- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Peaceful16 izinli,sende izin istiyorsun cnm.Gülşah ve ben de mezun olmak istiyorum eeeeeeeeeeeee ne olacak şimdi.Geriye sadece babycatt kalıyorkaptanim izne ayrılmak istiyorum mümkünse
Kaç kilo verdin canım hangimiz galip geldik ben 900 gram verdim bu hafta 86.9 kilodayım
800 gr artıyım canım. regl den dolayı. wc de yok. gerçi 2 gündür listelere de uymuyorum. çok işim var bunaldım yedim.
Olsun tatlım mazeretin varmış ama bu durumda ben kazandım
Bu haftada yarışıyoruz tamam mı
Kızlar bu saat olmuş hala sonuç sayfasında bildirim yok takımların dereceleriyle ilgili hayırdır inşallah
tamam canım. ama benim azcık toparlanmaya ihtiyacım var. iş çok yoğun dağıldım iyice. sinirlerim gergin. regl desen sökülmedi. balon gibiyim ve iştahım çok açık.
bir de bu diyetisyenin listeleri pek bana uymadı gibi. regl bitsin farklı birşeye başlayabilirim.
bacım çok darlandim ya zaten düzenli yazamıyorum kafam girik bu araPeaceful16 izinli,sende izin istiyorsun cnm.Gülşah ve ben de mezun olmak istiyorum eeeeeeeeeeeee ne olacak şimdi.Geriye sadece babycatt kalıyor
gülüm eriste bulgur ekmek çokmu olmuş birazSabah 9.30
3dilim kasar peynir
3 yesil zeytin
3 dilim salatalik ve domates
1 yumurta
2 dilim ekmek
5 6 kuru dut
ara ogun
1 parca tavuk
3 adet patates
3 kasik eriste
1 dilim ekmek
aksam 18.30
1 corba kasesi bulgur pilavi
1 parca tavuk
1 kucuk kase yogurt
Hem eriste hem bulgur oldu ama
Su simdilik 2 litre
spor maalesf yok.
Hayrolsun bacı, yorgunluktanmıbacım çok darlandim ya zaten düzenli yazamıyorum kafam girik bu ara
yorgunluk maddi darlandik çocuklar hep okula başladı kitap dershane üniversite yurt parası derken eksilerdeyiz çok rabbim yardımcınız olsun ama geçinmek zor hayat çok pahalı malumHayrolsun bacı, yorgunluktanmı
İnşallahAfiyet olsun canım yarın toparlarsın sana inanıyorum ben
Ben de elimden geleni yapmaya hazırım☺Peaceful16 izinli,sende izin istiyorsun cnm.Gülşah ve ben de mezun olmak istiyorum eeeeeeeeeeeee ne olacak şimdi.Geriye sadece babycatt kalıyor
Allah yardımcınız olsunyorgunluk maddi darlandik çocuklar hep okula başladı kitap dershane üniversite yurt parası derken eksilerdeyiz çok rabbim yardımcınız olsun ama geçinmek zor hayat çok pahalı malum
Olsun canım kaptanım izne ayırırsa kafanı dinle biraz sen kendini daha iyi bilirsin.Ben senin için nişey demedim yanlış anlama beni.tçTakım ne olacak diye düşündüm sadecebacım çok darlandim ya zaten düzenli yazamıyorum kafam girik bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?