Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menün güzel canım afiyet olsun güzel gidiyorsun

60kiloyum bak cevizli sucuklarına gözümüz düştü ona göre, yeme artık

yeme yeme bak bizim gelin gelirken Sivasın meşhur etli ekmeğini katmerini çöreğini getirmişti hafta sonu bende onları yedim inkar edemem ama pişmanım tartı moralimi bozdu bu sabah o yüzden tam motivasyonla devam kararı aldım
lezzetli olan herşey niye zararlı olur yaaaa

Kızına geçmiş olsun, sana Allah yardım etsin canım.
Benim torunlarda hırıltı hiç geçmez, peluş oyuncak alma, tüylü biseyler eve koyma, arada suyun içine tuz koyup kaynat ve çocuğunun bunu solumasini sağla. Üzerine tutma, mesela mutfakta tencerede tuzlu su kaynasın, kızınla mutfakta otur

Ayy sorma saram, bizde sivasa gidince ekmek hiç yemeyiz, katmeri çok sevmem beni cabuk kesiyor, doyurmuyor. Ama her sabah çöregini yeriz.
Etliekmegini taze yeriz, kalani yemeyiz.
Çok yemek seçtiğimiz için bizi yemeğe davet eden çoğu zaman etliekmek yaptırıyor

Hadi yeni gelenlere kendimi tanıtıyım.
44 yaşında evli 3 çocuk annesiyim.
Almanyada yaşıyorum.
Yaklaşık 17 senedir her yaz kilo verip kışın alırdım.
Verdiğim kiloyu koruyamayinca sadece yazları deyil, bahar, kış sürekli dikkat etmeye başladım.
Geçen sene hedef kiloma ulaşıp mezun olmuştum, malesef onuda koruyamadım.
Bu sene inanılmaz zorlanıyorum.
Inşallah burayı bırakmayın, hepberaber istediğimiz kilolara düşelim.
Noona_noona bak senden yaşlıyım, bir sıkımlık canım var. Istersen beni haydi haydi geçersin.
Amma bendede geçen seneki iradem gelirse jet olsan geçemezsin, hodri meydan

Havadan nem kapma zamanlarindayiz Allah şifa versin canım
geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin kuzuna sen nasılsın evini yerleştirebildinmi düzenini oturtabildinmi
Hepinize çok teşekkür ederim
sara_28 canım tam yerleştik diyemiyorum eşyalarımızı yerleştirmeyi yetiştiremedik. Eşim geri dçnmek zorunda kaldı ben de bebekle hiçbir şey yapamıyorum. İki hafta dedesinde bıraktığımızdan beri iyice bağımlı oldu bize kuyruk gibi hiçbir yere bırakmıyor. Şu saat oldu kahvaltı bile yapamadım güne beş buçukta başlamıştık oysa.

@gezegenfeza ehh peluş dolu evde onlarla yattı dün bi de sonradan aklıma geldi çıkardım beşiğinden. En kötüsü yeni halı almıştık felaket tüy bırakıyor. Her süpürmede haznesi doluyor süpürgenin. Yıkatınca düzelir diyorlar bugün onu da yıkamaya vereceğim. En çok ondan şüpheleniyorum. Tavsiyelerin için teşekkür ederim deneyeceğim hepsini

geçmiş olsun canım

Günaydın güzel takımım Natsume geçmiş olsun..

Size bir sorum var telefondan yazarken mesajıma fotoğraf eklemek istiyorum ama olmuyor nasıl yapacağım ?
Teşekkür ederimmm
Dosya ekleme yerinden yapmıştım ben daha önce ama ordan olmuyorsa sitede sorun vardır

Günaydın güzel takımım Natsume geçmiş olsun..

Size bir sorum var telefondan yazarken mesajıma fotoğraf eklemek istiyorum ama olmuyor nasıl yapacağım ?
Dosya ekle yazan yere bas çıkan soruyu kabul etmek zorunda deyilsin.
Dosyalardan istediğin resmi ekle. Bu şeklilde
Ancak galerimdekileri ekleyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…