- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Istersen bugün başlaGünlük uygulamarımızı yazmaya yarından itibaren mi başlıyoruz
He ondan değil de hani belli günü var mı diye merak ettimIstersen bugün başla
Bende aynı durumdayımBende yarından itibaren başlıyorum regli olmama az kaldı onun şişkinliği falan olucak ama yinede başlıyorum inşaallah
He ondan değil de hani belli günü var mı diye merak ettim
Bende yarından itibaren başlıyorum regli olmama az kaldı onun şişkinliği falan olucak ama yinede başlıyorum inşaallah
bu menü diyetisyen menüsü değil canım. düzenli olmadı. bugünse tamamen normal yedim. listeye uymadım. bazı aksilikler oldu.Afiyet olsun Fulyacım menün diyetisyen menüsü olduğu için yorum yapmak istemiyorum ama yefijletin gayet sağlıklı sadece ben sana bişey sormak istiyorum marketlerde şu markalı sütle in şimdilerde üzerinde protein yazan sütleri var senin menündede görüyorum onları diyetisyenin mi öneriyor sağlıklı ı merak ediyorum bugün diyetisyenime soracaktım unuttum senin gifrşni merak ediyorum
60 a in valla fıstık gibi olursun167 gülüm hiç 60 larda olmadı kilom yıllardır en sıkı diyette bile 70 gördüm sadece
Merhaba yeni katılıyorum aranıza :) Yarın sabah Jillian Michaels ile sporuma devam edeceğim 52 kiloyum
Bende katılabilir miyim
merhaba,çalışıyorum 33 yaşındayım yarın doğumgünüm:) 3 ay kadar süre verdim kendime,en az 9 kilo hedefim var diyetisyenede gitmek ıstıyorum ama henuz net karar vermedım asıl hikayem soyle ben ztn dıyetısyen kntolünde 6-7 kilo verdim ancak yaz döneminin girmesi aksam gec saatlerde yeme ime artmas yazın gec saatlerde yatma vs derken düzen bozuldu,ben bunun 4 kılosunu cok kısa sürede geri aldım şimdi kafamdaki net en az 9 kilo vermek bunun yapmamın aıl sebebi hamileliğe en az kilo ile girmek rahat bır hamılelik yaşayabilmek ıcın suan 69-70 kıloyum amaıcım 61 e düşmek hatta 60 kilo bayanlar yardımcı olursanız sevinirim
hoşgeldiniz aramızaBende davetiniz üzere katılmak isterimmoni
Hoşbulduk,umarım başarılı olurum
65kilo 164 boyum hedefim 60'ın altına düşmek şimdilik,kilolarımla çok mutsuzum
İnşaallah yarından itibaren başlıyorum bakalım hep diyetleri tam yapamadım hemen kilo vermek istiyorum veremeyince diyeti bırakıyorum aslında yapmamam gereken şey ama işteOlsun o sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz yeterki beslenmemize ve suyumuz sporumuza dikkat edelim
Hoşbulduk canımbu menü diyetisyen menüsü değil canım. düzenli olmadı. bugünse tamamen normal yedim. listeye uymadım. bazı aksilikler oldu.
diyetisyenimin tavsiyesi değil o sütler. ben aldım. sağlıklı değil alma hiç canım. ben de 3-5 paket almıştım. bitince almayacağım. protein miktarı öyle abartıldığı gibi fazla değil. yumurta, et ye daha iyi.
60 a in valla fıstık gibi olursun
hoşgeldiniz aramıza
bu menü diyetisyen menüsü değil canım. düzenli olmadı. bugünse tamamen normal yedim. listeye uymadım. bazı aksilikler oldu.
diyetisyenimin tavsiyesi değil o sütler. ben aldım. sağlıklı değil alma hiç canım. ben de 3-5 paket almıştım. bitince almayacağım. protein miktarı öyle abartıldığı gibi fazla değil. yumurta, et ye daha iyi.
