Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Abla cok severim hususi gider alirdim uzun zamandir almıyorum. Benim tatlida sinirim yok o muska olanlardan 10 ver 10 tane yerim bir iki ile kalamiyorum
Muska olanların içi bana çok şekerli geliyor
Ben fındıklı yada cevizli pestili, cevizli sucuğu daha çok seviyorum

Geçmiş olsun canım

güne enerjik başladım kaç gündür miskinlik vardı üzerimde su içmeyi bile ihmal ediyordum ama bu sabah tam motivasyonla başladım inşallah böyle devam eder şimdiye kadar yarım litre su içtim öğlene kadar bir buçuk litreyi tamamlamayı düşünüyorum kahvaltımda süper oldu akşam menümü yazarım

Hiç sorma canım ya ama artık bitti hamur işi makarna pilav ekmek yok en azından üç aylık dönemde yemeyecem patates ve havucuda yememeye gayret edecem

Günaydın.
Kendime göre zor bir gece geçirdim kızım uyumakta zorlanıyor bir süre ayrı kaldığımızdan beridir. Bu gece öksürüklerle uyandı gece uykusundan bir süre öksürüğü devam etti, nefesi hırıltılı gibi geldi vs
Uyumakta zorlandı sonrasında da. Ben de uyuyamadım bir türlü endişeden. Sabah beş buçukta başldık güne yine tabi, durumu iyi de görünüyor bakalım

Havadan nem kapma zamanlarindayiz Allah şifa versin canım

geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin kuzuna sen nasılsın evini yerleştirebildinmi düzenini oturtabildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…