Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu menü diyetisyen menüsü değil canım. düzenli olmadı. bugünse tamamen normal yedim. listeye uymadım. bazı aksilikler oldu.
diyetisyenimin tavsiyesi değil o sütler. ben aldım. sağlıklı değil alma hiç canım. ben de 3-5 paket almıştım. bitince almayacağım. protein miktarı öyle abartıldığı gibi fazla değil. yumurta, et ye daha iyi.
167 gülüm hiç 60 larda olmadı kilom yıllardır en sıkı diyette bile 70 gördüm sadece
60 a in valla fıstık gibi olursun
Merhaba yeni katılıyorum aranıza :) Yarın sabah Jillian Michaels ile sporuma devam edeceğim 52 kiloyum
Bende katılabilir miyim
Bende davetiniz üzere katılmak isterim moni
hoşgeldiniz aramıza

Olsun o sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz yeterki beslenmemize ve suyumuz sporumuza dikkat edelim
İnşaallah yarından itibaren başlıyorum bakalım hep diyetleri tam yapamadım hemen kilo vermek istiyorum veremeyince diyeti bırakıyorum aslında yapmamam gereken şey ama işte

Hoşbulduk canım

Anladım canım iyiki almamışım o halde

İnşaallah yarından itibaren başlıyorum bakalım hep diyetleri tam yapamadım hemen kilo vermek istiyorum veremeyince diyeti bırakıyorum aslında yapmamam gereken şey ama işte

Önemli olan hızlı kilo vermek değil canım çünkü hızlı verilen kilolar aynı hızla katlanarak geri alınır önemli olan ağır adımlarla kalıcı hedeflere ulaşmak ve yağdan kilo vermek bunuda hep söylerim azimle kararlılıkla disiplinle ve sağlıklı beslenerek yapabilirsin çünkü dokunur dokunmaz fit bir vücuda sahip yapacak sihirli değnek yok önce bunu kabul etmeli ve hedefini belirleyip o hedefe emin adımlarla ilerlemelisin anlaştıkmı

Tamam canım

Amin günaydınn, eşim dün dürüm yemiş, spor yok,, biraz önce tartıldı iki üç ayda 10 kg vermiş, ben akşamları saatlerce yürüyorum hala grM gram veriyorum ama. bu haksızlıkkkkkkk :'((((
Benim de nişanlım akşamları pizza, kızartma, kola şeklinde yiyor ama 5 kilo vermiş! Delircem
Merhaba yeni katılıyorum aranıza :) Yarın sabah Jillian Michaels ile sporuma devam edeceğim 52 kiloyum
Konunu gördüm yorum yazdım yarına iyi olursam ben de başlamak istiyordum ama yanıma arkadaş arıyorum :)
Bende katılabilir miyim
Hoşgeldin

Adım Tuğçe 23 yaşındayım şuan çalışmıyorum bir süredir evdeyim 67 kiloyum hedefim 55 kilo olmak ama ilk önce şu 7 kiloyu atmak istiyorum sonrası gelir inşaallah
Kilolarımız yakın bende 68 lerdeyim hedefim 55 seni takipteyim hoşgeldin!
Bende davetiniz üzere katılmak isterim moni
Hoşbulduk,umarım başarılı olurum
65kilo 164 boyum hedefim 60'ın altına düşmek şimdilik,kilolarımla çok mutsuzum
merhaba ben daha önce 2.takımda yarışıyordum izindeyken grup kapandı şimdi yeni bir gruba katılmak istiyorum @Natsume la orda tanışmıştık o yüzden sizin takıma gelmek isterim kabul ederseniz.
merhaba bende katılmak istiyorum
Merhabalar simdii tam olarak ne yapmam gerekiyor
Hepiniz hoşgeldiniz, ben de takımın vampiri Geçen hafta iş yoğunluğu yüzünden gelemedim delice mesai yaptım.
Abla mükemmel menü harikasın

İsminiz (İsteğe Bağlı ):Tuğba
Yaşınız :32
Boyunuz:164
Mesleginiz:Ev Hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:Hayır
Evli/bekar:Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3.5 yaşında ve 15 aylık 2 kızım var
Emziriyor musunuz: Evet
Yaşadığınız şehir:Batman
Kilo alma hikayeniz :Evlendikten sonra almaya başladım, arada bazen veriyorum ama sonra tekrar alıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Aynaya bakınca mutlu olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :32 yaşındayım bütün gün 2 kızımın peşinde koşarak vakit geçiriyorum

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)kullanıcı adı değiştirdim ama başka takımda yarışmadım
Şu anki kilonuz:65
Hedef kilonuz:55

Sağol canım benim nasılsın

Kızlar ben yarın nöbete gideceğim akşam yemeğimi orda 18-19 arası yiyorum ama gece boyu çalıştığım için acıkıyorum. 24 de gece kahvaltısı yapıyoruz zeytin, peynir vs. Karar verdim gece 12 den sonra sadece bir şeyler içeceğim. Su, kahve, bitki çayı gibi. İnşallah dayanabilirim. Meyve suyu içmek istiyorum ama çok mu kalorili olur sizce ?

Sağol canım benim nasılsın
iyiyim abla vücut anca topladı. Geçen hafta 72 saat çalışmışım. Normal insanlar iki haftada 80 saat çalışıyor ben delice bi tempoda buldum kendimi çok yorgundum ve yediklerime dikkat edemedim yarın kesin + çıkacağım. Ama moralimi bozmayacağımpes edersem daha kötü olur. Resmen göbek çıktı iyice ben buradayım diyor.
Senin nasıl gidiyor abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…