Senin durumun daha özel gibi sanki ama benim kardeşimde çocukluktan gelen kronik kabızlık sorununu diyetisyen kefir ile çözdü. İşe yaramasa kefir hapı önerecekti. Belki sen de denemişsindir bu ve bir çok şeyi..Kronik bağırsak tembelliğim var arkadaşım 15 sene önce de hiderdim doktora, 5 sene önce de gittim ,gidiyorum yani şurup hap veriyorlar, kronik yani tembel benim yavruo değil de şaka bir yana genç yaşta bu bağırsaktan ölücem diye korkularım oluyor ara ara ,bu sene kolonoskopi yaptıracaktım ama emzirdiğim için yaptıramadım narkoz falan, artık yaptıracağım inşallah zaman bulunca
İnşallah canım. Kefir süt ürünü.benim oğlumun aşırı derecede süt ürünleri ve birçok şeye alerjisi var. İstesem de içemem . emzirmeyi sonlandırdık gibi ama eve sokmuyoruz bile süt ürünlerini ,içsem sonra yanlışlıkla çocuğu öpsem falan ya da oldu ya benim kaşığımı aldı yedi yanlışlıkla mahvoluruz. O nedenle şu an o riski alamam ,bakalım doktora gidince nolcakSenin durumun daha özel gibi sanki ama benim kardeşimde çocukluktan gelen kronik kabızlık sorununu diyetisyen kefir ile çözdü. İşe yaramasa kefir hapı önerecekti. Belki sen de denemişsindir bu ve bir çok şeyi..
benim hiç bir sorun olmamasına rağmen ben büyük korkum bağırsakla ilgili bir rahatsızlık yaşamak. Çünkü kapalı kutu kolonoskopi hariç görmüyorsun ultrason vs ile...
umarım bir an önce düzelirsin ve bu kaygın da son bulur canım.
Böyle bir durum varsa tabiki eve sokmamak lazım. Umarım doktor kolayca çözülecek bir şeyler önerir. Hızlıca halledilir bu sorunİnşallah canım. Kefir süt ürünü.benim oğlumun aşırı derecede süt ürünleri ve birçok şeye alerjisi var. İstesem de içemem . emzirmeyi sonlandırdık gibi ama eve sokmuyoruz bile süt ürünlerini ,içsem sonra yanlışlıkla çocuğu öpsem falan ya da oldu ya benim kaşığımı aldı yedi yanlışlıkla mahvoluruz. O nedenle şu an o riski alamam ,bakalım doktora gidince nolcak
kız bebiş o laf sırf sana değildi tüm takımaydı:)Bu hafta da bağırsaklarımdan dolayı 300gramdan az verirsem müsadenizle grubu bırakacağım. Bu sefer çok kararlıyım kızlar.moni ablam sen de kendince haklısın tuvalete çıksan 100gramdan fazla çıkar derken haklıydın ama olmuyor işte sıkıntım var. Bakalım bu hafta reglden de kurtulursam daha fazla veririm gibi geliyor
Bakalım moni bu haftadan ümitliyim ,tabiki de tüm tskımı haşlayacaksın, hatta önceden ben diyordum illa oklava mı bekliyorsunuz diye, ama işte herkes payına düşeni alacak tabi ben de aldım,bakalım inşallah bundan sonra daha güzel olacak. Göbeğimde 2-3 kilo yağ kaldı demiştim iki hafta falan önce. Sadece ama sadece 1 kg falan yağ kaldı oturınca bile çok elime gelmiypr artık.bundan böyle daha da hızlanacaktır umarımkız bebiş o laf sırf sana değildi tüm takımaydı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?