Kızlar ben yarın nöbete gideceğim akşam yemeğimi orda 18-19 arası yiyorum ama gece boyu çalıştığım için acıkıyorum. 24 de gece kahvaltısı yapıyoruz zeytin, peynir vs. Karar verdim gece 12 den sonra sadece bir şeyler içeceğim. Su, kahve, bitki çayı gibi. İnşallah dayanabilirim. Meyve suyu içmek istiyorum ama çok mu kalorili olur sizce ?
Takımımıza hoşgeldin cnm.Doğru yerdesin çünkü birçok kez derecelere imza atmış bir takımımız varİsminiz ADA
Yaşınız : 26
Boyunuz: 167
Mesleginiz: MÜDÜR
Şu anda çalışıyor musunuz: EVET
Evli/bekar:EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları:YOK
Emziriyor musunuz:HAYIR
Yaşadığınız şehir:İSTANBUL
Kilo alma hikayeniz :EVLİLİK
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:BEBEK İSTİYORUM
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz 67
Hedef kilonuz:63
BENİ DE BİR GRUBA EKLER MİSİNİZ
:))) Hoşgeldin cnm doğru yerdesin,hep beraber güzel kilolar verip dereceler alacağız inşallah2 dk beklesem olcakmış =)
Aramıza hoşgeldin L LaleZar86İsminiz (İsteğe Bağlı ): Leyla
Yaşınız : 33
Boyunuz: 164 cm
Mesleginiz: ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz: çalışmıyorum
Evli/bekar: evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 çocuk, 9, 7.5 ve 1.5 yaş
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz : hamileliklerden sonra kilolarımı verdim aslında ama tekrar aldım onları vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kendimi daha iyi hissetmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : ankarada yaşıyorum, 3 çocuk annesiyim çalışmıyorum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) daha önce yarışmadım
Şu anki kilonuz: 68
Hedef kilonuz: 58
2. Takımın kaptanı Akrepti değil mi?Hoşbulduk canım ☺
Günaydın canım benim.Hergün güne senin güzel msj larınla başlıyorum.Bugün erkenciyim diyemicem çünkü hiç uyumadım.Hala da uykum yok.Ankaraya gidiyoruz şu an yoldayız.5 de yola çıktık ve erken tartıldım mecburenGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Amiinn cnmRabbim daim eylesin iradeli davranıp sağlıkla kilo vermek nasib etsin amiinnn
hoşbulduk canım burda daha çok görüşücezAramıza hoşgeldin cnm.Bazen 2. Takıma takılırdım ordan sizi hatırlıyorumcimbomlukiz
aynen canım Akrep2. Takımın kaptanı Akrepti değil mi?
Günaydın canım benim.Hergün güne senin güzel msj larınla başlıyorum.Bugün erkenciyim diyemicem çünkü hiç uyumadım.Hala da uykum yok.Ankaraya gidiyoruz şu an yoldayız.5 de yola çıktık ve erken tartıldım mecburensara_28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?