Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Senin durumun daha özel gibi sanki ama benim kardeşimde çocukluktan gelen kronik kabızlık sorununu diyetisyen kefir ile çözdü. İşe yaramasa kefir hapı önerecekti. Belki sen de denemişsindir bu ve bir çok şeyi..
benim hiç bir sorun olmamasına rağmen ben büyük korkum bağırsakla ilgili bir rahatsızlık yaşamak. Çünkü kapalı kutu kolonoskopi hariç görmüyorsun ultrason vs ile...
umarım bir an önce düzelirsin ve bu kaygın da son bulur canım.

İnşallah canım. Kefir süt ürünü.benim oğlumun aşırı derecede süt ürünleri ve birçok şeye alerjisi var. İstesem de içemem . emzirmeyi sonlandırdık gibi ama eve sokmuyoruz bile süt ürünlerini ,içsem sonra yanlışlıkla çocuğu öpsem falan ya da oldu ya benim kaşığımı aldı yedi yanlışlıkla mahvoluruz. O nedenle şu an o riski alamam ,bakalım doktora gidince nolcak

Böyle bir durum varsa tabiki eve sokmamak lazım. Umarım doktor kolayca çözülecek bir şeyler önerir. Hızlıca halledilir bu sorun

kız bebiş o laf sırf sana değildi tüm takımaydı:)

kız bebiş o laf sırf sana değildi tüm takımaydı:)
Bakalım moni bu haftadan ümitliyim ,tabiki de tüm tskımı haşlayacaksın, hatta önceden ben diyordum illa oklava mı bekliyorsunuz diye, ama işte herkes payına düşeni alacak tabi ben de aldım,bakalım inşallah bundan sonra daha güzel olacak. Göbeğimde 2-3 kilo yağ kaldı demiştim iki hafta falan önce. Sadece ama sadece 1 kg falan yağ kaldı oturınca bile çok elime gelmiypr artık.bundan böyle daha da hızlanacaktır umarım

Fikir olsun diye paylaşıyorum kızlar. Bu listeye bir de bir öğün karbonhidrat,diğer öğün kesinlikle karbonhidratsız olacak ekliyorum. Malum meyve patates çay kahve de karbonhidrat sayıldığı için . tek öğüne izin verdim. Sabah tartılınca eksi olma şansım yok ama cumaya daha 4 gün var ve çok ümitliyim. Daha önce bu program ile vermiştim kilo,ilk başladığımda kütür kütür veriyordum hatırlayanlar bilir

Pazartesi tartıları gelsin

PAZARTESİ TARTISI

Aylin42konya(63,1/)
baby cat(72,0/)
LaleZar86 (64,8/65,2)
nezesali(59,2/59)
Ehlimuhabbet (60,3/59,8)
Noona_noona(74,6/74,9)
natsume(61,2/62,5 )
cimbomlukiz(68,7 /)
60kiloyum(85,2/85,2)
morvampirella(68/)
sara_28(84,4/)
gezegenfeza(77,5/)
antepia27 (121,6/)
peaceful16 (72,9/72,9)
aydalinka(81,5/)

Son düzenleme:
Merhabalar; cuma günkü hatama düşmememk için hemen yazayım
Kilom 74.9
Sabah kepek ekmeği arası peynir,kaşar ve şekersiz çay yedim
Geçen hafta regl olduğum için vücudum ödem olmuştu yeni hafya yeni başlangıç diyerek daha istikrarla başlıyorum inşallah :)

Pazartesi tartıları gelsin

PAZARTESİ TARTISI

Aylin42konya(63,1/)
baby cat(72,0/)
LaleZar86 (64,8/65,2)
nezesali(59,2/59)
Ehlimuhabbet (60,3/59,8)
Noona_noona(74,6/74,9)
natsume(61,2/62,5 )
cimbomlukiz(68,7 /)
60kiloyum(85,2/85,2)
morvampirella(68/)
sara_28(84,4/)
gezegenfeza(77,5/77,7)
antepia27 (121,6/)
peaceful16 (72,9/72,9)
aydalinka(81,5/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…