Cok gecmis olsun tekrardan annen icin.
super kararlar.
benim de kararim var aksam yemegini erken yiyip (7-7.30 ) sonra hic birsey yemicem.
Kitap yazmaya ben de katilabilirim , bitmeyi bekleyen yarim kalmis 3 tane kitabim var , onlari bitirip yeni kitaplara baslamak istiyorum. Buraya bildirim yaparim hem guzel mi degil mi yorum da yazabiliriz
un helvasi benim hassas noktam lutfen ona kotu sozler soylemeyin teyzesiAfiyet olsun canım un helvası yiyene kadar güzel gitmiş ama gece o saatte un helvası bütün gün verdiğin emeklerini silmiş ne yazıkki ayrıca sana bir tavsiye kuruyemişler geç hazmegildiğinden gece yenmemeli gündüz ara öğün olarak ye suda çok az en çok ona dikkat etmelisin
bugün doğum günüm dünden başladı süprizler yarın detoks yapıcamNoldukiiii
Mutlu senelerebugün doğum günüm dünden başladı süprizler yarın detoks yapıcam
Doğum günün kutlu olsun canım, nice sağlıklı mutlu yıllarabugün doğum günüm dünden başladı süprizler yarın detoks yapıcam
hoşgeldin canımBeni de takımınıza kabul eder misiniz? Emziriyorum pek katı diyetler yapamam ama sağlıklı beslenip abur cuburu hayatımdan çıkarmak istiyorum. Verilecek 20 kadar kilom vardoğum yapalı 2.5 Ay kadar oluyor ve doğum adına aldığım bütün kilolar gitmiş durumda.
KURALLARIMIZYuppiii hoşbuldum ben dekendimden bahsedeyim biraz.
25 yaşındayım.
2 çocuğum var , mininim 2 buçuk aylık ve emziriyorum.
Normalde çalışıyorum ama doğum iznindeyim. Bebiş 1 yaşında yeniden çalışacağım.
Yurt dışında yaşıyorum, buraya geldikten sonra bayagi kilo aldım, normalde 55 aşırı kilolu olduğum zamanlardı. Ben 67.5 ile hamile kaldım ilk çocuğuma. Emzirme döneminde 64lere kadar indim ama ebe maalesef sütümü kalitesiz buldu. Çok yedim zorla yedim ama 78 oldum bile. Artık yemek yemek ihtiyaç değil de zevkti. Yine 77 78 kilo ile hamile kaldım 2. bebeğime. 88 89 ile doğurdum. Şu anda kahvaltı yapmadan tartildigimda 74.6 çıkıyorum. 55 kilo hedefim ama küçük hedefler koyuyorum kendime mesele ilki 60lari görmek gibi. Sezaryenliyim. Bu sebeple henüz bir aktivitem yok. Ama yavaş yavaş başlamak istiyorum artık. Çok istiyorum eski ben'e dönmek. Bu halim sadece psikolojimi bozuyor. Ne yapmam lazım grupta kalabilmek için? Beni aydınlatabilir misiniz?
bugünden itibaren kitap topiğimiz aktif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?