- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyi geceler canım, az önce düğünden geldik. Ben sağlık olarak iyi, kilo olarak kötüyüm. Bundan büyük dertler var diyerek kafayı takmadan, stres yapmadan yavaş yavaş veriyim diyorum. Bakalım nasıl olacakselamlar sevgili takımım canim arkadaşlarım ve kaptanim nasılsınız gelip bakıyorum ara ara saram çok geçmiş olsun annecine rabbim şifa verdisin bayby nasılsın gülüm topragim nasılsınız aylinden haber varmı çok rahatsızdı merak ettim kızlar bu hafta çok kilo gitmemis ama toparlarsiniz inşallah ehli muhabbet cimbomlu nasılsınız kızlar ben herkezi özledim ya fulya allah kolaylık versin sanada gülüm
Allah razı olsunselamlar sevgili takımım canim arkadaşlarım ve kaptanim nasılsınız gelip bakıyorum ara ara saram çok geçmiş olsun annecine rabbim şifa verdisin bayby nasılsın gülüm topragim nasılsınız aylinden haber varmı çok rahatsızdı merak ettim kızlar bu hafta çok kilo gitmemis ama toparlarsiniz inşallah ehli muhabbet cimbomlu nasılsınız kızlar ben herkezi özledim ya fulya allah kolaylık versin sanada gülüm
selamlar sevgili takımım canim arkadaşlarım ve kaptanim nasılsınız gelip bakıyorum ara ara saram çok geçmiş olsun annecine rabbim şifa verdisin bayby nasılsın gülüm topragim nasılsınız aylinden haber varmı çok rahatsızdı merak ettim kızlar bu hafta çok kilo gitmemis ama toparlarsiniz inşallah ehli muhabbet cimbomlu nasılsınız kızlar ben herkezi özledim ya fulya allah kolaylık versin sanada gülüm
Muhtemelen yeldir canım, problemli bölgeye sıcak su koy. Ağrı kesici al, azalma olmaz yada geçmezse doktora git.Kızlar Selam Kıpırdayamıyorum sol kaburgamın Alt tarafı kilitlendi gibi hissediyorum bir anda vurdu Dün Sabahtan beri bağırsak ağrısı çekiyorum zaten malum birkaç gündür tıkanıklık var Her zaman olduğu gibi Kıpırdayamıyorum hareket edemiyorum bağırsak düğümlenmesi olabilir mi acaba Sizce yoksa kötü yatmaktan dolayı olabilir mi ya da dün egzersize başladım ya onun bir etkisi olabilir mi Çok Fenayım
Geçmiş olsun canım gaz ağrısı olabilir. Kimyonlu su mu içsen acaba? Bazen kullanmışlığım var ama herkesin bünyesi farklı sonuçta.Kızlar Selam Kıpırdayamıyorum sol kaburgamın Alt tarafı kilitlendi gibi hissediyorum bir anda vurdu Dün Sabahtan beri bağırsak ağrısı çekiyorum zaten malum birkaç gündür tıkanıklık var Her zaman olduğu gibi Kıpırdayamıyorum hareket edemiyorum bağırsak düğümlenmesi olabilir mi acaba Sizce yoksa kötü yatmaktan dolayı olabilir mi ya da dün egzersize başladım ya onun bir etkisi olabilir mi Çok Fenayım
Her şeyin başı sağlık.. ama fazla kilo da bir aşamadan sonra sağlık sorunlarına neden olabiliyor :) biraz kısır döngü sanki. Ama yavaş ya da hızlı olması değil düzenli eksilmesi önemli bence.. kalıcı olarak kilo verdikten sonra 3 ayda olsa ne fark eder 6 ayda olsa ne fark eder ?Iyi geceler canım, az önce düğünden geldik. Ben sağlık olarak iyi, kilo olarak kötüyüm. Bundan büyük dertler var diyerek kafayı takmadan, stres yapmadan yavaş yavaş veriyim diyorum. Bakalım nasıl olacak
Geçmiş olsun canım annen nasıl ?Yoğun bir maratonla güne başladım halada devam ediyor bu hafta hep böyle olacak arada gelmeye çalışacam ama hastaneydi evdi derken çok hareketli günler yaşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Muhtemelen yeldir canım, problemli bölgeye sıcak su koy. Ağrı kesici al, azalma olmaz yada geçmezse doktora git.
Geçmiş olsun
Kızlar elma suyu içtim zeytinyağı içtim kayısı yedim az bir şey de su içtim Şu an biraz hafifler gibi oldu hareket edebiliyorum Yani Allah'ım o neydi ölüyorum sandım Kıpırdayamıyordum en kısa zamanda bağırsaklarıma tedaviye başlamam lazım Bakalım en kısa zamanda halledeceğim bu işi inşallah.teşekkürler cevaplar içinGeçmiş olsun canım gaz ağrısı olabilir. Kimyonlu su mu içsen acaba? Bazen kullanmışlığım var ama herkesin bünyesi farklı sonuçta.
Bağırsaklar için vücudun 2. Beyni derler ihmal etme canım.Kızlar elma suyu içtim zeytinyağı içtim kayısı yedim az bir şey de su içtim Şu an biraz hafifler gibi oldu hareket edebiliyorum Yani Allah'ım o neydi ölüyorum sandım Kıpırdayamıyordum en kısa zamanda bağırsaklarıma tedaviye başlamam lazım Bakalım en kısa zamanda halledeceğim bu işi inşallah.teşekkürler cevaplar için
Geçmiş olsun canım annen nasıl ?
Senin bir hastalığın mı var canım ?Bu hafta da bağırsaklarımdan dolayı 300gramdan az verirsem müsadenizle grubu bırakacağım. Bu sefer çok kararlıyım kızlar.moni ablam sen de kendince haklısın tuvalete çıksan 100gramdan fazla çıkar derken haklıydın ama olmuyor işte sıkıntım var. Bakalım bu hafta reglden de kurtulursam daha fazla veririm gibi geliyor
Kronik bağırsak tembelliğim var arkadaşım 15 sene önce de hiderdim doktora, 5 sene önce de gittim ,gidiyorum yani şurup hap veriyorlar, kronik yani tembel benim yavruSenin bir hastalığın mı var canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?