- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Evet kesinlikle öyle☺ ben de dedim moni neden bana bir şeu demedi.çok mu kızdı acaba gittim diye.meğerse yeni vakit bulmuşsungezegenfeza gülüm çok yoğun olduğunu bildiğim için listeden çıkmak istemeni anlıyorum ama takımdan uzaklaşmanı hiç istemiyorum lütfen paylaşıma devam et sensiz olmaz
Lonely single girl babycim özel durumundan dolayı kilonun azar azar gittiğinin farkındayım, liste seni strese soktu o yüzden ayrılmana onay verdim. ama lütfen takımı bırakma ve paylaşıma devam et, liste stresi olmadan belkide çok daha iyi kilolar verebileceksin
Istesemde ayrılamıyorum, elim gidiyor.gezegenfeza gülüm çok yoğun olduğunu bildiğim için listeden çıkmak istemeni anlıyorum ama takımdan uzaklaşmanı hiç istemiyorum lütfen paylaşıma devam et sensiz olmaz
Lonely single girl babycim özel durumundan dolayı kilonun azar azar gittiğinin farkındayım, liste seni strese soktu o yüzden ayrılmana onay verdim. ama lütfen takımı bırakma ve paylaşıma devam et, liste stresi olmadan belkide çok daha iyi kilolar verebileceksin
Tşk ederimsara_28 Annen nasıl oldu
Ahh keşke ne güzel olurduAllah yardımcın olsun.
Bir yardımcın olsa, sen ikramliklari yaparken arkayı toplayan olsa bu kadar yorulmazsin
Çook tşk ederim kaptanım vet kaptanım gerçekten enteresan bir takımızselam kızlar, bu hafta 2. liğimizi kutluyorum.
Aylin42Konya Aylinim tebrik ederim canım.
enteresean renkli bi takımız hem birincimiz var hem sonuncumuz
İnşallah,ama benden bi hayır gelmez.haftaya kilo verimim durur sanırım genelde öyle oluyor çünkü
60 kg canım.Bu arada her hafta güzel veremiyorum.Bir hafta veriyorum sonra 1-2 hafta duruyorOlsun cok normal , baya bir kilo vermissin bu hafta. hizli gidiyo kilolar her hafta guzel veriyorsun, darisi bana :)
hedef kilon neydi? hedefe kac kaldi?
Gözün aydın Rabbim daha iyi etsin insaallahMerhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ama yorgunluğuna değdi yarın annem taburcu olacak maşallah durumu iyi çok sevinçliyim böyle olunca insan bütün yaşadıklarını unutuyor
Bende yarın evime geçecem ve diyetime kaldığı yerden devam edecem insan evinin dışına çıktımı baba evi bile olsa kendi düzeni gibi olmuyor neyse yeni kararlarım var ve sizlerle paylaşmak istiyorum
Artık akşam saat 19 dan sonra bişey yemeyecem sabah kahvaltıda muhakkak yeşillik olacak erken uyanıp 15 dakika leslie yapacam ve öğle arasında yemekten sonra yağmur çamur demeyip yürüyüş yapacam akşam eve gelince yine 15 dakika leslie yapacam ve öğlenler protein ağırlıklı akşamlar sebze ağırlıklı beslenecem ve en önemlisi günde 2.5 3 litre su içecem bunlara artı olarak her hafta bir kitap bitirme sözü verdim kendime ve bunları her akşam menümde sizlerle paylaşacam benden haberler böyle yeni kararlarımla ilgili fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum
Gözün aydın Rabbim daha iyi etsin insaallahyeni kararlarına ise bayıldım paylaştıkça gaza gelirsem eşlik ederim belkim
İyi akşamlar hanımlar
Menüm
KAHVALTI:3 adet patates kizartma,1 dilim ekmek ,peynir ,bal
ARA: 1 elma
ÖĞLEN: kuru fasulye,1 kaşık yoğurt
AKŞAM:et sote,yarım porsiyon yoğurtlu makarna
2 lt su
15 dk Leslie
Yürüyüş yok
SağolasınAfiyet olsun canım ancak sabah patetes kızartması çok ağır olmuş sabah sabah mideni yormuşsun akşamda makarna hiç olmamış akşam öğününü hafif yemelisin böyle karbon yüklemesi yaparsan kilo vermen zorlaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?