- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.486
- 338
Menü, su, spor bildirimi her akşam
Tartı günleri pazartesi ve cuma öğleden önce
63 'ün yanına 300 ü yazmak istemedimHayırlı sabahlar herkeseee.. güncel kilo 63..
Ama regl önce olduğu için bi 300 gr fazlalık var
İlk kilo bildirimini yapayım.
Geçen Hafta : 65.7
Bugün : 65.5
Yüzde : 0.304
Günaydın kızlar ♥
Geçen hafta 65.4
Bu hafta 64.8
Fark -600
Yüzde 0.91
Bu hafta da az gitti ama uzulmuyorum çünkü ben hep bu kilolarda takılıyorum,az da olsa istikrarlı gitmek benim için daha önemli
günaydın kızlar hayırlı cumalar
geçen hafta 71.5
bugün 70.4
_1100
Benim de nişanlım akşamları pizza, kızartma, kola şeklinde yiyor ama 5 kilo vermiş! Delircem
Konunu gördüm yorum yazdım yarına iyi olursam ben de başlamak istiyordum ama yanıma arkadaş arıyorum :)
Günaydın birazdan Ripped in 30 a başlayacağım begiiner hafif göründü bana kahve içip yapacağım inş :)
Hoşgeldin
Kilolarımız yakın bende 68 lerdeyim hedefim 55 seni takipteyim hoşgeldin!
Hepiniz hoşgeldiniz, ben de takımın vampiriGeçen hafta iş yoğunluğu yüzünden gelemedim delice mesai yaptım.
Abla mükemmel menü harikasın
[
Allah razı olsun canımcım sizinde gezonunda yolu açık olsun inşallah.Üçümüzde yolculuktayız gezonunYolun açık olsun arkadaşım bu hafta sen ben gezegen yolculuktayız bende bursaya anneme gidiyorum birazdan yola çıkacaz
Hadi hayırlısı bakalımİlk kilo bildirimim
Kilo: 68
Tebrikler canım maşallah sanagünaydın kızlar hayırlı cumalar
geçen hafta 71.5
bugün 70.4
_1100
Tebrikler canım,işte bu yaa.Eski güçlü saram geri geldi çok şükür
Tebrikler canım,işte bu yaa.Eski güçlü saram geri geldi çok şükür
İnşallah hep böyle olur.Sen ve yeni arkadaşlarda gelince çok şenlendi takımımızNe güzel grup herkes eksi
İnşallah cnm sen yapaarrsıınn azimli ve kararlısın çünkü.Arabada mısın sen yola çıktınız mıSağol canım hedefime ulaşmam için diyetime dikkat etmek zorundayım
Tabi ki meyvesuyu seker dolu.Yogurt yeseniz ev yapimi da varsa mis gibi prebiyotik ;-)
Meyve suyu şekerli olduğundan kalorili olur onun yerine yoğurt ye yada ayran iç canım
Kilomuz aynı, olsun bu hafta veririz inşallah hep beraberGecen hafta 68.1
Bu hafta 68.3
Fark +0.2
Yuzde - 0.293
+ oldugumu biliyordum yine buna şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?