- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.486
- 338
Bugunku menum
10.00
2 yumurta
3 zeytin
yarim domates biraz peynir
14.00
1 avuc kuruyemis(cig badem ve cig fistik)
18.30
1 tabak pirasa
1 kase eriste
2 litre su. Spor yok.
He bir isirik da browni
Kizlar beni mi tutun acayip tatli istyor canim Malum sebepden galibahem sislik var hem tatli istiyorumm Allahim irademe zeval vermesin
nasilllGeçmezse 2 kulak memeni acıtacak kadar 1 dakika kadar sık
Allah'ım yardımcınız olsun, ameliyat iyi geçsin, sağ salim evine çıksın inşallahÇok yürümekten ayaklarım ağrıyor son iki gündür günde 20.000 adım atıyorum adım sayarak göre bugünde öyle olacak ama yarından sonra o kadar yürüyemem heralde annem ameliyat olacak onun yanında olacam dua edin kızlar nolur ameliyatı iyi geçsin
Allah'ım yardımcınız olsun, ameliyat iyi geçsin, sağ salim evine çıksın inşallah
annene acil şifalar diliyorum, Allah yardımcınız olsun.Çok yürümekten ayaklarım ağrıyor son iki gündür günde 20.000 adım atıyorum adım sayarak göre bugünde öyle olacak ama yarından sonra o kadar yürüyemem heralde annem ameliyat olacak onun yanında olacam dua edin kızlar nolur ameliyatı iyi geçsin
Amin canım sağolasın
canim insallah cok guzel gecsin annenin ameliyati. Acil sifalar diliyorum simdiden
annene acil şifalar diliyorum, Allah yardımcınız olsun.
Amin kaptanım sağolasın
Geçmiş olsun canım annene Rabbim acil şifalar versinÇok yürümekten ayaklarım ağrıyor son iki gündür günde 20.000 adım atıyorum adım sayarak göre bugünde öyle olacak ama yarından sonra o kadar yürüyemem heralde annem ameliyat olacak onun yanında olacam dua edin kızlar nolur ameliyatı iyi geçsin
Canım annene geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
sara_28 hadi güzel geçsin inşallah
Geçmiş olsun canım annene Rabbim acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?