- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
Hoşbulduk canım inşaallah şu 55 kiloyu bu yıl bitmeden 2020ye hedefimizdeki kiloyla girerizBenim de nişanlım akşamları pizza, kızartma, kola şeklinde yiyor ama 5 kilo vermiş! Delircem
Konunu gördüm yorum yazdım yarına iyi olursam ben de başlamak istiyordum ama yanıma arkadaş arıyorum :)
Hoşgeldin
Kilolarımız yakın bende 68 lerdeyim hedefim 55 seni takipteyim hoşgeldin!
Hepiniz hoşgeldiniz, ben de takımın vampiriGeçen hafta iş yoğunluğu yüzünden gelemedim delice mesai yaptım.
Abla mükemmel menü harikasın
Girmem lazımm 55 le ama zor görünüyor. Gelinlik bakmaya böyle gitmek istemiyorumHoşbulduk canım inşaallah şu 55 kiloyu bu yıl bitmeden 2020ye hedefimizdeki kiloyla gireriz
Sabah
Füme etli omlet
Ara
Kavun 1 dl
Öğle
Taze fasulye
Yoğurt
Ara
1 kayısılı m.suyu
Akşam
Tavuk sote
Yoğurt
3 yk bulgur pilavı
Su 1,5 lt
Spor yok
moni
iyiyim abla vücut anca topladı. Geçen hafta 72 saat çalışmışım. Normal insanlar iki haftada 80 saat çalışıyor ben delice bi tempoda buldum kendimi çok yorgundum ve yediklerime dikkat edemedim yarın kesin + çıkacağım. Ama moralimi bozmayacağımpes edersem daha kötü olur. Resmen göbek çıktı iyice ben buradayım diyor.
Senin nasıl gidiyor abla
Menün güzel canım afiyet olsun
İnşallah abla sene bitmeden yüzümüz gülseee...Bende iyi sayılırım ablam toparlamaya çalışıyorum diyet isten listemle yeniden başladım bu yıl bitmeden hedefime ulaşmayı düşünüyorum
Girmem lazımm 55 le ama zor görünüyor. Gelinlik bakmaya böyle gitmek istemiyorum
Ablacımm teşekkür ederim ne iyi geliyosun bi bilsenÇok güzel bir gelin olacaksın ablacım ben inanıyorum
Ablacımm teşekkür ederim ne iyi geliyosun bi bilsensen de çok tatlı bi anne olacaksınben de hep sana inanıyorum
Menü, su, spor bildirimi her akşamHe ondan değil de hani belli günü var mı diye merak ettim
Tabi ki meyvesuyu seker dolu.Yogurt yeseniz ev yapimi da varsa mis gibi prebiyotik ;-)Kızlar ben yarın nöbete gideceğim akşam yemeğimi orda 18-19 arası yiyorum ama gece boyu çalıştığım için acıkıyorum. 24 de gece kahvaltısı yapıyoruz zeytin, peynir vs. Karar verdim gece 12 den sonra sadece bir şeyler içeceğim. Su, kahve, bitki çayı gibi. İnşallah dayanabilirim. Meyve suyu içmek istiyorum ama çok mu kalorili olur sizce ?
2 hafta öncemiydi 3 hafta öncemiydi, manda sütüyle yoğurt yaptım, hâlâ bitmedi, benden başka yiyen yok. Hep hazır, hep hazır.Tabi ki meyvesuyu seker dolu.Yogurt yeseniz ev yapimi da varsa mis gibi prebiyotik ;-)
Sade 900 gram aldım ama çok abartıp yediğim günlerde olduÇok iyi Vermişsiniz bende yapmak istiyorum araştırdım biraz, peki ara verdiğiniz zaman kilo aldınız mı?
Teşekkür ederim İf de 2 öğün bir ara öğün yapıyorum bugün sabahtan akşama sade bunları tükettim detoks niyetineHarikasın
Günde 1 öğün mü yiyorsun
2 hafta önemiydi 3 hafta önemiydi, manda sütüyle yoğurt yaptım, hâlâ bitmedi, benden başka yiyen yok. Hep hazır, hep hazır.
Ev yapımı yiyenlere
nen duzenli olarak yapiyorum oglum yemiyor ama esimle ben yiyoruz
Mutlu oldum hep olumlu yorumlar okudum denemek istedim bendede güzel sonuçlar verdi darısı kalan kilolarımızaSende hoşgeldin canım aralıklı oruç yöntemiyle bir ay kadar diyet yaptım ve güzel kilolar verdim
Teşekkür ederim canım aynen 1 günlüktüSuyun ve sporun çok güzel canım menün için bişey demiyecem çünkü detoks yaptığını söylemişsin ama bundan sonra daha sağlıklı menülerle beslenmelisin
Iyi geceler kızlar, yeni gelen arkadaşlar sayesinde bi gaza geldimki sormayın.
Kısmetse bu gece yolculuk var, pazara dönmüş olacağız, ve yine düğün var. Pazartesi aldığım gazla aranizdayim.
Yeni gelen arkadaşlar biyere kaybolmazsa haftaya kendimi tanıtırım
yoksa mahrum bırakırım
Görüşmek üzere
Biraz uyusam iyi olur, şunun şurasında 4 saatim kalmış
Aramıza hoşgeldin cnm.Bazen 2. Takıma takılırdım ordan sizi hatırlıyorumHoşbuldum
İsminiz (İsteğe Bağlı ):Gülnur
Yaşınız : 31
Boyunuz: 1,67
Mesleginiz: Muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Kilo alma hikayeniz : Abur cubur düşkünlüğü
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Özgüven eksikliği
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Muhasbeciyim yaklaşık 12 senedir masabaşı çalıyorum aburcubur düşkünlüğümden kilo aldım
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) 2.takımda yarıştım kapandı
Şu anki kilonuz: 70,7
Hedef kilonuz: 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?