Çok aşırı başım ağrıyor kızlar eve yeni geldik hızlı hızlı okudum
Menüm
Saat 11.00
1 biber dolması
İki ısırık ekmek
.....
Saat 15.00
3 kaşık salata
.....
Saat 17.00
1 küçük kase kabak çorbası
1 küçük kase patates kavurması
...
Su:1.5 lt
Spor avm de gezdik
..
Saat 17den sonra ne çay ne meyve hiçbir şey ağzıma sürmedim
Çok sağol canım inşallah
60kiloyum bak cevizli sucuklarına gözümüz düştü ona göre, yeme artık
İyiyim canım, kilo verdikçe daha mutlu oluyorum
Ay çok mutlu oldum, inşallah böyle devam Sara'cımmenün güzel canım afiyet olsun güzel gidiyorsun
Senin diyet nasıl gidiyorne güzel senin adına sevindim
Kızına geçmiş olsun, sana Allah yardım etsin canım.Günaydın.
Kendime göre zor bir gece geçirdim kızım uyumakta zorlanıyor bir süre ayrı kaldığımızdan beridir. Bu gece öksürüklerle uyandı gece uykusundan bir süre öksürüğü devam etti, nefesi hırıltılı gibi geldi vs
Uyumakta zorlandı sonrasında da. Ben de uyuyamadım bir türlü endişeden. Sabah beş buçukta başldık güne yine tabi, durumu iyi de görünüyor bakalım
Ayy sorma saram, bizde sivasa gidince ekmek hiç yemeyiz, katmeri çok sevmem beni cabuk kesiyor, doyurmuyor. Ama her sabah çöregini yeriz.yeme yemebak bizim gelin gelirken Sivasın meşhur etli ekmeğini katmerini çöreğini getirmişti hafta sonu bende onları yedim inkar edemem ama pişmanım tartı moralimi bozdu bu sabah o yüzden tam motivasyonla devam kararı aldım
lezzetli olan herşey niye zararlı olur yaaaa
Bence kesin yiyor, daha 1,5 kilosu kalmış60kiloyum rakibem nerelerdesin diyet nasıl gidiyor cevizli sucukları yiyomusun sen yiyebilirsin teki cuma günü ben galip geleyim
Havadan nem kapma zamanlarindayizAllah şifa versin canım
geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin kuzuna sen nasılsın evini yerleştirebildinmi düzenini oturtabildinmi
Hepinize çok teşekkür ederimKızına geçmiş olsun, sana Allah yardım etsin canım.
Benim torunlarda hırıltı hiç geçmez, peluş oyuncak alma, tüylü biseyler eve koyma, arada suyun içine tuz koyup kaynat ve çocuğunun bunu solumasini sağla. Üzerine tutma, mesela mutfakta tencerede tuzlu su kaynasın, kızınla mutfakta otur
Teşekkür ederim canım çok şükür 2 gün de -1 i görünce hevesim arttı inşaallah böyle devam edebilirimEhlimuhabbet sen nasılsı canım diyet nasıl gidiyor
geçmiş olsun canımGünaydın.
Kendime göre zor bir gece geçirdim kızım uyumakta zorlanıyor bir süre ayrı kaldığımızdan beridir. Bu gece öksürüklerle uyandı gece uykusundan bir süre öksürüğü devam etti, nefesi hırıltılı gibi geldi vs
Uyumakta zorlandı sonrasında da. Ben de uyuyamadım bir türlü endişeden. Sabah beş buçukta başldık güne yine tabi, durumu iyi de görünüyor bakalım
Teşekkür ederimmmGünaydın güzel takımımNatsume geçmiş olsun..
Size bir sorum var telefondan yazarken mesajıma fotoğraf eklemek istiyorum ama olmuyor nasıl yapacağım ?
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
Bende çok seviyorum.Yerim diye yapmıyorumcevizli sucuk diyerek beni benden aldın
Dosya ekle yazan yere bas çıkan soruyu kabul etmek zorunda deyilsin.Günaydın güzel takımımNatsume geçmiş olsun..
Size bir sorum var telefondan yazarken mesajıma fotoğraf eklemek istiyorum ama olmuyor nasıl yapacağım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?