Teşekkür ederim canım bir tanesini yaptım sanırım bir de sağlıklyı tarif postuna yazmam gerek onu da akşam kzıçem uyuyunca sakin sakin yapacğaımGünaydın takım, kızlarAylin42Konya Natsume bu hafta göreviniz varmış unutmayalım yoksa ceza gelir takıma
Tşk ederim natsumem.Bir tanesini yaptım derken başka ne yapılıyor ki.Sağlıklı yemek tarifi yazıcaksın başka ne var.Bu arada 2.olduğumuzu göremedim ben.Geçmişi okudum ama göremedimTeşekkür ederim canım bir tanesini yaptım sanırım bir de sağlıklyı tarif postuna yazmam gerek onu da akşam kzıçem uyuyunca sakin sakin yapacğaım
Aylin42Konya ablacımm tebrik ederimmm
Çok iyi yapmışsın cnm hava da çok güzeldiherkese mutlu haftasonları diliyorumbugün biraz dışarı çıktık gezdik. bol yürüyüş oldu iyi oldu.
Çok tşk ederim cnm.Bende bütün kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum
İnşallah,ama benden bi hayır gelmez.haftaya kilo verimim durur sanırım genelde öyle oluyor çünkütebriklerr cok iyi kilo vermissin :) Haftaya birinci oluruz insallah
Çok iyi yapmışsın cnm hava da çok güzeldi
Allah yardımcın olsun.Çok geçmiş olsun.Sinir sıkışması olabilir gezom.Benimde elimde uyuşma olur dr a gittim 4 sene önce.Sinir sıkışması,işi gücü artık bırakıcan dedi.Ama mümkün mü acaba.
Gerçekten de çok yorulduk.Ben hala uyumadım biliyor musun?Dr hanım geldi bütün ikramları arabaya taşıdık.Cafeye götürdük güzel tabak borcam vs tek tek yerleştirildi.Hazırlık bitti eve geldim.Mutfakta bulaşık yığılı ve benim ayakta duracak halim kalmadı
Nerde hata yaptım diye bir post var abla oraya neden sonuncu olduğumuz ile ilgili bir yazı yazıyoruzTşk ederim natsumem.Bir tanesini yaptım derken başka ne yapılıyor ki.Sağlıklı yemek tarifi yazıcaksın başka ne var.Bu arada 2.olduğumuzu göremedim ben.Geçmişi okudum ama göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?