olması gerekiyor.
ama gelen durmuyor ki..
yeni gelen baya üyemiz vardı ama tek tek yok oldular.

eskilerde artık dediğiniz gibi bi cee diyip kaçıyorlar.

takımdakiler de şikayet ve motivasyonsuzluktan bahsediyor.
istikrar yok, bu durumda benim de yapabileceğim bir şey olmuyor maalesef.

artık geldim başladım diyenlerde 2 menüden sonra yok oluyor...

arkadaşınız işinin gücünün arsında tablolar hazırladı, uğraştı. sonuç? kimse devam ettirmedi..
her seferinde benzer konuşmaları yapıyoruz ama sonuç hep kocaman bir 0 olarak kalıyor.

benim de elim kolum bağlanıyor bu durumda.
bir yardımcım bile yok...
takımı isteyen varsa kaptanlığı devredeyim . ya da tamamen kapatalım..sizde kurtulun bende...
çünkü boş ve tutulmayan sözlerden çok sıkıldım ve bunaldım. enerjimi resmen emiyor bu durum.

isteyen istediği takıma da geçebilir...
Bizim söylediklerimiz sana serzeniş değil ki, takım arkadaşları daha çok uğramaları için motive etmek anlamında. Galiba yanlış anladın, umarım öyle değildir. , hatta ben dedim cumaya düello ayarlayacağım. Vaktim çok yok benim de ama, ne kadar kaptan yardımcısı olmasam da bir şeyler yapmak istedim, senin ne kadar müsait olmadığını hepimiz biliyoruz, ben başka takıma falan geçmem şahsen

isteyen istediği takıma da geçebilir...

Ayşecim takım için yazdıklarımız sana sitem değil hepimiz yoğunuz hepimizin işi gücü var hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz herkesin derdi kendine büyük ama ben son 7-8 aydır öyle büyük sıkıntılarla boğuşuyorumki hepiniz biliyosunuz annem hasta ben bebek için tedavideydim olmadı daha neler neler ama yinede bir fırsatını bulup burayıda ihmal etmemeye çalışıyorum demem o ki isteyen herkes gün içinde çok azda olsa buraya biraz vakit ayırabilir burada bir kaç kişiyiz düzenli gelen ama sende biliyosunki kaptansız bir takım öğretmensiz sınıfa benziyor herkes başı boş oluyor diğer takımların başarılı olma sebepleri her üyenin sorumluluğunu yerine getirdiği kadar kaptanlarının herbiriyle ayrı ayrı ilgilenmesi böyle oluncada o kişiler takımlarına uğramak için hevesli olup diyetleri içinde kendilerini sorumlu hissediyorlar bizim takımda o heves yok

evet herkes elini taşın altına koymalı sorumluluğunu yerine getirip menü spor ve su paylaşımı yapmalı menü kötü olsun olmasın paylaşılmalı ve menülere yorum yapılmalı bunlar zaten takım kuralları ama bunu benim söylemem farklı kaptan olarak senin söylemen farklı etki eder takdir edersinki

o yüzden Ayşecim takımı kapatmak yada isteyen istediği yere gitsin demek sorunu çözmez evet burası sanal ortam kimse kimseye mecbur değil ama madem böyle güzel faydalı bir platform var bunun daha yararlı olabilmesi için elimizden geleni yapmalıyız yeni üyeleri takıma çağırmak yada bunu sağlaması için kazene yazmak senin sorumluluğunda diye bildiğim için moni yeni üyeleri çağırsın dedim bizlerin böyle bir yetkisi yok diye biliyorum

ha tüm bunlardan sonra takım kapanmadığı sürece ben menümü içtiğim suyumu ve yaptığım sporumu yazarım menü yazan olursa yorum yaparım dahada takım için şunu yapalım bunu yapalım yada eski arkadaşlar artık gelin gibi bir söylemde bulunmam kendi adıma...........................

Amin günaydınn, eşim dün dürüm yemiş, spor yok,, biraz önce tartıldı iki üç ayda 10 kg vermiş, ben akşamları saatlerce yürüyorum hala grM gram veriyorum ama. bu haksızlıkkkkkkk :'((((

Herkesin bünyesi farklıdır canım kaldıki erkeklerin vücudu daha kaslı olduğundan onların kilo alması bizimle aynı değil bunu kendine dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…