Bende başlayamadımselam kızlar
bugünkü menü
sabah küt böreği şekersiz çay
öğlen fırın tavuk yoğurt
2 bardak bitki çayı
3 litre su
yarım saat eliptik 1000 ip atlama 50 squat
bu sabah ben uyanmadan eşim börek alıp gelmiş başlayamadım ama yarın kesin kabak detoksu na başlıyorum
selam kızlar
bugünkü menü
sabah küt böreği şekersiz çay
öğlen fırın tavuk yoğurt
2 bardak bitki çayı
3 litre su
yarım saat eliptik 1000 ip atlama 50 squat
bu sabah ben uyanmadan eşim börek alıp gelmiş başlayamadım ama yarın kesin kabak detoksu na başlıyorum
Yağlı pudra şekerli
afiyet olsun. küt böreği nasıl oluyor?
Geçmiş olsun canım hastalık salgın dikkat etiyi akşamlar kızlarrr
yine yoğun bir gündü ama bir tık daha iyiydi. yorulmuşum yine de. 2 gündür bir kırgınlık da var üzerimde. boğazda biraz akıntı, halsizlik ve baş ağrısı... sabah ilaç aldım bir de boğaz spreyi. kahvaltıdan sonra zencefilli bir çay, kabuk tarçın falan. öğlen de azcık gözümü kapattım. iyi geldi sanki. hasta olmak istemiyorum.
bugün oruç tutacaktım ama geceden boğaz fena gıcık yapınca vazgeçtim. belki su ve ilaç içme ihtiyacım olur diye. gerçekten oldu da. Allahın izniyle yarına artık...
Geçmiş olsun canım hastalık salgın dikkat et
hoşgeldin canım bize kendini tanıtır mısın.Hayırlı akşamlar hanımlarbende zayıflamak istiyorum ama bir türlü baslayamiyorum belki sizlerin desteğiyle baslayabilirim diye düşündüm sonradan katılım kabul ediyor musunuz
Hoş buldumhoşgeldin canım bize kendini tanıtır mısın.
Geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlarrr
yine yoğun bir gündü ama bir tık daha iyiydi. yorulmuşum yine de. 2 gündür bir kırgınlık da var üzerimde. boğazda biraz akıntı, halsizlik ve baş ağrısı... sabah ilaç aldım bir de boğaz spreyi. kahvaltıdan sonra zencefilli bir çay, kabuk tarçın falan. öğlen de azcık gözümü kapattım. iyi geldi sanki. hasta olmak istemiyorum.
bugün oruç tutacaktım ama geceden boğaz fena gıcık yapınca vazgeçtim. belki su ve ilaç içme ihtiyacım olur diye. gerçekten oldu da. Allahın izniyle yarına artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?