Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar
KAHVALTI:1 dilim ekmek,1 tane yumurta tavada,biraz bal ,peynir
ARA:1 elma
ÖĞLEN:1 kase çorba ,1 dilim ekmek
ARA:yarım krep
AKŞAM:yarım porsiyon kuru fasulye
SU:4 bardak
SPOR: Leslie yaptım 15 dk
YÜRÜYÜŞ: yok

Teşekkür ederim canım bir tanesini yaptım sanırım bir de sağlıklyı tarif postuna yazmam gerek onu da akşam kzıçem uyuyunca sakin sakin yapacğaım

Aylin42Konya ablacımm tebrik ederimmm
Tşk ederim natsumem.Bir tanesini yaptım derken başka ne yapılıyor ki.Sağlıklı yemek tarifi yazıcaksın başka ne var.Bu arada 2.olduğumuzu göremedim ben.Geçmişi okudum ama göremedim

Bakalım neler yemişim bugün
Sabah: az yağlı sucuklu omlet,yeşillik,domates,çay
Ara:3 gün kurusu,yeşil çay
Oglen: 3 kıymali köfte,yesil salata, yoğurt
Aksam:yarım kase şehriye çorbası, salatalık ve kornişon turşu ile yogurtlu eriste.
2.5 lt su
Spor miiilisif yik

Allah yardımcın olsun.
Bir yardımcın olsa, sen ikramliklari yaparken arkayı toplayan olsa bu kadar yorulmazsin

Tşk ederim natsumem.Bir tanesini yaptım derken başka ne yapılıyor ki.Sağlıklı yemek tarifi yazıcaksın başka ne var.Bu arada 2.olduğumuzu göremedim ben.Geçmişi okudum ama göremedim
Nerde hata yaptım diye bir post var abla oraya neden sonuncu olduğumuz ile ilgili bir yazı yazıyoruz

teli elime yeni alabildim uyumadan yazayim menumu.
10.30 patatesli yumurta 2 dilm kasar 2 zeytin domates salatalik 4 catal yas pasta ( evlilik yildonumumuzdu dun gec oldu diye yemedim)

19.00
firinda hamsi. epey yedim ama en saglikli sekliyle
bol salata
20.30 yarim muz
su 2 litreyi tamamladm az once ☺

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 644.ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (4. TAKIM) ==> %1,118
2. (10.TAKIM) ==>%0,938

3.(9.TAKIM) ==>%0,608

BİREYSEL DERECELER

1. @Aylin42Konya =>3,96 => 10.TAKIM

2. @haeshin => %2.36 => 4. TAKIM

3. @Ytmz => %2.07 => 6. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

@Natsume => % -1,31 => 10. TAKIM

gezegenfeza gülüm çok yoğun olduğunu bildiğim için listeden çıkmak istemeni anlıyorum ama takımdan uzaklaşmanı hiç istemiyorum lütfen paylaşıma devam et sensiz olmaz

Lonely single girl babycim özel durumundan dolayı kilonun azar azar gittiğinin farkındayım, liste seni strese soktu o yüzden ayrılmana onay verdim. ama lütfen takımı bırakma ve paylaşıma devam et, liste stresi olmadan belkide çok daha iyi kilolar verebileceksin

*** 10. Takım 645. ETAP ***

Aylin42konya(60,6///%)
LaleZar86 (64,1///%)
nezesali(58,4///%)
Ehlimuhabbet (59,5///%)
Noona_noona(74,6///%)
natsume( 62,0///%)
cimbomlukiz(68,0/// %)
peaceful16 (72,5///%)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

60kiloyum(84,8)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
sara_28(84,4)635. etapta 77 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
antepia27 (122,7)605 . etapta 98,6 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
aydalinka(81,3)Yeni üye, bt:30 Eylül bk:81,8 h:
canevim(75,9)Yeni üye, bt:14 Ekim bk:77,3 h:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…