Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet kesinlikle öyle☺ ben de dedim moni neden bana bir şeu demedi.çok mu kızdı acaba gittim diye.meğerse yeni vakit bulmuşsun zaten buralardayım tabiki de uğrarım ama şöyle bu haftayı bir atlatayım gidişata göre tekrardan haberleşiriz.

Istesemde ayrılamıyorum, elim gidiyor.
En azından liste stresinden uzak olup daha rahat ederim diye düşünüyorum.
Olmadı bi deneyim belki ise yarar

Gunaydinlar mutlu pazarlar

Dun aksam biraz kacirdim yinede paylasayim menumu:

kahvalti: mantarli omlet, bir parca beyaz peynir, domates, 1 dilim kepek ekmegi, cay

ara: 1 lt detoks suyu (maydanoz,limon, salatalik)

aksam: 1 haslanmis icli kofte, 1 kuru patlican dolmasi, yarim lahmacun, 1 porsiyon bulgur pilavi + kuzu eti, ayran, yarim porsiyon kabak tatlisi, cay , yarim cikolatali pasta (abartmalar devam..), yarim kremali milfoy.

spor yok( ) su 2 lt olmustur en az.

sabah bilerek az yemistim, oglen de bilerek yemedim aksami dusunerek. ama aksam baya yedim yani. neyse bunlar istisna tabi. bugun normal beslenmeme dondum :)

Merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ama yorgunluğuna değdi yarın annem taburcu olacak maşallah durumu iyi çok sevinçliyim böyle olunca insan bütün yaşadıklarını unutuyor

Bende yarın evime geçecem ve diyetime kaldığı yerden devam edecem insan evinin dışına çıktımı baba evi bile olsa kendi düzeni gibi olmuyor neyse yeni kararlarım var ve sizlerle paylaşmak istiyorum

Artık akşam saat 19 dan sonra bişey yemeyecem sabah kahvaltıda muhakkak yeşillik olacak erken uyanıp 15 dakika leslie yapacam ve öğle arasında yemekten sonra yağmur çamur demeyip yürüyüş yapacam akşam eve gelince yine 15 dakika leslie yapacam ve öğlenler protein ağırlıklı akşamlar sebze ağırlıklı beslenecem ve en önemlisi günde 2.5 3 litre su içecem bunlara artı olarak her hafta bir kitap bitirme sözü verdim kendime ve bunları her akşam menümde sizlerle paylaşacam benden haberler böyle yeni kararlarımla ilgili fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum

Gözün aydın Rabbim daha iyi etsin insaallah yeni kararlarına ise bayıldım paylaştıkça gaza gelirsem eşlik ederim belkim

Afiyet olsun canım ancak sabah patetes kızartması çok ağır olmuş sabah sabah mideni yormuşsun akşamda makarna hiç olmamış akşam öğününü hafif yemelisin böyle karbon yüklemesi yaparsan kilo vermen zorlaşır

Sağolasın teşekkürler uyarın için dikkat etmeye çalışırım

Iyi geceler cümletenn
Kahvaltı ve öğlen yemeğinde kv.lerdeydik ama dikkat ettim çok şükür..
Sabah: sahanda yumurta,yeşillik,salatalık,yeşil zeytin, yarım kk.peynir, çay
Ara:sade kahve, iki minik kare bitter çikolata
Öğlen:5 kasık etli taze fasulye, 3 kaşık pirinç pilavı, limonata
Aksam yemeği yemedim çünkü kahvaltı ve öğlen yemegi saatleri kaydı:)
Tarçın ve karanfilli çay
2,5 lt su
30 dk. Eliptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…