- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Hadi geçmiş olsun bakalımMerhaba kızlar annem ameliyat oldu durumu iyi dedi doktoru ama kendine gelmedi henüz sayıklıyor sadece inşallah iyileşecek bugünlerde geçecek
geçmiş bitmiş olsun inş canımMerhaba kızlar annem ameliyat oldu durumu iyi dedi doktoru ama kendine gelmedi henüz sayıklıyor sadece inşallah iyileşecek bugünlerde geçecek
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum annen içinMerhaba kızlar annem ameliyat oldu durumu iyi dedi doktoru ama kendine gelmedi henüz sayıklıyor sadece inşallah iyileşecek bugünlerde geçecek
geçmiş olsun canım narkozun etkisiyle normaldir sayıklaması Allah şifa versin inşallahMerhaba kızlar annem ameliyat oldu durumu iyi dedi doktoru ama kendine gelmedi henüz sayıklıyor sadece inşallah iyileşecek bugünlerde geçecek
Hadi geçmiş olsun bakalım
geçmiş bitmiş olsun inş canım
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum annen için
geçmiş olsun canım narkozun etkisiyle normaldir sayıklaması Allah şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun Allah'ım Şifasini versin inşallahMerhaba kızlar annem ameliyat oldu durumu iyi dedi doktoru ama kendine gelmedi henüz sayıklıyor sadece inşallah iyileşecek bugünlerde geçecek
Çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun
Hayırlısı olsun ne diyeyim cnmBen de üzülüyorum abla sizinle olamayacağım diye ama takımda motive olacağıma demoralize oluyorum beni kötü etkiledi
Sağol cnm inşallah.Annen ne zaman ameliyat olacak bu hafta dedin ama günü belli mşHayırlı haberlerle gel canım
Çook geçmiş olsun saram.Bende şimdi sana onu sormuştum meğer bugün olmuş yeni gördüm.Rabbim şifa versin tekrarını göstermesin inşallah cnöMerhaba kızlar annem ameliyat oldu durumu iyi dedi doktoru ama kendine gelmedi henüz sayıklıyor sadece inşallah iyileşecek bugünlerde geçecek
İnşallah kaptanım bu hafta 1. olalım artıkselam kızlar, cumaya kaldı 2 gün. beslenmemize çok dikkat edelim güzel kilolar verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?