İlk kilo bildirimini yapayım.
Geçen Hafta : 65.7
Bugün : 65.5
Yüzde : 0.304
Günaydın kızlar ♥
Geçen hafta 65.4
Bu hafta 64.8
Fark -600
Yüzde 0.91
Bu hafta da az gitti ama uzulmuyorum çünkü ben hep bu kilolarda takılıyorum,az da olsa istikrarlı gitmek benim için daha önemli
Günaydın kızlar
Onunla yarış yapmıştık hatırlıyor musun tabii sen var mıydın o zaman bilmiyorumaynen canım Akrep
Sağol saraaamTebrik ederim canım eksi olsunda isterse 100 gram olsun
Tebrik ederim canım hiçde az değil haftada 600 gram ayda 2.400 gram eder böyle düşün
Günaydın canım
Hoşbulduk, teşekkür ederim
Vardım canım hatırlıyorum ama o aralar izine ayrıldım sanırım bende yanlış hatırlamıyorsam 6.takımdan bi kızla eşleşmiştim :)Onunla yarış yapmıştık hatırlıyor musun tabii sen var mıydın o zaman bilmiyorum
eminim ki gider eğer dikkat edersen yemeğine sağlam gidiyor ama eğer abartarak yersen anca gram gram gidiyor yada sabit kalıyor başarılar dilerimBende aralıklı oruç yapmaya karar verdim. Normal diyetler bana göre değil 1 haftayı bile bitiremiyorum o şekil. Sabah 10 akşam 6 arası yiyip diğer saatlerde su dışında birşey yiyip içmeyeceğim. Kilolar gider inşallah.
Teşekkür ederim, evet dikkat etmeye çalışacağımeminim ki gider eğer dikkat edersen yemeğine sağlam gidiyor ama eğer abartarak yersen anca gram gram gidiyor yada sabit kalıyor başarılar dilerim
Çok iyi Vermişsinizgünaydın kızlar hayırlı cumalar
geçen hafta 71.5
bugün 70.4
_1100
Benim de nişanlım akşamları pizza, kızartma, kola şeklinde yiyor ama 5 kilo vermiş! Delircem
Konunu gördüm yorum yazdım yarına iyi olursam ben de başlamak istiyordum ama yanıma arkadaş arıyorum :)
Hoşgeldin
Kilolarımız yakın bende 68 lerdeyim hedefim 55 seni takipteyim hoşgeldin!
Hepiniz hoşgeldiniz, ben de takımın vampiriGeçen hafta iş yoğunluğu yüzünden gelemedim delice mesai yaptım.
Abla mükemmel menü harikasın
bu menü diyetisyen menüsü değil canım. düzenli olmadı. bugünse tamamen normal yedim. listeye uymadım. bazı aksilikler oldu.
diyetisyenimin tavsiyesi değil o sütler. ben aldım. sağlıklı değil alma hiç canım. ben de 3-5 paket almıştım. bitince almayacağım. protein miktarı öyle abartıldığı gibi fazla değil. yumurta, et ye daha iyi.
60 a in valla fıstık gibi olursun
hoşgeldiniz aramıza
Çok iyi gitmiş tebrikler
Maşallah çok güzel gitmiş
hoşbulduk :)Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?