Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederimtebrikler
Amin cümlemizinkini inş. Evet az ama o kadar zor kilo veren bir insanım kiAllah bebeğini bağışlasın canım burada eminim ki istediğin kiloya geleceksin zaten vermen gereken kilo çok azmış sen yeterki azimli ol
sirke ile bolca gargara yap gülüm ağrısı hafifler rahatlarsinTakımımı tebrik ediyorum.. söylemiştim hastalık tekrar yokluyor diye doğru bilmişim.. boğaz ağrısı halsizlik gün boyu benimleydi
Bugünün menüsü
Sabah
Sahanda yumurta 1
2 ufak kornişon tursu
Ihlamur cayi
Ara ogunde kaçamak oldu rulolat ve kakaolu süt
Öğlen tavuk suyu çorbası
Ara ogunde üzüm
Aksam
Dün akşamki menüm etli taze fasulye bulgur pilavı salata yoğurt
Yatana kadar 2.5 lt su yapacağım inşaallah..
L LaleZar86
N nezesali
@Ehlimuhabbet
Noona_noona
@Natsume
@cimbomlukiz
kızlar artık listedesiniz, çok güzel sonuçlar ve bol paylaşım bekliyorum.
yeni üyelerin 2 ay izin hakkı yok ona göre
L LaleZar86
N nezesali
@Ehlimuhabbet
Noona_noona
@Natsume
@cimbomlukiz
Tebrik ederim kızlar listedesiniz artık sorumluluğumuz daha fazla hem takıma karşı hemde kendinize karşı
Hiç bu kadar zorlanmamıştım
Bilmezmiyiz gezom.Ellerine sağlık Rabbim hayrınızı kabul etsin inşallahHayırlı cumalar kızlar
Eskiler bilir, her cuma sabah erkenden camide lahmacun yapıyoruz.
O yüzden geciktim.
Kilom malesef 78, hem 3 saat erken tartıldım, hemde dün suyu bol içemedim.
Gezmeden gelince yarım lt yeşil çay içtim lakin yeterli gelmedi.
Noona_noona bu hafta sen kazandın canım.
Haftaya devam
HoşgeldinizHerkese merhaba... ben muzmus:)) 1.63 boyundayım 66.2 kiloyum(bugün tartıldım). 7 aylık bir bebeğim var ve tahmin ettiğinşz gibi doğum kilolarımdan kurtulmak iatiyorum. Hedef kilom 60 ama 59 olsa da fena olmaz. İnşallah hepimiz zayuflayabiliriz:))
Geçen aydan beri bende esmer bulgur kullanıyorum saram.Pilavı çok lezzetli ailece çok sevdikkızlar naçizane bir tavsiye ben yemeklerimde artık ağırlıklı olarak esmer bulgur kullanmaya başladım ve faydasınıda görüyorum mesela dolmalarımı pirinç yerine bulgurla yapıyorum çok leziz oluyor hemde besleyici bugünde pırasa yemeğimi pirinç yerine bulgurla yaptım acayip lezzetli oldu ayrıcada bağırsakları süper çalıştırıyor
Hadi hayırlı olsun hepinizeTeşekkür ederim inşallah hep beraber çok güzel sonuçlar alırız
Hepinize hayırlı olsun kısçeler,haftaya gösterin kendinizi de 1.olalım artıkL LaleZar86
N nezesali
@Ehlimuhabbet
Noona_noona
@Natsume
@cimbomlukiz
kızlar artık listedesiniz, çok güzel sonuçlar ve bol paylaşım bekliyorum.
yeni üyelerin 2 ay izin hakkı yok ona göre
Oooo süper valla.Yeni gördüm geçmişi okuyordum.Bi de hadi gösterin kendinizi de 1.olalım artık diye yazmıştım.Çok sevindimOleeeey bu hafta birinci olmuşuz biz bu dereceyi hakettik yeni gelen arkadaşlar uğur getirdi takımımıza
Onlar bizdede var canım, ben hiç takmıyorumYok takımdan değil zaten akrabalarımdan en yakınlarımdan sağ olsunlar
TebriklerTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?