Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar herkese
Sabah 8.30
2 dilim kasar 1tk lor peyniri
4 zeytin
yarim sallatalik ve yarim domates
1 dilim ekmek
2 yumurta

13.30
1 haslanmis misir
1 kucuk börek

aksam 19.00
1 tabak dolusu ispanak yemegi
1 kase yogurt
1 ince dilim ekmek
artik bisey yemem su 1.5 litre ictim gec yatacagim o zaman kadar 1 litre daha icmeye calisacagim.

Afiyet olsun canım şimdi ben sana cevizli sucuk ne kız bulgurlu sarma kaç taneydi diye sorardım ama bende saçmaladım bugün baksana etli ekmekler aldı başını gitti

Afiyet olsun canım menünü beğendim ben

Dahada hırslandım

Kakaolu kek

Afiyet olsun canım şimdi ben sana cevizli sucuk ne kız bulgurlu sarma kaç taneydi diye sorardım ama bende saçmaladım bugün baksana etli ekmekler aldı başını gitti
harbiden sen de bugün maşallah etli ekmekleri götürmüşsün
cevizli sucuk diyerek beni benden aldın
valla hiç sorma vampirim
Bende çok severim, evde olunca mutlaka yeniyor ya en iyisi hiç almamak birde kalorili ki
evet bir de ben fazla aldım. ama gayret edeceğim yememek için. bu hafta bir de regl öncesi haftam ondan. şanssızlığım ondan. canım tatlı istiyor. elimin altında da en pratik o var.

Gecenin hayrı uzerinize olsun canım diyetdaşlarim bir gün daha bitti en azından yatış moduna girdigim için bana bitti.

Bugün;
Sabah 9.30 kahvaltı: dünki ile aynı idi..
Aralarda bol su ve birkaç adet hünnap
Öğlen 14.00: davette idim haliyle biraz kaçamak oldu ama kararında yedim ve korse giyerek gittim :) hasılı mönüm fındık pogaca, fırınlamış haslama patates,pubiberli rus salata, tatlı ve açık çay..
Ikındı gibi sade türk kahvesi
Aksam 19.30: telafi çorbası ve cacık :) fazla kaçamak yaptığınız zaman kurtarıcı öğün diyebilirim
2,5 lt su ve yeşil cay
Bugün de malesef ekstra egzersiz yapamadım

yine senin daha iyimis bir nebze...valla bende dun yedim ayiptir soylemesi artik utaniyorum ama regl olcam diye heralde tatli cekti canim ya dur bakalim biraz kasalim bu cuma icin canim o zaman
Evet ben kasmaya başladım bile. Valla annem 3 günde 1.2 kg verdi ben hala yerimde sayıyıyorum

Çok aşırı başım ağrıyor kızlar eve yeni geldik hızlı hızlı okudum
Menüm
Saat 11.00

1 biber dolması
İki ısırık ekmek
.....
Saat 15.00
3 kaşık salata
.....

Saat 17.00
1 küçük kase kabak çorbası
1 küçük kase patates kavurması
...
Su:1.5 lt
Spor avm de gezdik
..
Saat 17den sonra ne çay ne meyve hiçbir şey ağzıma sürmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…