Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugün ilk menü benden gelsin

uyanınca maydanozlu limonlu detoks suyu

kahvaltı 1 domates 1 salatalık 5 zeytin yarım dilim peynir 2 küçük dilim kepek ekmeği şekersiz çay

ara yeşil çay

öğlen 150 gr balık ızgara 1 dilim mısır ekmeği

ara kiraz sapı çay 1 tane bisküvi

akşam marul salatası

akşam yemeğinden önce tekrar detoks suyu içicem

detoks hariç 2,5 litre su

spor yarım saat eliptik 300 ip 50 squat

ne guzel :) ben de merak ettim simdi, kabak detoksunun tarifi nedir ve ne sıklıkta beslendin? paylasabilirsen sevinirim :)
3 gün yapılıyor sadece ve güzelde kilo gidiyor 3 günde 3 kiloya kadar, akşam ayrıntılı şekilde yazarım inşallah :)

Canlarım ciğerlerim kimse burada zorla diyet yapmıyordur diye düşünüyorum.. Buraya başlamaya karar vermeden evvel görümcemin diyeti ile bende gaza geldim. Içimden başlamaya karar verdim ama icraat yok idi o gün tevafuk buradaki diyet gruplarından bildirim geldi. Bende iyice kendimi sorumlu hissetmek adına tamam dedim başlıyorum. Iyi ki de başlamışım. Yaklaşık 2 senedir 65 ten 63 e zor indim. 5 kg kadar daha vermem gerekiyordu. O da burada vermek nasipmiş. 1 ayda 63.3 den 59.2 ye indim çok şükür. Herşey önce kendi sağlığımız sonra fit görünmek için diye düşünüyorum. Arada bir kaçamaklar illaki olacak ama en azından ideal kg a gelene kadar sabredelim derim uzun oldu hakkınızı helal edin

Aksama liste için gelicem... hepimize - kg lar olsuuun aminn

Bende aynıyım gruba geldiğim hafta kilo vermem lazım artık diye düşündüm o hafta dikkat etmeye başlamıştım sonra bende bildirimi gördüm ve geldim buraya. Normalde 1-2 hafta dener sonra eski alışkanlıklara dönerdim ama bura olunca ekstra bir sorumluluk oluyor tartı günleri artı gelmeyelim diye uğraşıyorum ve 1 ay oldu artık. Bende 4 kilo verdim toplamda 68 den 64e. Hamilelikten önceki kilomdayım yine (aslında hamilelik kilolarını vermiştim ama sonra yine aldım) ama daha vermem lazım hedefe var daha.

Benim bugünki menüm kabak detoksu 2.gün

Sabah
2 yumurtalı kaşarlı omlet

Ara
1 tane mandalina

Öğle
1 tabak kabak detoksu yemeği

Ara
1 avuç ceviz

Akşam
1 tabak kabak detoksu yemeği

Su
2 litre

Spor
30 tane squad
30 tane mekik
20 dakika tempolu yürüyüş

Kitap
Vadideki zambak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…