Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sirke ile bolca gargara yap gülüm ağrısı hafifler rahatlarsin

Iyi geceler Hanimlar herkesi tebrik ederim daha iyilerine daha eksilerine insallah
Menum bu saate kaldi cok yogun bi gundu.
Sabah kahvalti yapmadim oglen 12 bir ufak kofte yedim oglum yemeyince.
15.00 1 dilim yas pasta
1 kase kisir
1 kurabiye
2 isirik kek
biraz kuruyemis
Aksam yemek yemedim.Aksam cayinda yarim sekerpare yedim .Suyu sayamadim ama 1.5 garanti spor yok.

Kızlar gündüz 15 ten beri yani 10 saattir sadece iki bardak su içtim hiçbir şey yemedim, galiba olacak bu sefer su orucu hadi bakalım ☺hatta avmye gittik eşim kendine kahve almış bana çay, içmedim ya helal bana☺☺hadi hadi olacak bu sefer. Youtubeda su orucu kanalı var oradaki abiyi dinleyip gaza geliyorum, önceki ikisinde de olmuştu yine oldu ☺

Ayyy kızlar bugün bi ara sokakta söylemesi ayıp☺ 30 tl ye acayip elbiseler buldum anneme kuzenime yengeme hediye aldım, birkaç tane daha aldım kendime,çok kibar bir çocuktu satıcı ama en sonunda, kendinize bir şey almadınız dedi ah yavrum zayıflayınca giyerim dedim :))) eve geldim bazıları olmadı tabi ☺ ama öyle güzel şeyler ki sırf onları giyebilmek için şu an açlıktan geberiyorum☺ önceden olsa bastırmak için üzüm falan yerdim ama hayır yemeyeceğim

Bilmezmiyiz gezom.Ellerine sağlık Rabbim hayrınızı kabul etsin inşallah

Geçen aydan beri bende esmer bulgur kullanıyorum saram.Pilavı çok lezzetli ailece çok sevdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…