Sen de kendine iyi bak canım.Ben pazar günü gece calistim gunduz de eve geldim uyudum ve aksamina geri ise gittim yani c.tesi den beri eve yeni geldim o yuzden tartılamadım. Ben takımla devam etmek istemiyorum abla beni motivasyon olarak düşüren şeyler var ve bu aralar takildim kilo veremiyorum belki toparlanip bir takimla ya da bireysel olarak devam ederim bilmiyorum ama şu an devam edebilecek gibi degilim burada. Herkese teşekkür ederim, hepinize sağlıklı kilo vermenizi diliyorum takımda cok sevdigim arkadaslarim ablalarım var ugrarim mutlaka kendinize iyi bakın.
moni
Tempoyu yakalayamadık haklısın ama yine de kal benceBen de üzülüyorum abla sizinle olamayacağım diye ama takımda motive olacağıma demoralize oluyorum beni kötü etkiledi
Saol canım bugün daha iyi gibiyim.
Çok geçmiş olsun fulyacım
Geçmiş olsun
Daha iyiyim canım. Bugün oruçluydum.Geçmiş olsunn
2.5 lt de suIyi akşamlar
Bugün biraz tatlı krizleri ile geçti ama yılmak yok
Sabah: 1 kase kabak çorbası
Ara: yarım muz
Öğlen: 1 kase kabak çorbası, yeşil salata
Ara :Sütlü granül kahve
Aksam: 1 kase kabak çorbası, 5 kaşık ıspanak, yeşil salata, yoğurt.
(Dün ki 5000 adımımı yazmamışım. Bugün ki egzersiz yatmadan evvel olacak. 30 dk bölgesel egzersiz inşaallah)
Kilo veremiyorum ve burda mutlu olmadığım şeyler var o yüzden en iyisi güzellikle bırakmak :) Ama buralardayım biraz toparlanayım belki başka takımla olsun devam ederim yineTempoyu yakalayamadık haklısın ama yine de kal bence
Benim de var aslına bakarsan. Hem de nasıl ama devam ediyorum ben vampirim, söz verdim başta bir kere, o nedenle mezuniyetimi 60 kiloya çektim bir an önce mezun olup gideyim diye. Hayırlısıyla takılı kalmam da iniyor yavaş yavaş bakalım. İnşallah kurtulursun kilolarından, çok da ağır çalışıyorsun dikkat et kendineKilo veremiyorum ve burda mutlu olmadığım şeyler var o yüzden en iyisi güzellikle bırakmak :) Ama buralardayım biraz toparlanayım belki başka takımla olsun devam ederim yine
Ben pazar günü gece calistim gunduz de eve geldim uyudum ve aksamina geri ise gittim yani c.tesi den beri eve yeni geldim o yuzden tartılamadım. Ben takımla devam etmek istemiyorum abla beni motivasyon olarak düşüren şeyler var ve bu aralar takildim kilo veremiyorum belki toparlanip bir takimla ya da bireysel olarak devam ederim bilmiyorum ama şu an devam edebilecek gibi degilim burada. Herkese teşekkür ederim, hepinize sağlıklı kilo vermenizi diliyorum takımda cok sevdigim arkadaslarim ablalarım var ugrarim mutlaka kendinize iyi bakın.
moni
Emar çekildi ama bu ay dr yokmuş.Hemşire arkadaşımın dr u bu dr.Rapor 17 sinde çıkıyor,çıkınca gösteririz dedi arkadaş sağolsun
Ne zaman 69ları görücez bacım yaIyi aksamlar kizlar
menum:
kahvalti: disaridaydim, pastirma, 1/3 simit, beyaz peynir, domates salatalik yedim. Cay ictim
ogle: brokoli mucveri, coban salata, 1 kasik yogurt
aksam: bir kase kepekli peynirli makarna, 1 tabak kiymali karnabahar yemegi
2 lt su. Yarim saat yuruyus yaptim
Aminn teşşekkür ederim canım sen de kendine dikkat et :)Benim de var aslına bakarsan. Hem de nasıl ama devam ediyorum ben vampirim, söz verdim başta bir kere, o nedenle mezuniyetimi 60 kiloya çektim bir an önce mezun olup gideyim diye. Hayırlısıyla takılı kalmam da iniyor yavaş yavaş bakalım. İnşallah kurtulursun kilolarından, çok da ağır çalışıyorsun dikkat et kendine
Telekkür ederim ablaNasıl mutlu olacaksan öyle yap canım
Sorma canim valla ayniyiz seninle. Insallah yakinda diyelim ne diyelimNe zaman 69ları görücez bacım ya
HarikaSorma canim valla ayniyiz seninle. Insallah yakinda diyelim ne diyelim
Ben kasiyorum bu ara biraz porsiyon azalttim, tatli yemiyorum. Karbonhidratlara dikkat ediyorum. Yagi kistim. Artik olur insallah ya.
Harikaben de sıvı yemeye başladım ,bugün ilk gün olduğu için kaçamaklarım oldu tabi ama inanır mısın bilmem biraz önce göbeğimden 100gr falan yağ gitti hissediyorum ,yarın kesin katı kural koydum kendime bakalım 1 günde neler değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?