Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım pilav dışında güzel bir menü olmuş

Annen için çok sevindim, şükürler olsun, tez zamanda ayağa kalksın inşallah.
Yeni aldığın kararlarda çok güzel
Umarım sekteye uğramadan uygularsın

iyi geceler kizlar .
menum 10.30
2 yumurtali omlet
2 dilim kasar peyniri
3 4 zeytin
domates salatalik yesillik
1 kuru incir

15.00 bir avuc kuruyemis
16.30
1 tabak bezelye 1 kase bulgur pilavi
1 kase salata

19.00 biraz kuru uzum ve dut kurusu
21.00 gec oldu ama 2 tatli kasigi un helvasi
Suyu 1.5 icmisimdir cok dikkat edemedim bugun.

Afiyet olsun canım un helvası yiyene kadar güzel gitmiş ama gece o saatte un helvası bütün gün verdiğin emeklerini silmiş ne yazıkki ayrıca sana bir tavsiye kuruyemişler geç hazmegildiğinden gece yenmemeli gündüz ara öğün olarak ye suda çok az en çok ona dikkat etmelisin

Annen için çok sevindim, şükürler olsun, tez zamanda ayağa kalksın inşallah.
Yeni aldığın kararlarda çok güzel
Umarım sekteye uğramadan uygularsın

Çok sağol canım kararlarımı uygulamak zorundayım biliyosun anne olmak istiyorum ve kilo ciddi engel bir aksilik olmadıkça disiplinli olmaya çalışacam sadece öğlen yürüyüşünü iptal ettim burada devi yağmur yağıyor onun yerine 15 dakika leslie yapacam

Pek anlayamadım
Kilo verirken diyeti bozmadığımız halde açıklayamadığımız şişkinlil ve tartıdaki artılarımız bu yüzdenmiiş
Atılan yağın yerine su geliyormuş ödem dediğimiz bu galiba sonra o da gidiyor vücuttan.

Anlamsız artı gördüğümüzde moral bozmayalım diye paylaştım

Cok gecmis olsun tekrardan annen icin.
super kararlar.
benim de kararim var aksam yemegini erken yiyip (7-7.30 ) sonra hic birsey yemicem.
Kitap yazmaya ben de katilabilirim , bitmeyi bekleyen yarim kalmis 3 tane kitabim var , onlari bitirip yeni kitaplara baslamak istiyorum. Buraya bildirim yaparim hem guzel mi degil mi yorum da yazabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…