- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Ben de çok seviyorum 3. kitaptayım şimdi :)Ayy Harry Potter serisini çok severimçocukluğum, gençliğim benim. Geçen sene hepsini tekrar okdum
Hadi hayırlısı... bende demin nasıl içten dua ettiysem bugün ki davet iptal oldu otomatik olarak ağzımı tutmuş olcamsimdilik iyi gidiyor pazar gunu riskli bir gun olabilirOnun icin bikac gun ekstra dikkat edecegim
Bende normalde az içiyorum 1 litre bile olmuyor bazen, ama şu son günlerde dikkat ediyorum en az 2 litre içiyorumTeşekkür ederim ben az su içtim iyi ki hatırlattın
İstanbuldaki arkadaşlar geçmiş olsun epey sallandık, allahım korusun
Teşekkür ederim abla :)Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Rabbim muhafaza eylesinİstanbul tarafındaki arkadaşlara geçmiş olsun benimde Kocaeli tarafında arkadaşlarım var onlarda hissetmiş baya korkmuşlar
Evet çokda kötü deyil, öğlen olmamış sadeceMadem oyle buyrun dunki kara listem;
Sabah 9.00 kahvaltı
Kibrit k. kadar peynir
Menemen,1 dilim kepek ekmek
2 ceviz ve yesillik
Ara öğün 11.30 sade kahve diyet kek 1 dilim(havuçlu,kepek ve keçi boynuzu unlu,1 ymrta,süt, kbrtma tozu,tarcin,bal ve fındıkli)
Davette de (15.30); 4 kibrit kutusu kadar pasta(sade kek arasına kremşanti ve üzeri puding kaplı idi)
2 pattsli kalem borek
Çay
(Normalde öğle yemeği yememek lazımdı imi ara oyunum olduğu için ama ben birini yapmadım davettekini yedim)
Akşam 19.30; 1 kase telafi çorbası yedim (kabak ile yaptim)
Ve dünden kalan kıymalı kabak yemegi +1/2 kase yoğurt
Toplamda 2.5 lt su
Aslında öğleni yemesem çokta kötü değil ama bana koydu yani
Inşallah, malum güne denk geldi.Umarım yarın bol eksili bir Cuma olur :)
Öyleyse kendine tek çeşit bisey seç, ben olsam pasta yerine börek derdim(aslında tam tersi, sen yapma)Evet ama kötü hissetmeme yettibugunde davetteyim netçem bilemedim oyh artı regl şişliği var oyuzden pek eksi beklemiyorum=/
Maşallahşu ana kadar bir buçuk litre su içtim sabah kahvaltımı ve öğle yemeğimi listeme sadık kalarak yedim herhangi bir kaçamak yok akşama kadar böyle gider inşallah
Oy fincanını sevsinler
Allah korusun, benim çocuklarda orda, baya korkmuşlarSağolun. Çok şükür görünen bir hasar yok, ama epey korkuttu
Ödem atıcı ne içiyorsun bilmiyorum ama ben yarım demet maydanoz, zencefil, tarçın ve limon kaynatıp içiyorum. Genelde ödeme iyi geliyor. Üşenirsem de Yeşilçay soda limon :)Inşallah, malum güne denk geldi.
Kötüsü malum gün gelemiyor, içtiğim su, çay içerde kalıyor
Davet iptal oldu gitmedim evde kendi menümü uyguladımÖyleyse kendine tek çeşit bisey seç, ben olsam pasta yerine börek derdim(aslında tam tersi, sen yapma)
Mutlaka salata ve yoğurtlu bisey vardır. Tabağın çoğuna onlardan koy
Amin, evet evde olanlar hissetmiş sallanmış bayaRabbim muhafaza eylesinçok mu olmuş
Sen diyetisyene gidecektin canım. Başladın sanırım.. umarım bir an önce istediğin kiloya gelirsin..şu ana kadar bir buçuk litre su içtim sabah kahvaltımı ve öğle yemeğimi listeme sadık kalarak yedim herhangi bir kaçamak yok akşama kadar böyle gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?