Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler canım, az önce düğünden geldik. Ben sağlık olarak iyi, kilo olarak kötüyüm. Bundan büyük dertler var diyerek kafayı takmadan, stres yapmadan yavaş yavaş veriyim diyorum. Bakalım nasıl olacak

Allah razı olsun daha iyi olacağız inşaallah hafta sonumuz detoksla geçiyor yarın -lerle geliyoruz

Amin canım sağolasın

Kızlar Selam Kıpırdayamıyorum sol kaburgamın Alt tarafı kilitlendi gibi hissediyorum bir anda vurdu Dün Sabahtan beri bağırsak ağrısı çekiyorum zaten malum birkaç gündür tıkanıklık var Her zaman olduğu gibi Kıpırdayamıyorum hareket edemiyorum bağırsak düğümlenmesi olabilir mi acaba Sizce yoksa kötü yatmaktan dolayı olabilir mi ya da dün egzersize başladım ya onun bir etkisi olabilir mi Çok Fenayım

Muhtemelen yeldir canım, problemli bölgeye sıcak su koy. Ağrı kesici al, azalma olmaz yada geçmezse doktora git.
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım gaz ağrısı olabilir. Kimyonlu su mu içsen acaba? Bazen kullanmışlığım var ama herkesin bünyesi farklı sonuçta.

Her şeyin başı sağlık.. ama fazla kilo da bir aşamadan sonra sağlık sorunlarına neden olabiliyor :) biraz kısır döngü sanki. Ama yavaş ya da hızlı olması değil düzenli eksilmesi önemli bence.. kalıcı olarak kilo verdikten sonra 3 ayda olsa ne fark eder 6 ayda olsa ne fark eder ?

Muhtemelen yeldir canım, problemli bölgeye sıcak su koy. Ağrı kesici al, azalma olmaz yada geçmezse doktora git.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım gaz ağrısı olabilir. Kimyonlu su mu içsen acaba? Bazen kullanmışlığım var ama herkesin bünyesi farklı sonuçta.
Kızlar elma suyu içtim zeytinyağı içtim kayısı yedim az bir şey de su içtim Şu an biraz hafifler gibi oldu hareket edebiliyorum Yani Allah'ım o neydi ölüyorum sandım Kıpırdayamıyordum en kısa zamanda bağırsaklarıma tedaviye başlamam lazım Bakalım en kısa zamanda halledeceğim bu işi inşallah.teşekkürler cevaplar için

Bağırsaklar için vücudun 2. Beyni derler ihmal etme canım.

Bu hafta da bağırsaklarımdan dolayı 300gramdan az verirsem müsadenizle grubu bırakacağım. Bu sefer çok kararlıyım kızlar. moni ablam sen de kendince haklısın tuvalete çıksan 100gramdan fazla çıkar derken haklıydın ama olmuyor işte sıkıntım var. Bakalım bu hafta reglden de kurtulursam daha fazla veririm gibi geliyor

Senin bir hastalığın mı var canım ?

Iyi aksamlar

menum:

kahvalti: disariya ciktik, serpme kahvalti yaptim, az ekmekle.

Ara: turk kahvesi

aksam: sulu kofte yemegi. Yemekten sonra 2 kasik kazandibi, 2 catalda cizkek yedim hepsi saat 6.30 da yenmisti. Sonra bisey yiyip icmedim.

2lt su spor yok

Hayırlı geceler şimdiden haftanız sağlıkla huzurla geçsin
Sabah:sahanda 1 yumurta, kk peynir, dereotu maydanoz roka, domates salatalık çay

Ara:sade kahve 1 lokma kek

Öğlen :kabak çorbası,salatalık,marul ve baharatlı yoğurt

Akşam: sadece salatalık,marul ve baharatlı yoğurt

2 küsur lt su
Sporum temizlik idi bugün..

Sabaha eksilerle geliriz inşaallah

Senin bir hastalığın mı var canım ?
Kronik bağırsak tembelliğim var arkadaşım 15 sene önce de hiderdim doktora, 5 sene önce de gittim ,gidiyorum yani şurup hap veriyorlar, kronik yani tembel benim yavru o değil de şaka bir yana genç yaşta bu bağırsaktan ölücem diye korkularım oluyor ara ara ,bu sene kolonoskopi yaptıracaktım ama emzirdiğim için yaptıramadım narkoz falan, artık yaptıracağım inşallah zaman bulunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…