Iyi geceler cümletenn
Kahvaltı ve öğlen yemeğinde kv.lerdeydik ama dikkat ettim çok şükür..
Sabah: sahanda yumurta,yeşillik,salatalık,yeşil zeytin, yarım kk.peynir, çay
Ara:sade kahve, iki minik kare bitter çikolata
Öğlen:5 kasık etli taze fasulye, 3 kaşık pirinç pilavı, limonata
Aksam yemeği yemedim çünkü kahvaltı ve öğlen yemegi saatleri kaydı:)
Tarçın ve karanfilli çay
2,5 lt su
30 dk. Eliptik
Annen için çok sevindim, şükürler olsun, tez zamanda ayağa kalksın inşallah.Merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ama yorgunluğuna değdi yarın annem taburcu olacak maşallah durumu iyi çok sevinçliyim böyle olunca insan bütün yaşadıklarını unutuyor
Bende yarın evime geçecem ve diyetime kaldığı yerden devam edecem insan evinin dışına çıktımı baba evi bile olsa kendi düzeni gibi olmuyor neyse yeni kararlarım var ve sizlerle paylaşmak istiyorum
Artık akşam saat 19 dan sonra bişey yemeyecem sabah kahvaltıda muhakkak yeşillik olacak erken uyanıp 15 dakika leslie yapacam ve öğle arasında yemekten sonra yağmur çamur demeyip yürüyüş yapacam akşam eve gelince yine 15 dakika leslie yapacam ve öğlenler protein ağırlıklı akşamlar sebze ağırlıklı beslenecem ve en önemlisi günde 2.5 3 litre su içecem bunlara artı olarak her hafta bir kitap bitirme sözü verdim kendime ve bunları her akşam menümde sizlerle paylaşacam benden haberler böyle yeni kararlarımla ilgili fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum
Pek anlayamadım
iyi geceler kizlar .
menum 10.30
2 yumurtali omlet
2 dilim kasar peyniri
3 4 zeytin
domates salatalik yesillik
1 kuru incir
15.00 bir avuc kuruyemis
16.30
1 tabak bezelye 1 kase bulgur pilavi
1 kase salata
19.00 biraz kuru uzum ve dut kurusu
21.00 gec oldu ama 2 tatli kasigi un helvasi
Suyu 1.5 icmisimdir cok dikkat edemedim bugun.
Annen için çok sevindim, şükürler olsun, tez zamanda ayağa kalksın inşallah.
Yeni aldığın kararlarda çok güzel
Umarım sekteye uğramadan uygularsın
Kilo verirken diyeti bozmadığımız halde açıklayamadığımız şişkinlil ve tartıdaki artılarımız bu yüzdenmiişPek anlayamadım
Ahh sormaAfiyet olsun canım pilav dışında güzel bir menü olmuş
Merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ama yorgunluğuna değdi yarın annem taburcu olacak maşallah durumu iyi çok sevinçliyim böyle olunca insan bütün yaşadıklarını unutuyor
Bende yarın evime geçecem ve diyetime kaldığı yerden devam edecem insan evinin dışına çıktımı baba evi bile olsa kendi düzeni gibi olmuyor neyse yeni kararlarım var ve sizlerle paylaşmak istiyorum
Artık akşam saat 19 dan sonra bişey yemeyecem sabah kahvaltıda muhakkak yeşillik olacak erken uyanıp 15 dakika leslie yapacam ve öğle arasında yemekten sonra yağmur çamur demeyip yürüyüş yapacam akşam eve gelince yine 15 dakika leslie yapacam ve öğlenler protein ağırlıklı akşamlar sebze ağırlıklı beslenecem ve en önemlisi günde 2.5 3 litre su içecem bunlara artı olarak her hafta bir kitap bitirme sözü verdim kendime ve bunları her akşam menümde sizlerle paylaşacam benden haberler böyle yeni kararlarımla ilgili fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?