- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Yook nerde bende o maharet..şehriye bir gün öncedendi. Tarhanayı dün öğlen yapmıştım, kemik suyu çorbasını da aksam kv.de yapmış1 günde 3 çeşit çorbamı yaptın
Ben birini yapmaya üşenirken
Geçmiş olsun inşallah
ara öğünde karam yemezsin o haldeGünaydınnn
Ben sabah tost ve çukukata yedim
Ama ama niyekii şurda cumaya ne kaldı natsumecim.. bende muhtemelen şişiyorum ve korkumdan detox suyu kabak mabak yiyip içmeye başladım..Günaydınnn
Ben sabah tost ve çukukata yedim
Ben kabak detoksu sayesinde haftasonu aldığım kiloyu vermişim, bir kaç gün daha devam edersem cuma günü güzel bir sonuç gelecek inşallah
Oouuiiyyy kacamak yapan yapanaben oglen kebap, yarim lahmacun falan yedimbu sebepten aksam yemicem, sadece mandalina elma yemeyi dusunuyorum..
3 gün yapılıyor sadece ve güzelde kilo gidiyor 3 günde 3 kiloya kadar, akşam ayrıntılı şekilde yazarım inşallah :)ne guzel :) ben de merak ettim simdi, kabak detoksunun tarifi nedir ve ne sıklıkta beslendin? paylasabilirsen sevinirim :)
Bende aynıyım gruba geldiğim hafta kilo vermem lazım artık diye düşündüm o hafta dikkat etmeye başlamıştım sonra bende bildirimi gördüm ve geldim buraya. Normalde 1-2 hafta dener sonra eski alışkanlıklara dönerdim ama bura olunca ekstra bir sorumluluk oluyor tartı günleri artı gelmeyelim diye uğraşıyorum ve 1 ay oldu artık. Bende 4 kilo verdim toplamda 68 den 64e. Hamilelikten önceki kilomdayım yine (aslında hamilelik kilolarını vermiştim ama sonra yine aldım) ama daha vermem lazım hedefe var daha.Canlarım ciğerlerim kimse burada zorla diyet yapmıyordur diye düşünüyorum.. Buraya başlamaya karar vermeden evvel görümcemin diyeti ile bende gaza geldim. Içimden başlamaya karar verdim ama icraat yok idio gün tevafuk buradaki diyet gruplarından bildirim geldi. Bende iyice kendimi sorumlu hissetmek adına tamam dedim başlıyorum. Iyi ki de başlamışım. Yaklaşık 2 senedir 65 ten 63 e zor indim. 5 kg kadar daha vermem gerekiyordu. O da burada vermek nasipmiş. 1 ayda 63.3 den 59.2 ye indim çok şükür. Herşey önce kendi sağlığımız sonra fit görünmek için diye düşünüyorum. Arada bir kaçamaklar illaki olacak ama en azından ideal kg a gelene kadar sabredelim derim uzun oldu hakkınızı helal edin
Aksama liste için gelicem... hepimize - kg lar olsuuun aminn
3 gün yapılıyor sadece ve güzelde kilo gidiyor 3 günde 3 kiloya kadar, akşam ayrıntılı şekilde yazarım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?