Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Leyla
Yaşınız : 33
Boyunuz: 164 cm
Mesleginiz: ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz: çalışmıyorum
Evli/bekar: evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 çocuk, 9, 7.5 ve 1.5 yaş
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz : hamileliklerden sonra kilolarımı verdim aslında ama tekrar aldım onları vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kendimi daha iyi hissetmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : ankarada yaşıyorum, 3 çocuk annesiyim çalışmıyorum

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) daha önce yarışmadım
Şu anki kilonuz: 68
Hedef kilonuz: 58

Kızlar ben if diyeti (aralıklı oruç) yapıyorum
Geçtiğimiz 1 ayda yaklaşık 7-8 kg verdim 10-15 gün ara verdim bugüm sıvı detoksu yaptım yarın yine if ile devam edicem
Çok iyi Vermişsiniz bende yapmak istiyorum araştırdım biraz, peki ara verdiğiniz zaman kilo aldınız mı?

Harikasın
Günde 1 öğün mü yiyorsun

İsminiz (İsteğe Bağlı ): nezesali
Yaşınız : 30
Boyunuz:160
Mesleginiz: muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: hayir
Evli/bekar: evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 yasinda oglum var.
Emziriyor musunuz: Hayir
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Kilo alma hikayeniz : hep alip veriyordumm ama evlendiktn sonra hep aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Daha fit gorunmek icin.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Maalesf kilo verme konusunda iradem zayif kararli olamiyorum bunu yenmek istiyorum.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) : Hayir olmadi
Şu anki kilonuz: 61
Hedef kilonuz: 52

İsminiz (İsteğe Bağlı ):nur
Yaşınız
Boyunuz:1.60
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:6 ve 4 yaş
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:izmir
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ile başladı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: hamlamış halimden kurtulup çabuk yorulmamak için..
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : klasik ev hanımı modunda biriyim.. bu yıl kızım 1.sınıf oldu. Biraz hareketlendim haliyle..
onun haricinde pek dışarı çıkmıyorum sosyal hayatım yok denecek kadar az.. iki yıldır KK da aktifim.. =))

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Yarışmadım
Şu anki kilonuz:63
Hedef kilonuz:57-58

Kızlar ben if diyeti (aralıklı oruç) yapıyorum
Geçtiğimiz 1 ayda yaklaşık 7-8 kg verdim 10-15 gün ara verdim bugüm sıvı detoksu yaptım yarın yine if ile devam edicem

Sende hoşgeldin canım aralıklı oruç yöntemiyle bir ay kadar diyet yaptım ve güzel kilolar verdim

Suyun ve sporun çok güzel canım menün için bişey demiyecem çünkü detoks yaptığını söylemişsin ama bundan sonra daha sağlıklı menülerle beslenmelisin

Bende menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir
Bir bardak süt

Ara
Bir bardak kefir
Bir avuç leblebi

Öğle
Bir kase yoğurt
Bir tabak sebze yemeği

Ara
10 tane çiğ fındık
Üç tane hurma
Bir bardak şekersiz kremasız neskafe gold

Akşam
Bir kase arpa şehriye çorbası
İki parça fırında tavuk
Salata
Acı turşu biberi

Su 2 litre spor 5000 adım

moni

Yaşınız : 23
Boyunuz: 1.56
Mesleginiz: satış uzmanı
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar:bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Kilo alma hikayeniz : evdeyim çalışmıyorum onun sıkıntısı ve vitamin-kan ilaçları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: özgüven eksikliği kilolarımla mutsuzum hiçbir şey yapasım gelmiyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Çalışmıyorum 2. 5 senedir evdeyim 55kilodan 70ya kadar çıktım birazcık 3 kilo vererek 67eiye düştüm ama gerisi gelmedi
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır yarışmadım
Şu anki kilonuz:67
Hedef kilonuz:55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…