Kızlar menülerde genelde spor yok çoğu kişinin herkesin kendince yoğunluğu illaki vardır ama evdede olsa bişeyler yapılabilir bence
Menü bildirimi
Sabah form diyet bisküvi sade kahve
Öğlen adana kebap bulgur pilavı ayran
Akşam tavuklu sezar salata ayran
2 adet bitki çayı
3 litre su
60 dakika eliptik
Benim küçük emmek için uyanıyor devamlı ama gece beslenmesini bırakmak istiyorum dün gece baya inat ettim vermedim kaç kere uyandı normal uyuttum falan bakalım bu gecede devam edeceğim nasıl olacakHmmmm tamam o zaman
Sevindim canım böylelikle hem daha sağlıklı hem daha kalıcıÇok haklısın canım ben kendi adıma leslie ye başlayacam ama bugünlerde kışlık hazırlıklarım vardı akşam işten gelince onlarla uğraşıyorum o yüzden çok yoruluyorum neyseki bitti artık spora vakit ayırabilirim
Sevindim canım böylelikle hem daha sağlıklı hem daha kalıcı
Benim küçük emmek için uyanıyor devamlı ama gece beslenmesini bırakmak istiyorum dün gece baya inat ettim vermedim kaç kere uyandı normal uyuttum falan bakalım bu gecede devam edeceğim nasıl olacak
19 aylık oldu gündüz zaten emebilşr sorun yok ama gece artık bırakabilir devamlı uyanıyor meme için uyumadan önce süt de içiyor zaten açta değil alışkanlıktan uyanıp duruyor. Yani gündüz isterse 3 yaşına kadar emsin sorun yokKaç aylık bebeğin 2 yaşına kadar emebilir anne sütü çok faydalı biliyosun
Teşekkür ederim kaptanım, ikinciliği görünce bende şaşırdım
Teşekkür ederim canım
19 aylık oldu gündüz zaten emebilşr sorun yok ama gece artık bırakabilir devamlı uyanıyor meme için uyumadan önce süt de içiyor zaten açta değil alışkanlıktan uyanıp duruyor. Yani gündüz isterse 3 yaşına kadar emsin sorun yok
ben biraz fazla uçtum dimi ama olsun hedefi ne kadar yüksek tutarsak ulaşmak için çalışmak o kadar zevkli olur
geçmiş olsun canım.Takımımı tebrik ediyorum.. söylemiştim hastalık tekrar yokluyor diye doğru bilmişim.. boğaz ağrısı halsizlik gün boyu benimleydi
Bugünün menüsü
Sabah
Sahanda yumurta 1
2 ufak kornişon tursu
Ihlamur cayi
Ara ogunde kaçamak oldu rulolat ve kakaolu süt
Öğlen tavuk suyu çorbası
Ara ogunde üzüm
Aksam
Dün akşamki menüm etli taze fasulye bulgur pilavı salata yoğurt
Yatana kadar 2.5 lt su yapacağım inşaallah..
evet tabi yediklerimizi azaltmak da birşey. ama düzenli olarak kilo vermek isteyip bir an önce ideal kilomuza ulaşmak istiyorsak da özel olarak mutfağa girmek de gerekiyor. bu da bir gerçek. ama ben menüden sıkıldım açıkçası. bir de arkadaşlar bilir. farklı tarifler, seçenekler bilirim. onlardan yapmak istiyorum. olmadı yani.O diyet listelerine bende uyamam hiç, hem canın istemesi lazım hemde zamanın olması lazım. Ben 3 çocukla normal yemeği ancak yapıyorum her gün birde özel kendime hazırlayamam ki. Aslında normalde yediklerinin porsiyonunu azaltsan o bile diyet sayılır
Teşekkür ederim kaptanım, ikinciliği görünce bende şaşırdıminşallah haftaya da birinci oluruz ve hedef bireysel birincilik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?