- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Seninle bir alakası yok ki.Neden böyle yazdın anlamış değilim.Sana lafım yok sözüm yok.2 kişi izin alırsa,2 kişi de mezun olursa geriye sadece babycat kalıyor dedim.Söyle Aylincim ya polemiğe girmek isteyen girsin kendi kendine. Bennöyle yapıyorum artık, haklı oldupum halde engel yedim, artık umrumda değil hiçbir şey
Çok tşk ederim ederim canım benimaylinim gülüm tebrik ederim bireysel ikincilik için ben sonuçları bulamıyorum başka takımlarda gördüm senide ikinci olmusun canim
Çok geçmiş olsun cnmAllah razı olsun ❤ bu sabah itibarıyle şifayı kapmışım ateş baş ve vücut ağrısı halsizlik( bunu bile zor yazıyorum.. hani sesim çıkmazsa bilginiz olsun =/
aylinim yazını yeni gördüm bitanem, ben seni hiçbir yere yollamıyorum mezun da etmiyorum bilesin.Kaptanım bu hafta mezun olmak istiyorum.Vermek istediğin kilonun %80 nini vermek gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.Sen bi hesaplar mısın sana zahmet.Benim hesabıma göre 62 olmam gerekiyor
Geç gördüm canım haftaya inşkaptanim izne ayrılmak istiyorum mümkünse
Ne oldu bir.şey demedim ki ,senden yana güzel bir şey dedim. Sen rahat ol, konuşan konuşsun dedim,daha önce bana söylenen hakarete cevap verdiğim için engel yedim ya o nedenle dedim. Aşk olsun yani ne kadar ön yargılı yaklaştın bana ne yalan söylim kırıldım, ben izne ayrılırken bile seninle özellikle vedalaştım. Ben bu kadar iyi niyetliyken insanların bana böyle yaklaşması üzüyor ,halbuki iyi bir şey söyledim. Ben 9 aydır kendimi iyi ifade edemedim belki de bu gruba. Ama gitmezsen iyi olur ya muhabbet iyiydi,Seninle bir alakası yok ki.Neden böyle yazdın anlamış değilim.Sana lafım yok sözüm yok.2 kişi izin alırsa,2 kişi de mezun olursa geriye sadece babycat kalıyor dedim.
Ben başka birşeye kızdım ve mezun olmak istiyorum olay bu
Lonely single girl
Ne oldu bir.şey demedim ki ,senden yana güzel bir şey dedim. Sen rahat ol, konuşan konuşsun dedim,daha önce bana söylenen hakarete cevap verdiğim için engel yedim ya o nedenle dedim. Aşk olsun yani ne kadar ön yargılı yaklaştın bana ne yalan söylim kırıldım, ben izne ayrılırken bile seninle özellikle vedalaştım. Ben bu kadar iyi niyetliyken insanların bana böyle yaklaşması üzüyor ,halbuki iyi bir şey söyledim. Ben 9 aydır kendimi iyi ifade edemedim belki de bu gruba. Ama gitmezsen iyi olur ya muhabbet iyiydi,
Canım bende seni etiketlemeyi unutmuşum zaten.Tmm cnm dediğin gibi olsun ben kaptan sözü dinlerimaylinim yazını yeni gördüm bitanem, ben seni hiçbir yere yollamıyorum mezun da etmiyorum bilesin.
Haklı nedenletini biliyorum pc bi tamirden geldin hele.
Geç gördüm canım haftaya inş
sıkıntı yok alıştım artık, no prb ☺ ben yine eski menü yazıp geçen baby cat olayım☺karşılıklı yazışmalarda yazılanlar yanlış anlaşılabiliyor canım. sorun yok
Selam, bilgisayarım bozuk kaç gündür, nihayet tamire gitti bıgün.
Bu mesajıyeni görüyorummm :))Oy fincanını sevsinler
Tamirden gelsin sende daha çok gel Ayşecim sensiz olmuyor buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?