- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Senin gibi rakip düşman başına ayolBazen irade düşebiliyor ama biz burada birbirimizi desteklemek için varız bu hfta birincisi siz olacaksınız diyorum ben
Amin inşallahBilmezmiyiz gezom.Ellerine sağlık Rabbim hayrınızı kabul etsin inşallah
Geçmiş olsun aylin, bizleri haberdar etİyi geceler kızlar.Rahatsız olduğum için çok yazamıyorum sadece okuyorum
Cuma günü emar çekilecek.
Bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Hadi gel bu hafta biz olalım rakip☺Senin gibi rakip düşman başına ayol
Beni hırslandırsana, geç karşıma yapamazsın de, nanik yap
Neyse, çok naziksin, seni kırmayacağım
Ayyy kızlar bugün bi ara sokakta söylemesi ayıp☺ 30 tl ye acayip elbiseler buldum anneme kuzenime yengeme hediye aldım, birkaç tane daha aldım kendime,çok kibar bir çocuktu satıcı ama en sonunda, kendinize bir şey almadınız dediah yavrum zayıflayınca giyerim dedim :))) eve geldim bazıları olmadı tabi ☺ ama öyle güzel şeyler ki sırf onları giyebilmek için şu an açlıktan geberiyorum☺ önceden olsa bastırmak için üzüm falan yerdim ama hayır yemeyeceğim
Geçen aydan beri bende esmer bulgur kullanıyorum saram.Pilavı çok lezzetli ailece çok sevdik
İyi geceler kızlar.Rahatsız olduğum için çok yazamıyorum sadece okuyorum
Aylinim çok geçmiş olsun, hayırlı sonuçlar al inşallahİyi geceler kızlar.Rahatsız olduğum için çok yazamıyorum sadece okuyorum
Herkese gunaydinn ben hala çalışıyorumm eve gidip uyumak su an hayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?