kızlar kazene yazmak şöyle çözüm olmuyor: direk takıma yönlendiremiyor, tüm takımların ortak olanına yönlendiriliyor ve diğer takımlarda davet edebiliyor ve de ediyorlar..
ancak ben bir diğer kaptanlara rica mesajı yazayım gelenleri bize yönlendirmelerini istiyim, inşllah bize kalır yeni üyeler.
kazene de mesaj geçmesi için msj atıyorum şimdi.
sizler de aşağıda vereceğim linkten takıma üye davet edebilirsiniz, yeni gelmek isteyenleri..
gözünüz forumda olsun.
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Selam canim 4. Takima gelebilirsin https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/4-takim.38578/page-36745 Seve seve gelıyorum tıklamam yeterlımı katılmak içinwww.kadinlarkulubu.com
hoşgeldin canım, bize kendini tanıtır mısın.Merhaba yeni katılıyorum aranıza :) Yarın sabah Jillian Michaels ile sporuma devam edeceğim 52 kiloyum
Hoşgeldin canımMerhaba yeni katılıyorum aranıza :) Yarın sabah Jillian Michaels ile sporuma devam edeceğim 52 kiloyum
Bende katılabilir miyimkızlar kazene yazmak şöyle çözüm olmuyor: direk takıma yönlendiremiyor, tüm takımların ortak olanına yönlendiriliyor ve diğer takımlarda davet edebiliyor ve de ediyorlar..
ancak ben bir diğer kaptanlara rica mesajı yazayım gelenleri bize yönlendirmelerini istiyim, inşllah bize kalır yeni üyeler.
kazene de mesaj geçmesi için msj atıyorum şimdi.
sizler de aşağıda vereceğim linkten takıma üye davet edebilirsiniz, yeni gelmek isteyenleri..
gözünüz forumda olsun.
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Selam canim 4. Takima gelebilirsin https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/4-takim.38578/page-36745 Seve seve gelıyorum tıklamam yeterlımı katılmak içinwww.kadinlarkulubu.com
tabii ki hoşgeldin canım. bize kendini tanıtır mısın.Bende katılabilir miyim
Hoşgeldin canımBende katılabilir miyim
24 yaşındayım geçen sene üniversiteden mezun oldum daha önce 61den 48e düştüm bu sene evde olduğum için 55lere kadar çıktım sürekli yiyesim geliyor evde bi düzene girmeye çalışıyorum 3 kilo verdim spora alıştım inş fit olana kadar devam yarın da Jillian Michaels a başlayacağım inş Leslie ile birlikte :)hoşgeldin canım, bize kendini tanıtır mısın.
hoş geldinizMerhaba yeni katılıyorum aranıza :) Yarın sabah Jillian Michaels ile sporuma devam edeceğim 52 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?