Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Söyle Aylincim ya polemiğe girmek isteyen girsin kendi kendine. Bennöyle yapıyorum artık, haklı oldupum halde engel yedim, artık umrumda değil hiçbir şey
Seninle bir alakası yok ki.Neden böyle yazdın anlamış değilim.Sana lafım yok sözüm yok.2 kişi izin alırsa,2 kişi de mezun olursa geriye sadece babycat kalıyor dedim.
Ben başka birşeye kızdım ve mezun olmak istiyorum olay bu
Lonely single girl

Kaptanım bu hafta mezun olmak istiyorum.Vermek istediğin kilonun %80 nini vermek gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.Sen bi hesaplar mısın sana zahmet.Benim hesabıma göre 62 olmam gerekiyor
aylinim yazını yeni gördüm bitanem, ben seni hiçbir yere yollamıyorum mezun da etmiyorum bilesin.
Haklı nedenletini biliyorum pc bi tamirden geldin hele.

kaptanim izne ayrılmak istiyorum mümkünse
Geç gördüm canım haftaya inş

Ne oldu bir.şey demedim ki ,senden yana güzel bir şey dedim. Sen rahat ol, konuşan konuşsun dedim,daha önce bana söylenen hakarete cevap verdiğim için engel yedim ya o nedenle dedim. Aşk olsun yani ne kadar ön yargılı yaklaştın bana ne yalan söylim kırıldım, ben izne ayrılırken bile seninle özellikle vedalaştım. Ben bu kadar iyi niyetliyken insanların bana böyle yaklaşması üzüyor ,halbuki iyi bir şey söyledim. Ben 9 aydır kendimi iyi ifade edemedim belki de bu gruba. Ama gitmezsen iyi olur ya muhabbet iyiydi,

karşılıklı yazışmalarda yazılanlar yanlış anlaşılabiliyor canım. sorun yok

kızlar mutfak robotu araştırıyorum. evdeki robotu kullanmıyoruz diye kaç yıl önce vermiştik. tefal rondo, el blender, mikser, sürahi blender, doğrayıcı vs ile idare ediyorduk ama şu son model mutfak robotlarından almak istiyorum. tavsiyesi olan var mı?

aylinim yazını yeni gördüm bitanem, ben seni hiçbir yere yollamıyorum mezun da etmiyorum bilesin.
Haklı nedenletini biliyorum pc bi tamirden geldin hele.

Geç gördüm canım haftaya inş
Canım bende seni etiketlemeyi unutmuşum zaten.Tmm cnm dediğin gibi olsun ben kaptan sözü dinlerim

Bende menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Yeşil ve kırmızı biber
Şekersiz çay

Öğle
İki kaşık patates salatası
Bir dilim yeşil domates kızartması

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki kaşık lahana diblesi bulgurlu
İki parça fırında tavuk

Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş

60kiloyum moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…