- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Muska olanların içi bana çok şekerli geliyorAbla cok severim hususi gider alirdim uzun zamandir almıyorum. Benim tatlida sinirim yok o muska olanlardan 10 ver 10 tane yerim bir iki ile kalamiyorum
Geçmiş olsun canımÇok aşırı başım ağrıyor kızlar eve yeni geldik hızlı hızlı okudum
Menüm
Saat 11.00
1 biber dolması
İki ısırık ekmek
.....
Saat 15.00
3 kaşık salata
.....
Saat 17.00
1 küçük kase kabak çorbası
1 küçük kase patates kavurması
...
Su:1.5 lt
Spor avm de gezdik
..
Saat 17den sonra ne çay ne meyve hiçbir şey ağzıma sürmedim
sağ olasın boncuğum, iyi gecelerGeçmiş olsun canım
Çok sağol canım inşallahAfiyet olsun canım bütün gün bişey yemiyorsun ona sayarsın yürüyüşlere erimiş gitmiştir zaten
Hın anladımYok canım birşey yemiyorum akşam. Aralıklı oruç yapıyorum akşam 6 sabah 10 arası su hariç birşey yok
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
harbiden sen de bugün maşallah etli ekmekleri götürmüşsün
valla hiç sorma vampirim
evet bir de ben fazla aldım. ama gayret edeceğim yememek için. bu hafta bir de regl öncesi haftam ondan. şanssızlığım ondan. canım tatlı istiyor. elimin altında da en pratik o var.
İyiyim canım, kilo verdikçe daha mutlu oluyorum
Günaydın.
Kendime göre zor bir gece geçirdim kızım uyumakta zorlanıyor bir süre ayrı kaldığımızdan beridir. Bu gece öksürüklerle uyandı gece uykusundan bir süre öksürüğü devam etti, nefesi hırıltılı gibi geldi vs
Uyumakta zorlandı sonrasında da. Ben de uyuyamadım bir türlü endişeden. Sabah beş buçukta başldık güne yine tabi, durumu iyi de görünüyor bakalım
Günaydın.
Kendime göre zor bir gece geçirdim kızım uyumakta zorlanıyor bir süre ayrı kaldığımızdan beridir. Bu gece öksürüklerle uyandı gece uykusundan bir süre öksürüğü devam etti, nefesi hırıltılı gibi geldi vs
Uyumakta zorlandı sonrasında da. Ben de uyuyamadım bir türlü endişeden. Sabah beş buçukta başldık güne yine tabi, durumu iyi de görünüyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?