Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

*** 10. Takım 640. ETAP ***

mn5822(71,5///%)
peaceful16 (72,3///%)
Gulsahhh01(55,4///%)
Aylin42konya(65,7///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

Vorones(59,3/b)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(86/84,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
morvampirella(68,1)
sara_28(89,1)
gezegenfeza(77)
baby cat(75)

kızlar kazene yazmak şöyle çözüm olmuyor: direk takıma yönlendiremiyor, tüm takımların ortak olanına yönlendiriliyor ve diğer takımlarda davet edebiliyor ve de ediyorlar..

ancak ben bir diğer kaptanlara rica mesajı yazayım gelenleri bize yönlendirmelerini istiyim, inşllah bize kalır yeni üyeler.

kazene de mesaj geçmesi için msj atıyorum şimdi.
sizler de aşağıda vereceğim linkten takıma üye davet edebilirsiniz, yeni gelmek isteyenleri..
gözünüz forumda olsun.

iyi fikir bir kişiyi davet ettim bile inşallah gelir ve daimi olur

Bende katılabilir miyim

Selam hanımlar, bugün çok yedim ölüyorum, menümü yazayım kapatayım
Saat 12.00 ile 14.30 arası yedim, düzenli olmadı
Yarım tabak patates kavurması
1 büyük kase salata
1 tabak nohut
4 kuru kayısı, 2 çatal karpuz
.....
Su içerim işte duruma göre
4 km yürüyüş
Her zamanki gibi çay içip, üzüm yiyebilirim
Yarına 1 kg vermiş olmayı diliyorum, inşallah başarırım da listeye girerim tekrar

hoşgeldin canım, bize kendini tanıtır mısın.
24 yaşındayım geçen sene üniversiteden mezun oldum daha önce 61den 48e düştüm bu sene evde olduğum için 55lere kadar çıktım sürekli yiyesim geliyor evde bi düzene girmeye çalışıyorum 3 kilo verdim spora alıştım inş fit olana kadar devam yarın da Jillian Michaels a başlayacağım inş Leslie ile birlikte :)

merhaba,çalışıyorum 33 yaşındayım yarın doğumgünüm:) 3 ay kadar süre verdim kendime,en az 9 kilo hedefim var diyetisyenede gitmek ıstıyorum ama henuz net karar vermedım asıl hikayem soyle ben ztn dıyetısyen kntolünde 6-7 kilo verdim ancak yaz döneminin girmesi aksam gec saatlerde yeme ime artmas yazın gec saatlerde yatma vs derken düzen bozuldu,ben bunun 4 kılosunu cok kısa sürede geri aldım şimdi kafamdaki net en az 9 kilo vermek bunun yapmamın aıl sebebi hamileliğe en az kilo ile girmek rahat bır hamılelik yaşayabilmek ıcın suan 69-70 kıloyum amaıcım 61 e düşmek hatta 60 kilo bayanlar yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…