- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Tabii ki kaptanım seve sevekızlar bugün özellikle takımda aktif olmanızı ve yeni gelen arkadaşlarımızla ilgilenmenizi rica ediyorum.
Merhaba yeni katılıyorum aranıza :) Yarın sabah Jillian Michaels ile sporuma devam edeceğim 52 kiloyum
kızlar bugün özellikle takımda aktif olmanızı ve yeni gelen arkadaşlarımızla ilgilenmenizi rica ediyorum.
merhaba,çalışıyorum 33 yaşındayım yarın doğumgünüm:) 3 ay kadar süre verdim kendime,en az 9 kilo hedefim var diyetisyenede gitmek ıstıyorum ama henuz net karar vermedım asıl hikayem soyle ben ztn dıyetısyen kntolünde 6-7 kilo verdim ancak yaz döneminin girmesi aksam gec saatlerde yeme ime artmas yazın gec saatlerde yatma vs derken düzen bozuldu,ben bunun 4 kılosunu cok kısa sürede geri aldım şimdi kafamdaki net en az 9 kilo vermek bunun yapmamın aıl sebebi hamileliğe en az kilo ile girmek rahat bır hamılelik yaşayabilmek ıcın suan 69-70 kıloyum amaıcım 61 e düşmek hatta 60 kilo bayanlar yardımcı olursanız sevinirim
Süper çok sevindim saracım
Adım Tuğçe 23 yaşındayım şuan çalışmıyorum bir süredir evdeyim 67 kiloyum hedefim 55 kilo olmak ama ilk önce şu 7 kiloyu atmak istiyorum sonrası gelir inşaallah
Ben de davet edildim katılmak istiyorum, inşallah sağlıkla güzel kilolar veririz.
Ne yapmamız gerekiyor, liste falan paylaşılıyor mu, ilk defa katılacağım
tam olarak yapmamız gerekenler nedir sayın kaptanım bizi biraz bilgilendirimisiniz?
Heyecanla kuralları bekliyoruz ozamnyarın sabahtan itibaren menü paylaşımı yapmaya başlarım inşaallah güzel gider gitsin kilocuklar çok sıkıldım kilolardan 54 kilodan birden 70e çıkınca vücut ağırlaştı ve çatlaklarım oluştu yolda gidemiyorum bile nefes nefeseyim biraz diyetle falan 67 düştüm ama gerisi gelmedi birgün yaptım birgün yapmadım öyle saldım kendimi inşaallah sizlerle birlikte zayıflarız
her akşam yazıyormuyuz menülerimizi ne yedik ne yemedik yada sorularımız olursa soruyormuzy kacamk vs yaparsak onalrıda yazıyormuyuz
hoşgeldin canım aramıza katıldın bile kaptanımızmoni sana kuralları söyleyecektir ama genel olarak kurallarımız hergün düzenli menü paylaşımı mesajlara yorum yapma ve cuma günleri öğlene kadar kilo bildirimi yapmak pazartesi günleride kontrol kilosu bildiriyoruz menün başlarda kötü olsa bile yinede yaz burada birbirimizin yanlışlarını görerek düzeltmeye çalışıyoruz ve iki hafta düzenli paylaşımda bulunursan menü bildirirsen kaptanımız seni listeye dahil edecektir o zamana kadar takım içi listede olacaksın
Hoşbulduk,umarım başarılı olurum
65kilo 164 boyum hedefim 60'ın altına düşmek şimdilik,kilolarımla çok mutsuzum
Hoşgeldiniz
tabii ki canım, hoşgeldin.merhaba ben daha önce 2.takımda yarışıyordum izindeyken grup kapandı şimdi yeni bir gruba katılmak istiyorumNatsume la orda tanışmıştık o yüzden sizin takıma gelmek isterim kabul ederseniz.
tabii ki canım, hoşgeldin.
kilo bildirimini yüzdeyle nasıl yapacağız anlamadım :)yeni gelen arkadaşlar 5 528mucizemmmtalena olmaz olmaz deme F fitolacakbiri takımımızın ilk sayfasını okursanız tüm kurallar orada yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?