Napiyosunuz kizlar ben bi spor yapip menu paylaşmaya gelcem
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
1.gun menüsü
sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
peynir
domates
yumurta
7 zeytin
ogle
2 dlm tam buğday ekmeği
peynir
yumurta
domates
zeytin
Ara
10 badem 1 lokma peynir
aksam
1 servis kaşığı civarında patates
tavuk
salat a
ara
findik kuru üzüm ceviz badem karışımından atistirdim miktarı azdı
iyi akşamlar
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
1.gun menüsü
sabah
2 dlm tam buğday ekmeği
peynir
domates
yumurta
7 zeytin
ogle
2 dlm tam buğday ekmeği
peynir
yumurta
domates
zeytin
Ara
10 badem 1 lokma peynir
aksam
1 servis kaşığı civarında patates
tavuk
salat a
ara
findik kuru üzüm ceviz badem karışımından atistirdim miktarı azdı
iyi akşamlar
Dahada hırslandımKorkup kaçmak bana göre değil
Hemen menümü paylaşayım o halde.
Sabah ekmek arası peynir, domates
Öğlen: Çorba ,tavuk,azcık tavuk
Ara : Armut
Su:2 litreyi geçmiştir şimdiden
Akşamda bakalım ne varsa azar azar yemeyi planlıyorum
Kakaolu kekİnşallah cnm ama önemli olan estetikten önce hedefime ulaşmam lazım.Elitim aşure yapmış bizi çağırdı.Eşim hadi gidelim dedi 1 kase yedim.Bide kakaolu kek vardı 1 dilimde ondan yedimKahvaltıyla duruyordum çok acıkmıştım.
Az önce geldik.Ama yürüyerek gidip geldik 8000 adım yürümüşüz.Akşam bişey yiyemem de yemem de artık.Çünkü midem bulanıyor tatlıdan.
Sende mi seviyorsunİyi akşamlar, daha bitmedi mi cevizli sucukların
25 kilo almışsın üzüldüm valla. ama motivasyonunu almışsan kolaylıkla verirsin inşallah. ama bir daha böyle alma canım. kilo vermek zahmetli biliyorsun.
Afiyet olsun canım menünü beğendim ben
iyi geceler :)İyi geceler sevgili takımım
Bende çok severim, evde olunca mutlaka yeniyor ya en iyisi hiç almamak birde kalorili ki
2 kilo almıştımyarım kiloda muskadan. muskalar bitti. cevizli sucuklarında yarım kilosu yendi
harbiden sen de bugün maşallah etli ekmekleri götürmüşsünAfiyet olsun canım şimdi ben sana cevizli sucuk ne kız bulgurlu sarma kaç taneydi diye sorardım ama bende saçmaladım bugün baksana etli ekmekler aldı başını gitti
valla hiç sorma vampirimcevizli sucuk diyerek beni benden aldın
evet bir de ben fazla aldım. ama gayret edeceğim yememek için. bu hafta bir de regl öncesi haftam ondan. şanssızlığım ondan. canım tatlı istiyor. elimin altında da en pratik o var.Bende çok severim, evde olunca mutlaka yeniyor ya en iyisi hiç almamak birde kalorili ki
Sende micevizli sucuk diyerek beni benden aldın
Sende mi
Abla cok severim hususi gider alirdim uzun zamandir almıyorum. Benim tatlida sinirim yok o muska olanlardan 10 ver 10 tane yerim bir iki ile kalamiyorum60kiloyum bak cevizli sucuklarına gözümüz düştü ona göre, yeme artık
Evet ben kasmaya başladım bile. Valla annem 3 günde 1.2 kg verdi ben hala yerimde sayıyıyorumyine senin daha iyimis bir nebze...valla bende dun yedim ayiptir soylemesi artik utaniyorum ama regl olcam diye heralde tatli cekti canim yadur bakalim biraz kasalim bu cuma icin canim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?