Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen de kendine iyi bak canım.

2.5 lt de su

Kilo veremiyorum ve burda mutlu olmadığım şeyler var o yüzden en iyisi güzellikle bırakmak :) Ama buralardayım biraz toparlanayım belki başka takımla olsun devam ederim yine
Benim de var aslına bakarsan. Hem de nasıl ama devam ediyorum ben vampirim, söz verdim başta bir kere, o nedenle mezuniyetimi 60 kiloya çektim bir an önce mezun olup gideyim diye. Hayırlısıyla takılı kalmam da iniyor yavaş yavaş bakalım. İnşallah kurtulursun kilolarından, çok da ağır çalışıyorsun dikkat et kendine

Nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım

Iyi aksamlar kizlar

menum:

kahvalti: disaridaydim, pastirma, 1/3 simit, beyaz peynir, domates salatalik yedim. Cay ictim

ogle: brokoli mucveri, coban salata, 1 kasik yogurt

aksam: bir kase kepekli peynirli makarna, 1 tabak kiymali karnabahar yemegi

2 lt su. Yarim saat yuruyus yaptim

Ne zaman 69ları görücez bacım ya

Aminn teşşekkür ederim canım sen de kendine dikkat et :)
Nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım
Telekkür ederim abla

Sorma canim valla ayniyiz seninle. Insallah yakinda diyelim ne diyelim
Ben kasiyorum bu ara biraz porsiyon azalttim, tatli yemiyorum. Karbonhidratlara dikkat ediyorum. Yagi kistim. Artik olur insallah ya.
Harika ben de sıvı yemeye başladım ,bugün ilk gün olduğu için kaçamaklarım oldu tabi ama inanır mısın bilmem biraz önce göbeğimden 100gr falan yağ gitti hissediyorum ,yarın kesin katı kural koydum kendime bakalım 1 günde neler değişecek

hadi insallah guzel sonuclar alirsin
ben de baya dikkat ediyorum bakalim. Artik gorelim 6li rakamlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…