Allah şifa versin, bunuda atlatsın inşallah.Merhaba kızlar annem ameliyat oldu durumu iyi dedi doktoru ama kendine gelmedi henüz sayıklıyor sadece inşallah iyileşecek bugünlerde geçecek
Allah şifa versin, bunuda atlatsın inşallah.
Gözün aydın olsun canım
Burasıda öyleYağmurlu bir sabahtan herkese günaydın
Geçmiş olsun canım, zencefil yada zerdeçal hem iltihaba iyi gelir hem metabolizmayı hızlandırır hemde vücuttan su atar.Kızlar daha önce sağ kol dirseğimde bir ağrı vardı masabaşı çalıştığımdan sağ kola yüklendiğim diye düşündük koluma ağrı kesici kremler haplar fayda etmedi yormamaya çalıştım buz masajı yaptım geçmedi en son doktora gittim orada ödem oluştuğunu söyledi dirsekten iğne yaptı bir kaç güne öyle geçti şimdi aynı ağrıyı sol diz kapağımda ve yine sağ kolumda hissetmeye başladım günde 3 litre su 2 bardak yeşil çay içiyorum sizce ödem için başka tavsiyeniz varmı
geçmiş olsun canım.Kızlar daha önce sağ kol dirseğimde bir ağrı vardı masabaşı çalıştığımdan sağ kola yüklendiğim diye düşündük koluma ağrı kesici kremler haplar fayda etmedi yormamaya çalıştım buz masajı yaptım geçmedi en son doktora gittim orada ödem oluştuğunu söyledi dirsekten iğne yaptı bir kaç güne öyle geçti şimdi aynı ağrıyı sol diz kapağımda ve yine sağ kolumda hissetmeye başladım günde 3 litre su 2 bardak yeşil çay içiyorum sizce ödem için başka tavsiyeniz varmı
Kızlar daha önce sağ kol dirseğimde bir ağrı vardı masabaşı çalıştığımdan sağ kola yüklendiğim diye düşündük koluma ağrı kesici kremler haplar fayda etmedi yormamaya çalıştım buz masajı yaptım geçmedi en son doktora gittim orada ödem oluştuğunu söyledi dirsekten iğne yaptı bir kaç güne öyle geçti şimdi aynı ağrıyı sol diz kapağımda ve yine sağ kolumda hissetmeye başladım günde 3 litre su 2 bardak yeşil çay içiyorum sizce ödem için başka tavsiyeniz varmı
Merhaba kızlar
ellerimde egzama var fena azdılar kaç zamandır geçmiyorlar ,ellerim paramparça oldu
Elimden geldiğince bol su içiyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama tatlı benim zayıf noktam malesef
Onuda azaltırsam tam olacak gibi
Bu sabah küçük kepek ekmeği arası peynir,domates koyup yedim. Öğlen işyerindeki yemekten azar azar isterim. akşamada eşim muhtemelen balık yapar bol salatayla onu yeriz inşallah
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?