Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlarrrrr
Birazcık tartıda eksilme var ama bugün ne pahasına olursa olsun inşallah halledicem bu sorunu,
Normalde bu hafta -1 di hedefim ama olmadı, gram olacak muhtemelen ama haftaya -3ve -4
Bu hafta teknik bir sorun yaşandı :))) 4 gündür vücut tıkadı kendini, annem diyor ki kız nasıl duruyordun böyle, diyorum anne içimde bir kıpırdanma bile hhissetmiyorum ☺ ama bugğn inşallaj inşallah hallolacak

Malesef kaçma şansınız yok tatlım
Deneme süresindesiniz
Menüde bildireceksiniz
Kaçırdıysanız telafi için biseyler düşünürüz

Madem oyle buyrun dunki kara listem;
Sabah 9.00 kahvaltı
Kibrit k. kadar peynir
Menemen,1 dilim kepek ekmek
2 ceviz ve yesillik

Ara öğün 11.30 sade kahve diyet kek 1 dilim(havuçlu,kepek ve keçi boynuzu unlu,1 ymrta,süt, kbrtma tozu,tarcin,bal ve fındıkli)

Davette de (15.30); 4 kibrit kutusu kadar pasta(sade kek arasına kremşanti ve üzeri puding kaplı idi)
2 pattsli kalem borek
Çay
(Normalde öğle yemeği yememek lazımdı imi ara oyunum olduğu için ama ben birini yapmadım davettekini yedim)

Akşam 19.30; 1 kase telafi çorbası yedim (kabak ile yaptim)
Ve dünden kalan kıymalı kabak yemegi +1/2 kase yoğurt
Toplamda 2.5 lt su

Aslında öğleni yemesem çokta kötü değil ama bana koydu yani

Ödem ödem

Selam rakibem sabah ve oglen de cozutmadigin icin cok da vahim degil sanki bugun dikkar edersen yarin eksi bile gorursun insallah

Selam rakibem sabah ve oglen de cozutmadigin icin cok da vahim degil sanki bugun dikkar edersen yarin eksi bile gorursun insallah
Evet ama kötü hissetmeme yetti bugunde davetteyim netçem bilemedim oyh artı regl şişliği var oyuzden pek eksi beklemiyorum=/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…