Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar menülerde genelde spor yok çoğu kişinin herkesin kendince yoğunluğu illaki vardır ama evdede olsa bişeyler yapılabilir bence

Çok haklısın canım ben kendi adıma leslie ye başlayacam ama bugünlerde kışlık hazırlıklarım vardı akşam işten gelince onlarla uğraşıyorum o yüzden çok yoruluyorum neyseki bitti artık spora vakit ayırabilirim

Sevindim canım böylelikle hem daha sağlıklı hem daha kalıcı

Benim küçük emmek için uyanıyor devamlı ama gece beslenmesini bırakmak istiyorum dün gece baya inat ettim vermedim kaç kere uyandı normal uyuttum falan bakalım bu gecede devam edeceğim nasıl olacak

Kaç aylık bebeğin 2 yaşına kadar emebilir anne sütü çok faydalı biliyosun

Kaç aylık bebeğin 2 yaşına kadar emebilir anne sütü çok faydalı biliyosun
19 aylık oldu gündüz zaten emebilşr sorun yok ama gece artık bırakabilir devamlı uyanıyor meme için uyumadan önce süt de içiyor zaten açta değil alışkanlıktan uyanıp duruyor. Yani gündüz isterse 3 yaşına kadar emsin sorun yok

vee bu hafta birinciyiz

tüm takımımı ve yeni kızçelerimi kutluyorum
bireysel de 2. olan L LaleZar86 arkadaşımızı da tebrik ediyorum
takımımız eski günlerine dönüyor

Teşekkür ederim kaptanım, ikinciliği görünce bende şaşırdım inşallah haftaya da birinci oluruz ve hedef bireysel birincilik olsun

Kahvaltı
Kaşarlı omlet
Salatalık
Peynir

Öğle
Yoğurtlu kıymalı kuskus

Akşam
Yoğurtlu kıymalı kuskus

Su 1,5lt
Spor 9000 adım

Tek başıma olunca akşamları öğleden kalma yemek varsa yiyorum yoksa es geçiyorum
Yediğim de iki kaşık etmez ha

geçmiş olsun canım.
evet tabi yediklerimizi azaltmak da birşey. ama düzenli olarak kilo vermek isteyip bir an önce ideal kilomuza ulaşmak istiyorsak da özel olarak mutfağa girmek de gerekiyor. bu da bir gerçek. ama ben menüden sıkıldım açıkçası. bir de arkadaşlar bilir. farklı tarifler, seçenekler bilirim. onlardan yapmak istiyorum. olmadı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…