60 a in valla fıstık gibi olursun
hoşgeldiniz aramıza
İnşaallah yarından itibaren başlıyorum bakalım hep diyetleri tam yapamadım hemen kilo vermek istiyorum veremeyince diyeti bırakıyorum aslında yapmamam gereken şey ama işte
Tamam canımÖnemli olan hızlı kilo vermek değil canım çünkü hızlı verilen kilolar aynı hızla katlanarak geri alınır önemli olan ağır adımlarla kalıcı hedeflere ulaşmakve yağdan kilo vermek bunuda hep söylerim azimle kararlılıkla disiplinle ve sağlıklı beslenerek yapabilirsin çünkü dokunur dokunmaz fit bir vücuda sahip yapacak sihirli değnek yok önce bunu kabul etmeli ve hedefini belirleyip o hedefe emin adımlarla ilerlemelisin anlaştıkmı
Benim de nişanlım akşamları pizza, kızartma, kola şeklinde yiyor ama 5 kilo vermiş! DelircemAmin günaydınn, eşim dün dürüm yemiş, spor yok,, biraz önce tartıldı iki üç ayda 10 kg vermiş, ben akşamları saatlerce yürüyorum hala grM gram veriyorum ama. bu haksızlıkkkkkkk :'((((
Konunu gördüm yorum yazdım yarına iyi olursam ben de başlamak istiyordum ama yanıma arkadaş arıyorum :)Merhaba yeni katılıyorum aranıza :) Yarın sabah Jillian Michaels ile sporuma devam edeceğim 52 kiloyum
HoşgeldinBende katılabilir miyim
24 yaşındayım geçen sene üniversiteden mezun oldum daha önce 61den 48e düştüm bu sene evde olduğum için 55lere kadar çıktım sürekli yiyesim geliyor evde bi düzene girmeye çalışıyorum 3 kilo verdim spora alıştım inş fit olana kadar devam yarın da Jillian Michaels a başlayacağım inş Leslie ile birlikte :)
Kilolarımız yakın bende 68 lerdeyim hedefim 55 seni takipteyim hoşgeldin!Adım Tuğçe 23 yaşındayım şuan çalışmıyorum bir süredir evdeyim 67 kiloyum hedefim 55 kilo olmak ama ilk önce şu 7 kiloyu atmak istiyorum sonrası gelir inşaallah
Bende davetiniz üzere katılmak isterimmoni
Hoşbulduk,umarım başarılı olurum
65kilo 164 boyum hedefim 60'ın altına düşmek şimdilik,kilolarımla çok mutsuzum
merhaba ben daha önce 2.takımda yarışıyordum izindeyken grup kapandı şimdi yeni bir gruba katılmak istiyorum @Natsume la orda tanışmıştık o yüzden sizin takıma gelmek isterim kabul ederseniz.
merhaba bende katılmak istiyorum
İsminiz ADA
Yaşınız : 26
Boyunuz: 167
Mesleginiz: MÜDÜR
Şu anda çalışıyor musunuz: EVET
Evli/bekar:EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları:YOK
Emziriyor musunuz:HAYIR
Yaşadığınız şehir:İSTANBUL
Kilo alma hikayeniz :EVLİLİK
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:BEBEK İSTİYORUM
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz 67
Hedef kilonuz:63
BENİ DE BİR GRUBA EKLER MİSİNİZ
Merhabalarsimdii tam olarak ne yapmam gerekiyor
Hepiniz hoşgeldiniz, ben de takımın vampiriben de geldim
Abla mükemmel menü harikasınBende menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir
Bir bardak süt
Ara
Bir bardak kefir
Bir avuç leblebi
Öğle
Bir kase yoğurt
Bir tabak sebze yemeği
Ara
10 tane çiğ fındık
Üç tane hurma
Bir bardak şekersiz kremasız neskafe gold
Akşam
Bir kase arpa şehriye çorbası
İki parça fırında tavuk
Salata
Acı turşu biberi
Su 2 litre spor 5000 adım
moni
Benim de nişanlım akşamları pizza, kızartma, kola şeklinde yiyor ama 5 kilo vermiş! Delircem
Konunu gördüm yorum yazdım yarına iyi olursam ben de başlamak istiyordum ama yanıma arkadaş arıyorum :)
Hoşgeldin
Kilolarımız yakın bende 68 lerdeyim hedefim 55 seni takipteyim hoşgeldin!
Hepiniz hoşgeldiniz, ben de takımın vampiriGeçen hafta iş yoğunluğu yüzünden gelemedim delice mesai yaptım.
Abla mükemmel menü harikasın
iyiyim abla vücut anca topladı. Geçen hafta 72 saat çalışmışım. Normal insanlar iki haftada 80 saat çalışıyor ben delice bi tempoda buldum kendimi çok yorgundum ve yediklerime dikkat edemedim yarın kesin + çıkacağım. Ama moralimi bozmayacağımpes edersem daha kötü olur. Resmen göbek çıktı iyice ben buradayım diyor.Sağol canım benim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?