Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Kibrt k. Peynir
Yeşillik,domates,kornişon turşu

Ara
Sade kahve,3 adt gün kutusu

Öğlen
Bir kase acılı mercimek corbasi
Aksamdan kalan bamya 7 kaşık
Yoğurt

Ara
Yarım elma,2 dilim armut

Aksam
Mercimek çorbası
Roka ve domates limonlu
Avuç içi kadar lorpeynirli börek yağsız ama yufkadan olunca kaçamak oldu

Toplamda 2,5 lt suyun 1,5 lt si detox suyu
Spor yokmu spoor dediginizi duyar gibiyim bugun halıları yikamaya yolladim kış temizliğine başladım daha ne olsun

Allah kolaylık versin
En sevdiğim şey, tertemiz ev

Sanırım öyle yapıcam gezom,60 a kadar gitmeye niyetim yoktu da.Neyse ben bişey demicem polemiğe sebep olmak istemiyorum
Söyle Aylincim ya polemiğe girmek isteyen girsin kendi kendine. Bennöyle yapıyorum artık, haklı oldupum halde engel yedim, artık umrumda değil hiçbir şey

Günaydın Hanımlar bu sabah annemleri yolcu ettik ,son kalorili Kahvaltımı yaptım diyebilirim Öyle konuşurken yine her zamanki gibi kilodan çıkınca konu dedim ki seneye ağustos ayında 36 bedenim dedim .annem de böyle şaka yollu Hiç sanmıyorum dedi☺☺ biraz Şaka biraz ciddi Ben de dedim ki Var mısın iddiaya iddiaya girdik, 10 ayda Ben 55 dedim ama onlar atmış olsun ,55 te çok zayıf oluyorsun dediler. 10 ayda 12 15 kilo verirsem 5000 liraya kadar istediğimi alacaklar Eğer veremezsem Ben anneme 5000 liraya kadar istediğini alacağım işte şimdi eğlenceli oldu kilo vermek

Hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…