- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Ben senin için yaptımBu şekilde yapamamışım ben
Boşveer canım konuşmak bile istemiyorum. Sorduğun için sağ ol.Hayırdır inşallah
Hoşgeldin :) biraz bize kendini tanıtır mısınMerhaba arkadaşlaaarrr,
Beni de alır mısınız aranıza. 5. Takımdan transfer sayılırım.Geçen sene 68.5’tan 61.5’a inmiştim ancak maalesef koruyamadım. Bir yazda hop diye geri geldi verdiğim kilolar. 5. Takımdaki arkadaşlarımı seviyorum ama araya çok zaman girdi takımı bırakalı ve yeni bir enerjiye ihtiyacım olduğunu düşündüm motivasyon için. Taze kan her zaman iyidir. Beni de takıma alırsanız çok sevinirim.
Kaptanımızmoni mi acaba? Yanlış kişiyi etiketlemedim değil mi?
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlaaarrr,
Beni de alır mısınız aranıza. 5. Takımdan transfer sayılırım.Geçen sene 68.5’tan 61.5’a inmiştim ancak maalesef koruyamadım. Bir yazda hop diye geri geldi verdiğim kilolar. 5. Takımdaki arkadaşlarımı seviyorum ama araya çok zaman girdi takımı bırakalı ve yeni bir enerjiye ihtiyacım olduğunu düşündüm motivasyon için. Taze kan her zaman iyidir. Beni de takıma alırsanız çok sevinirim.
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlaaarrr,
Sağol Fulyacım,başım çok fena.Eğilip,oturup ve yataktan kalktığımda başımda öyle bir zonklama var ki başım patlıcak sanıyom.Hapşurucam,öksürücem diye ödüm kopuyor.Hayatımda böyle birşey yaşamadım.Boyun fıtığı yapıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?